Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Νέα προπόνηση ενόψει μελλοντικών (εγ)κλιματικών λοκντάουν

Κωνσταντίνος Βαθιώτης,

*** Νέα προπόνηση ενόψει μελλοντικών (εγ)κλιματικών λοκντάουν ***

Τα νεοταξίτικα φερέφωνα αποφάσισαν νέο κλιματικό λοκντάουν (τούτη τη φορά λόγω του μ π α μ π ο ύ λ α χιονιά) διάρκειας δύο ημερών, το οποίο δεν αποκλείεται με άλλη ευκαιρία να επεκταθεί για μια εβδομάδα και μετά για έναν μήνα. Κι έχει ο... διάβολος!

Κάποια στιγμή τα π ε ι ρ α μ α τ ό ζ ω α του B.F. Skinner και οι β ά τ ρ α χ ο ι του Olivier Clerc, που συνεχίζουν να κάνουν καθημερινά ό,τι τους έμαθαν οι νεοταξίτες δυνάστες, θα θελήσουν να δραπετεύσουν από την κόλαση, αλλά τότε θα είναι πολύ αργά.

Θαυμάστε ασύλληπτη υποκρισία του αυταρχικού, υγειοναζιστικού καθεστώτος της Νέας Δικτατορίας:

Ενώ δείχνει μηδενική ανοχή απέναντι στον “λευκό εχθρό”, γιατί φυσικά με αυτόν τον τρόπο μπορεί και στραγγαλίζει τις ελευθερίες των πολιτών, γράφει στα παλιά της τα παπούτσια την υγεία και τη ζωή τους, τις οποίες παίζει κορωνοϊό-εμβόλιο-γράμματα σε διαλυμένα νοσοκομεία, αδιαφορώντας για τη συναίνεση των πολιτών σε πειραματικές και δυνάμει υγειοβλαπτικές-θανατηφόρες ιατρικές πράξεις.

Οι καραγκιοζοπαίκτες έβγαλαν φιρμάνι:

«Απευθύνουμε ι σ χ υ ρ ή έκκληση προς τους πολίτες να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί και να αποφεύγουν κάθε μη α π α ρ α ί τ η τ η μετακίνηση για τις επόμενες 48 ώρες. Η απότομη αλλαγή του καιρού πρέπει να μας προβληματίσει πολύ στις μετακινήσεις μας, γιατί μπορεί να φύγουμε από το σπίτι μας με αίθριο καιρό, αλλά όταν θα επιστρέφουμε να είναι εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες. Επίσης, απευθύνουμε ι σ χ υ ρ ή σύσταση προς τους πολίτες των περιοχών όπου αναμένονται έντονα φαινόμενα να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες».

Είναι πλέον απολύτως ξεκάθαρο ότι η διαχείριση της πανδημικής κρίσης μάς κληροδότησε διάφορα ορολογικά φ ε τ ί χ, τα οποία φυσικά διαπλάσθηκαν από τους ολιγάρχες της παγκόσμιας ελίτ και μεταφράσθηκαν αυτούσιες στην ελληνική από τους κυβερνώντες Ανθέλληνες. Ένα από αυτά τα φετίχ είναι η ισχυρή σύσταση, η οποία αξιοποιείται πλέον και στον πόλεμο που κηρύσσει το ιατροφασιστικό μάπετ σόου ενάντια στα στοιχεία της Φύσεως. Τώρα σκαρφίστηκαν και την ισχυρή έ κ κ λ η σ η (sic)!

Αηδία, εμετός, θλίψη και οργή για το κατάντημα της κοινωνίας μας.

Βρεφοποιημένοι πολίτες παραδομένοι σε ένα κράτος-μπέιμπι σίτερ (Nanny-State) που θα ορίζει κάθε λεπτομέρεια της ζωής μας. Για όσους δεν το γνωρίζουν, αυτό είναι το χαρακτηριστικό ενός ο λ ο κ λ η ρ ω τ ι κ ο ύ κράτους που κρατά αιχμάλωτο τον λαό.

Για περαιτέρω αναλύσεις σχετικά με τη βρεφοποίηση των πολιτών, τα ανθρωποπειράματα, το δικτατορικό προφίλ της παρούσας φρικτής κυβέρνησης και άλλα πολλά βλ. από αύριο το βιβλίο:

«ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΡΟΜΟ-ΚΡΑΤΗ ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ», εκδ. Αλφειός, Αθήνα 2021.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάποτε περιμέναμε πώς και πώς να χιονίσει για να χαρούμε σαν μικρά παιδιά. Προ περίπου 100 ετών, ο ημερήσιος Τύπος κάλυπτε το ρεπορτάζ των χιονοπτώσεων με περιγραφές που μετέφεραν γλυκύτητα στον αναγνώστη:

«Το χιόνι για την Αθήνα είναι μια ε υ τ υ χ ί α η οποία, όπως και όλες οι άλλες, δεν διαρκεί παρά ολίγες ώρες. Και οι Αθηναίοι βρέθηκαν εχθές προ της παλλεύκου εκπλήξεως, καταβάλλοντας φιλότιμη προσπάθεια να απολαύσουν όλα τα θέλγητρα της σεμνής κόρης του Βορρά, της αγνής και λευκής ως… χιόνος. Οι πρώτες χιονόσφαιρες εκσφενδονίστηκαν νύχτα ακόμη από τους γλεντζέδες της Ομονοίας, όταν τα ίχνη της διαβάσεως στους δρόμους αποτυπώνονταν στο λευκό παχύ ταπέτο των δρόμων ως νότες στο πεντάγραμμο. Οι πρώτες αψιμαχίες άρχισαν με το άνοιγμα των παραθύρων από τα οποία προβάλαν ακτένιστα ακόμη πρόσωπα ή προσωπάκια και των οποίων το “μαχμουρλήδικον” ύφος μεταβλήθηκε αμέσως σε ευχάριστη έκπληξη» (εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ, Ιανουάριος 1920).

Σήμερα, αντιθέτως, όποτε προβλέπεται ότι θα χιονίσει σφοδρώς, επιλέγεται τ ρ ο μ ο λ α γ ν ι κ ή ορολογία με στρατιωτικούς όρους που ποτίζουν φαρμάκι την ψυχή των πολιτών: π.χ. φονική επέλαση του χιονιά. Έτσι, ο κόσμος ταμπουρώνεται στα σπίτια του και, αντί να παίξουν χ ι ο ν ο π ό λ ε μ ο, ανοίγουν τη διαβολική τηλεόραση για να υποστούν από τα χρυσοπληρωμένα γρανάζια του ολοκληρωτικού καθεστώτος την ανελέητη προπαγάνδα περί του π ο λ έ μ ο υ που τους έχει δήθεν κηρύξει η Φύση!

- Πώς μα-ςκα/τα-ντήσανε έτσι;
- Κι ακόμη δεν έχετε δει τίποτε..

ΥΓ: Παλιάτσοι με το χιτλερικό μουστάκι, διαθέτετε κάποιο σοβαρό κριτήριο για να προσδιορίσετε ποια είναι η μη απαραίτητη μετακίνηση;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »