Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Έρευνα αποδεικνύει ότι οι θάνατοι ποδοσφαιριστών το 2021 ήταν 300% πάνω από όσους σημειώθηκαν την τελευταία δεκαετία!

Μια έρευνα με βάση τα  διαθέσιμα δεδομένα δείχνει ότι οι θάνατοι από καρδιαγγειακά παιχνίδια σε επαγγελματικούς αγώνες ποδοσφαίρου/ποδοσφαίρου παγκοσμίως το 2021 - την χρονιά δηλαδή που ξεκίνησε η εμβολιαστική εκστρατεία-  ήταν 300% υψηλότεροι από τον μέσο όρο των 12 ετών, με τον αριθμό των θανάτων που σημειώθηκαν μόνο τον Δεκέμβριο του 2021 να ισοδυναμεί με τον μέσο όρο 2009-2020.

Ακολουθεί πίνακας με όλα τα ονόματα των άτυχων ποδοσφαιριστών και τα ονόματα των συλλόγων στους οποίους αγωνίζονταν.

Στους κάτωθι πίνακες τώρα μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι μόνο τον Δεκέμβριο του 2021 οι θάνατοι από καρδιακά αντιστοιχούσαν στον μέσο όρο ολόκληρης της δεκαετίας από το 2009-20!

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε τα εξής: Τέσσερις φορές περισσότεροι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές (31/7,8) πέθαναν από καρδιαγγειακά προβλήματα κατά τη διάρκεια αγώνων (αγώνων ή προπόνησης) από το 2009 έως το 2020. Υπήρξαν περισσότεροι  15 φορές περισσότεροι θάνατοι από καρδιακά και εγκεφαλικά το 2021 από ό,τι ήταν το 2020.

Και τελικά υπήρξαν 3,5 φορές περισσότεροι θάνατοι τον Δεκέμβριο του 2021 από ό,τι στο σύνολο του 2020.

Και μόνο αυτά τα στοιχεία θα έπρεπε να προβληματίσουν σοβαρά όσους κινούνται στον χώρο του αθλητισμού γιατί φανερώνουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα που δεν μπορεί να αποδοθεί σε κάποια ξαφνική αλλαγή στην προπόνηση στην διατροφή ή στις συνθήκες των αγώνων. 

Να σημειωθεί επιπλέον ότι αυτή η μαύρη λίστα που παρουσιάζουμε εδώ δεν αφορά τους αθλητές γενικώς γιατί εκεί μιλάμε για τριψήφια νούμερα.. Επίσης αφορά μόνο τους ποδοσφαιριστές που έχασαν τελικά την ζωή τους χωρίς να συμπεριλαμβάνονται εκείνοι που στάθηκαν πιο τυχεροί(πχ προσφάτως ο Ουσμάν Κουλιμπαλί) και ανένηψαν.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »