Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ !!! Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ !!!

 ΣΚΑΙ

Σήμερα στον ΣΚΑΪ, στο κεντρικό δελτίο της Σίας Κοσιώνη, ο σταθμός τους Φαλήρου ξεπέρασε τον εαυτό του !!

Αν αυτό είναι δυνατόν…

Στο “ρεπορτάζ” για τους “αυτόχθονες ιθαγενείς” και τη φάμπρικα των μηνύσεων κατά αστυνομικών, εκπαιδευτικών και λοιπών δημοσίων λειτουργών από τα κατάλοιπα της συμμορίας του Αρτέμη Σώρρα, ο ελεεινός “δημοσιογράφος” του “ρεπορτάζ” έκανε αναφορά στους δικηγόρους που έχει στο πλευρό της η φάμπρικά αυτή, την οποία ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ βεβαίως έχω καταγγείλει, μήνες τώρα.

Στρέφοντας μάλιστα τη φάμπρικα αυτή και το φανατικό κοινό της εναντίον μου !!

Όπως εναντίον μου έχω στρέψει μήνες επίσης τώρα και όλους αυτούς, δικηγόρους και πελαταγωγούς, που παρασύρουν τον απελπισμένο κόσμο σε προσφυγές στα διοικητικά δικαστήρια και στο ΣτΕ, βεβαιώνοντάς τους ψευδώς ότι

δεν έχει χαθεί ποτέ ομαδική προσφυγή στα διοικητικά δικαστήρια ,

δικηγόρους που παρέσυραν τους επίσης απελπισμένους υγειονομικούς να υποβάλουν αιτήματα εξαιρέσεως από τον εμβολιασμό, προτρέποντάς τους να δηλώνουν υποκείμενα νοσήματα που δεν έχουν προκειμένου να γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους ,

δικηγόρους που προτρέπουν τους αφελείς και θερμοκέφαλους γονείς να μηνύουν διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικούς επειδή δεν επιτρέπουν στα παιδιά τους να πηγαίνουν στο σχολείο χωρίς μάσκα και self test, ενώ οι εκπαιδευτικοί αυτοί εφαρμόζουν απλώς το νόμο ,

και όλους αυτούς τους “πατριώτες” σε ιστοσελίδες και λογαριασμούς στο facebook (τους οποίους όμως  το facebook, όπως και όλους τους άλλους, παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που μου έκαναν επειδή χαλούσα την μπίζνα τους ή τα πολιτικά σχέδια στις πλάτες των ταλαίπωρων πολιτών, δεν τους ενόχλησε ποτέ), που προέτρεπαν τον κόσμο να παραβιάζει τους νόμους και τις Κ.Υ.Α. Θυμάστε π.χ. την κατηγορία από όλους αυτούς εναντίον μου ότι “κρατάω τον κόσμο μέσα”. Πόσες δημοσιεύσεις και live, όπως και όλα τα υπόλοιπα, έχω αφιερώσει σε αυτούς…

Η νέα φουρνιά των αρνητών που κάνει θραύση στο διαδίκτυο έχει στο πλευρό της δικηγόρους οι οποίοι προτρέπουν σε ανυπακοή και απείθεια, δημιουργώντας μία φάμπρικα απειλών και μηνύσεων” :

Και εκείνη την ώρα, οι άθλιοι του Φαλήρου περνάνε στην οθόνη, για δεύτερη συνεχόμενη φορά από χθες, screenshot από το site μου, συνδέοντας ξεκάθαρα τους δικηγόρους που έχουν στο πλευρό τους οι “αρνητές” και “προτρέπουν τον κόσμο σε ανυπακοή και απείθεια”, “δημιουργώντας φάμπρικα απειλών και μηνύσεων” με ΜΕΝΑ !!!

Οι αισχροί συκοφάντες !!!

Βλέπουν να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια, διαπιστώνοντας με απελπισία να μένουμε τελικά με τον Δημήτρη Ποντίκα αλώβητοι (και πώς θα γινόταν διαφορετικά;) μόνοι μας στη μάχη κατά της απάτης που πιστά υπηρετούν και αυτοί,  στον μοναδικό πραγματικά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ και ΝΟΜΙΜΟ αγώνα που δίνουμε, και πετάνε την τελευταία λάσπη που τους έχει απομείνει, ξεπερνώντας πλέον και τον ίδιο τον θλιβερό τους εαυτό, λίγο πριν αντικρύσουν τα πρόσωπα των πραγματικών δικαστών και τιμωρών τους, η ώρα των οποίων δεν είναι πια μακριά.

Τελειώνετε !!

Πηγή

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »