Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Έτοιμα προς αδειοδότηση δεκάδες τζαμιά – Ισλαμικό γκέτο η Αθήνα

Η μουσουλμανική κοινότητα στην Ελλάδα δεν έμεινε άπραγη μετά την έκρηξη του αυτοσχέδιου μηχανισμού στο κτήριο της οδού Στεφάνου Βυζαντίου που λειτουργούσε ως τζαμί.

Κι ενώ η αστυνομία είναι επιφυλακτική ως προς την θεωρία της «ακροδεξιάς τρομοκρατίας» την οποία διακινούν κύκλοι αλληλέγγυων και φαίνεται να ερευνά και άλλες εκδοχές.

Ωστόσο η Πακιστανική κοινότητα, η πολυπληθέστερη κοινότητα Ελλήνων μουσουλμάνων εκμεταλλεύεται το μομέντουμ για να ζητήσει άδειες για όλο και περισσότερα τζαμιά. Μάλιστα η απαίτηση τους είναι να υπάρχει ένα τζαμί σε κάθε γειτονιά, όπου υπάρχουν μουσουλμάνοι. Υποστηριχτής αυτών των αιτημάτων ποιος άλλος από το γνωστό ΚΕΕΡΦΑ και τον Πέτρο Κωνσταντίνου. Και ασφαλώς καταλαβαίνει κανείς τι έχει να γίνει στην Αθήνα με τις εκατοντάδες χιλιάδες πλέον των μουσουλμάνων μεταναστών να συγκεντρώνονται γύρω απο τους ευκτήριους οίκους τους μετατρέποντας σε ισλαμικά γκέτο ολόκληρες γειτονιές.

Εν τω μεταξύ οι αλληλέγγυοι που υποστηρίζουν ιδεολογικά και a priori πάντοτε τους μετανάστες δεν μένουν μόνο στα αιτήματα για τζαμιά αλλά ζητούν νομιμοποίηση και χαρτιά. Γράφουν στην ιστοσελίδα τους: 

«Οι φασίστες βάζουν βόμβες έξω από χώρους θρησκευτικής λατρείας μουσουλμάνων την ίδια ώρα που η κυβέρνηση έφτιαξε ένα χώρο για 200 άτομα σε όλη την Αθήνα και  στοχοποιεί ως παράνομους όλους τους άλλους χώρους. Αρνείται να δώσει την δυνατότητα οι μουσουλμάνοι να έχουν τζαμιά στις γειτονιές, όπως έχουν όλα τα άλλα θρησκεύματα, αρνείται να φτιάξει μουσουλμανικά νεκροταφεία. Με αυτό το τρόπο ανοίγουν το δρόμο για τις επιθέσεις των φασιστών».

Είναι ώρα να δοθούν χαρτιά σε όλους τους μετανάστες και ίσα δικαιώματα. Να δοθεί επιτέλους η δυνατότητα να έχουν ισότιμα χώρους θρησκευτικής λατρείας στις γειτονιές όπως όλα τα άλλα θρησκεύματα και να φτιαχτεί μουσουλμανικό νεκροταφείο».

https://www.facebook.com/watch/?v=1113916649384648

Πηγή: pronews.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »