Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Νέα πυρά από Λουκασένκο: ο covid19 έγινε εργαλείο ελέγχου! Ευνόησε δισεκατομμυριούχους-Φόρουμ Νταβός,Big Pharma κ.α. Διέταξαν το λαό να ”Μείνει Σπίτι”,αντικατέστησαν την πραγματικότητα με εικονική και σας χαπάκωσαν. Και πιστεύετε πως αυτή η μαφία θα εγκαταλείψει τα τρις κέρδη; ΒΙΝΤΕΟ

 

Νέα πυρά από Λουκασένκο: ο covid19 έγινε ένα εργαλείο ελέγχου! Ευνόησε τους δισεκατομμυριούχους-Φόρουμ Νταβός,Big Pharma κ.α. Διέταξαν το λαό να ”Μείνει Σπίτι”,αντικατέστησαν την πραγματικότητα με εικονική και σας χαπάκωσαν. Και πιστεύετε πως αυτή η μαφία θα εγκαταλείψει τα τρις κέρδη;

Νέα πολεμική κατά της παγκόσμιας ελίτ για την πανδημία εξαπέλυσε ο Πρόεδρος Λευκορωσίας Λουκασένκο σε ομιλία του στις 28 Ιανουαρίου 2022.Μεταξύ άλλων τόνισε:

O κορωναιός έγινε τώρα ένα εργαλείο ελέγχου. Εδώ και 2 χρόνια πρόβλεψα ότι θα φθάναμε εδώ. O Covid19 ευνόησε τους δισεκατομμυριούχους όλου του κόσμου των οποίων ο πλούτος τεράστια αυξήθηκε. Η ψαλίδα ανάμεσα στους πιο πλούσιους και τον υπόλοιπο πληθυσμού άνοιξε ακόμη περισσότερο. Οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Το Φόρουμ του Νταβός, οι βιομηχανίες πληροφορικής και οι φαρμακοβιομηχανίες αποκόμισαν τα περισσότερα κέρδη. Kαι είναι προς το παρόν διασυνδεδεμένες.

Με άλλα λόγια διέταξαν το λαό να μείνει σπίτι, σας

έδωσαν μηχανήματα, αντικατέστησαν την πραγματικότητα με μια εικονική πραγματικότητα και σας υποκίνησαν να χαπακωθείτε. Και πιστεύετε πως αυτή η μαφία θα εγκαταλείψει τα τρισεκατομμύρια κέρδη;

dimpenews.com  

1 σχόλιο:

 1. ΜΗΝ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

  https://www.brighteon.com/66eedf7d-89b0-4ef8-9928-d116779a87fe

  Σύμφωνα με σχετική έρευνα, κάτι παραπάνω από 176.000 τόνοι μικροϊνών, κυρίως από πολυεστέρα και νάιλον, απελευθερώνονται κάθε χρόνο στη γη. Γεγονός που οφείλεται κυρίως στο πλύσιμο συνθετικών υφασμάτων. Και παρ’ όλο που αυτές οι πλαστικές ίνες είναι σχεδόν αόρατες, έχουν τη δύναμη και απειλούν άμεσα το θαλάσσιο οικοσύστημα.
  Εκτός από το περιβάλλον,οι συχνές πλύσεις καταστρέφουν τα ρούχα.

  ΓΙ`ΑΥΤΟ ΦΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΟΡΑΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ............

  ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ,ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ???????????

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »