Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Project Veritas: Εμβολιασμοί COVID, Αποκαλυπτικές απόρρητες ηχογραφήσεις από την πληροφοριοδότη της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης των ΗΠΑ (video)

 

Σχόλιο Καταχανά:

Το παρακάτω κείμενο, αποτελεί απομαγνητοφώνηση ενός διαλόγου από το «Project Veritas»που διέρρευσε στις ΗΠΑ. Το σχετικό βίντεο θα το βρείτε εντός του άρθρου.

Καθώς υπάρχει σοβαρή περίπτωση το βίντεο να εξαφανιστεί, το έχω «κατεβάσει» σε εξωτερικό δίσκο, ώστε εάν γίνει κάτι τέτοιο, να το ανεβάσω πάλι.


  • Dr. Maria Gonzales, γιατρός στα επείγοντα περιστατικά, Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ: «Όλα αυτά είναι μαλακίες. Τώρα, [ένας ασθενής] πιθανότατα [έχει] μυοκαρδίτιδα λόγω του εμβολίου [COVID]. Αλλά τώρα, [η κυβέρνηση] δεν πρόκειται να κατηγορήσουν το εμβόλιο».
  • Dr. Gonzales:  «Αυτοί [η κυβέρνηση] δεν αναφέρουν [τις ανεπιθύμητες παρενέργειες του εμβολίου COVID]… Θέλουν να το βάλουν κάτω από το χαλάκι».
  • Deanna Paris, νοσηλεύτρια, Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ: «Είναι κρίμα που [η κυβέρνηση] δεν αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους [με COVID] όπως πρέπει, όπως θα έπρεπε. Νομίζω ότι θέλουν να πεθάνουν οι άνθρωποι».
  • Jodi O’Malley, κάτοχος εμπιστευτικών πληροφοριών και νοσηλεύτρια, Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ: «Το εμβόλιο COVID «δεν κάνει αυτό που ήταν ο σκοπός του» ».
  • O’Malley: «Έχω δει δεκάδες ανθρώπους να έρχονται με ανεπιθύμητες ενέργειες».
  • O’Malley: «Εάν εμείς [η κυβέρνηση] δεν συγκεντρώνουμε δεδομένα [για το εμβόλιο COVID] και δεν τα αναφέρουμε, τότε πώς θα πούμε ότι αυτό είναι ασφαλές και εγκεκριμένο για χρήση;;;»
  • O’Malley: «Δεν φοβάμαι να αποκαλύψω την κατάσταση «επειδή η πίστη μου βρίσκεται στον Θεό και όχι στον άνθρωπο… Ξέρετε, τι είδους άνθρωπος θα ήμουν αν ήξερα όλα αυτά – αυτό είναι το κακό στο υψηλότερο επίπεδο. Έχετε το FDA, έχετε το CDC, που και τα δύο υποτίθεται ότι μας προστατεύουν, αλλά είναι υπό την κυβέρνηση, και όλα όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα είναι αντιεπιστημονικά».
  • O’Malley: «Στο τέλος της ημέρας, πρόκειται για την υγεία σας, και δεν μπορείτε ποτέ να την πάρετε πίσω – και για την ελευθερία σας, και για το να ζείτε σε μια ειρηνική κοινωνία, και λέω, «όχι». Όχι. Αυτός είναι ο λόφος στον οποίο θα πεθάνω».

[PHOENIX – 20 Σεπτεμβρίου 2021] Το Project Veritas κυκλοφόρησε σήμερα το πρώτο βίντεο της σειράς ερευνών για το εμβόλιο COVID, με μια συνέντευξη με την Jodi O’Malley, εσωτερική υπάλληλο των Υπηρεσιών Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών [HHS] των ΗΠΑ, η οποία εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο τοπικό Ιατρικό Κέντρο για τους Ινδιάνους.

Η O’Malley μίλησε στον ιδρυτή του Project Veritas, James O’Keefe, για όσα συμβαίνουν στην ομοσπονδιακή κυβερνητική της εγκατάσταση. Κατέγραψε τους συναδέλφους της στο HHS να συζητούν τις ανησυχίες τους σχετικά με το νέο εμβόλιο COVID για να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της:

Dr. Maria Gonzales, γιατρός στα επείγοντα περιστατικά, Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ: «Το πρόβλημα εδώ μέσα είναι ότι δεν κάνουν τις μελέτες. Οι άνθρωποι που είχαν [COVID] και οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί – δεν κάνουν κανένα τεστ αντισωμάτων».

Jodi O’Malley, κάτοχος εμπιστευτικών πληροφοριών και νοσηλεύτρια, Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ: «Όχι.»

Dr. Gonzales: «Όλοι σιωπούν με αυτό. Γιατί;;;»

O’Malley: «Τώρα, έχετε αυτόν τον τύπο στο δωμάτιο τέσσερα που πήρε τη δεύτερη δόση του εμβολίου [COVID] την Τρίτη και έχει δύσπνοια. Εντάξει; Τώρα το BNP του είναι αυξημένο. Η D diver αυξημένη, ALT, όλα τα ηπατικά του ένζυμα είναι αυξημένα. Το PTPTINR του είναι αυξημένο».

Dr. Gonzales: «Πιθανότατα έχει μυοκαρδίτιδα!»

O’Malley: «Ναι!»

Dr. Gonzales: «Όλα αυτά είναι μαλακίες. Τώρα πιθανότατα μυοκαρδίτιδα λόγω του εμβολίου».

O’Malley: «Σωστά».

Dr. Gonzales: «Αλλά τώρα [η κυβέρνηση] δεν πρόκειται να κατηγορήσουν το εμβόλιο».

O’Malley: «Λοιπόν και ξέρετε κάτι – αλλά έχει υποχρέωση να το αναφέρει αυτό, έτσι δεν είναι;;; Συνέβη σωστά;; – τι είναι αυτό – εξήντα ημέρες μετά, αν δείτε κάτι;;;»

Dr. Gonzales: «Πρέπει να το κάνουν.»

O’Malley: «Αλλά πόσοι τα αναφέρουν;;;»

Dr. Gonzales: «Δεν τα αναφέρουν».

O’Malley: «Σωστά!»

Dr. Gonzales: «Επειδή θέλουν να τα βάλουν κάτω από το χαλί.»

Η O’Malley εξήγησε λεπτομερώς αυτή τη συζήτηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με τον O’Keefe:

James O’Keefe, ιδρυτής του Project Veritas: «Σε αυτή την περίπτωση με την Dr. Gonzales, σε ποιον ασθενή αναφερόταν; Χωρίς να πει το όνομα».

Jodi O’Malley, κάτοχος εμπιστευτικών πληροφοριών και νοσηλεύτρια, Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ: «Αναφερόταν σε έναν ασθενή τριάντα και κάτι ετών που είχε συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια».

O’Keefe: «Συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια; Στην περίπτωση του συγκεκριμένου ασθενούς, δεν αναφέρθηκε;;;»

O’Malley: «Όχι.»

O’Keefe: «Υπήρχαν άλλες περιπτώσεις που δεν αναφέρθηκαν; Ή μόνο αυτή τη μία;;;»

O’Malley: «Ναι, πολλές».

O’Keefe: «Πόσες είδατε;»

O’Malley: «Ω, έχω δει δεκάδες ανθρώπους να έρχονται με ανεπιθύμητες αντιδράσεις [στο εμβόλιο COVID]».


O’Malley: «Έτσι, η ευθύνη όλων μας είναι – είναι να συγκεντρώσουμε αυτά τα δεδομένα και να τα αναφέρουμε. Εάν δεν συλλέγουμε [τα δεδομένα για το εμβόλιο COVID] και δεν τα αναφέρουμε, τότε πώς θα πούμε ότι αυτό είναι ασφαλές και εγκεκριμένο για χρήση;;;»

Η πληροφοριοδότης κατέγραψε επίσης τη διαφωνία του Dr. Gonzales με έναν άλλο γιατρό του HHS σχετικά με την έρευνα και την υποβολή εκθέσεων πίσω από το εμβόλιο COVID:

Jodi O’Malley, κάτοχος εμπιστευτικών πληροφοριών και εγγεγραμμένη νοσηλεύτρια, Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ: «Πώς γίνεται λοιπόν μετά από 18 μήνες να μην έχουμε καμία έρευνα; Δεν σας φαίνεται ύποπτο αυτό;;;»

Dr. Maria Gonzales, γιατρός στα επείγοντα περιστατικά, Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ: «Είναι – είναι ύποπτο.»

O’Malley: «Είναι εξαιρετικά ύποπτο.»

Dr. Dale McGee, γιατρός των επειγόντων περιστατικών, Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ: «Δεν είναι ότι δεν έχει γίνει. Δεν έχει δημοσιευτεί, γι’ αυτό».

Dr. Gonzales: «Πιθανότατα δεν έχει γίνει επειδή η κυβέρνηση δεν θέλει να δείξει ότι το καταραμένο εμβόλιο [COVID] είναι γεμάτο σκατά».

Η O’Malley μίλησε με την Deanna Paris, η οποία εργάζεται ως νοσηλεύτρια στην ίδια ομοσπονδιακή κυβερνητική εγκατάσταση, για να συγκρίνουν τα όσα έχουν δει και οι δύο σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου COVID:

Deanna Paris, Νοσηλεύτρια, Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ: «Είναι κρίμα που [η κυβέρνηση] δεν αντιμετωπίζει τους ανθρώπους [με COVID] όπως πρέπει, όπως θα έπρεπε. Νομίζω ότι θέλουν να πεθάνουν οι άνθρωποι».

Jodi O’Malley, κάτοχος εμπιστευτικών πληροφοριών και νοσηλεύτρια, Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ: «Πόσους έχετε δει να έχουν εμβολιαστεί εδώ;»

Paris: «Που αρρώστησαν από τις παρενέργειες;;; Πολλοί.»

O’Malley: «Πολλοί!»

Paris: «Το έχεις δει κι εσύ;»

O’Malley: «Ναι, και σκέφτομαι, ποιος γράφει τις εκθέσεις VAERS;;;»

Paris: «Κανείς, γιατί χρειάζεται πάνω από μισή ώρα για να γραφτεί το καταραμένο πράγμα».

Η πληροφοριοδότης είπε στην O’Keefe τι την οδήγησε να αποκαλύψει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

«Αυτό που με ώθησε να το κάνω αυτό ήταν όταν ήμουν Προϊσταμένη του Τμήματος House Supervisor ένα βράδυ, και μία από τις συναδέλφους μου είχε κάνει το εμβόλιο [COVID] πριν από δύο εβδομάδες και δεν ήθελε να το κάνει. Πέρασε όλη αυτή την πανδημία δουλεύοντας στη μονάδα εντατικής θεραπείας, η οποία λίγο πολύ ήταν μια μονάδα COVID», δήλωσε η O’Malley.

«Δεν ήθελε να κάνει [το εμβόλιο COVID] λόγω των θρησκευτικών της πεποιθήσεων και εξαναγκάστηκε να το κάνει. Κανείς – κανείς δεν θα έπρεπε να πρέπει να αποφασίσει μεταξύ του βιοπορισμού του, του να είναι «μέρος της ομάδας στο νοσοκομείο» ή να κάνει το εμβόλιο [COVID]».

Η O’Malley δήλωσε ότι είναι πιο σημαντικό να ρίχνουμε φως στη διαφθορά από το να φοβόμαστε αντίποινα από τις εξουσίες:

James O’Keefe, ιδρυτής του Project Veritas: «Τι θα λέγατε στους ανθρώπους που βρίσκονται σε θέση όπου μπορούν να κάνουν κάτι;;;»

Jodi O’Malley, κάτοχος εμπιστευτικών πληροφοριών και εγγεγραμμένη νοσηλεύτρια, Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ: «Λέω ότι πρέπει να κάνουμε κάτι. Αυτή τη στιγμή, αυτό που μαστίζει αυτή τη χώρα είναι το πνεύμα του φόβου».

O’Keefe: «Φοβάστε;»

O’Malley: «Είναι η καριέρα μου, καταλαβαίνετε; Έτσι βοηθάω τους ανθρώπους. Αλλά φοβάμαι; Δεν θα έλεγα απαραίτητα ότι φοβάμαι, διότι η πίστη μου βρίσκεται στον Θεό και όχι στον άνθρωπο. Έτσι, έχω δύο μεγαλύτερα παιδιά που είναι μόνα τους, και έχω ένα δωδεκάχρονο παιδί στο σπίτι που φροντίζω μόνη μου, αλλά ξέρετε, τι είδους άνθρωπος θα ήμουν αν ήξερα ότι όλα αυτά – αυτό είναι κακό. Αυτό είναι το Κακό στο υψηλότερο επίπεδο. Έχετε το FDA, έχετε το CDC, που και τα δύο υποτίθεται ότι μας προστατεύουν, αλλά είναι υπό την κυβέρνηση, και όλα όσα έχουμε κάνει μέχρι στιγμής είναι αντιεπιστημονικά».

O’Keefe: «Φοβάσαι ότι θα προβούν σε αντίποινα εναντίον σου;»

O’Malley: «Δεν ξέρω: «Είμαι ομοσπονδιακός υπάλληλος. Ποιους άλλους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους βλέπετε να βγαίνουν στο προσκήνιο;;;»

O’Keefe: «Αλλά εσύ πιστεύεις στον Θεό».

O’Malley: «Αμήν. Στο τέλος της ημέρας, πρόκειται για την υγεία σου, και δεν μπορείς ποτέ να την πάρεις πίσω – και για την ελευθερία σου, και για το να ζεις σε μια ειρηνική κοινωνία, και λέω «όχι». Όχι. Αυτός είναι ο λόφος στον οποίο θα πεθάνω».


πηγές αρχικού κειμένου: ProjectVeritas.com; και YouTube.com

πηγή: humansarefree.com

πηγή μεταφρασμένου κειμένου: telegra.ph

Το άρθρο μας εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

kanenazori.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ