Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

"Πέτσινα" κρούσματα, "πέτσινοι" θάνατοι στις Ημερήσιες Εκθέσεις του ΕΟΔΥ. Αντιπολίτευση υπάρχει; Μπαααα!!!

 Το ιστολόγιο έχει παρουσιάσει και στο παρελθόν στοιχεία για τις Ημερήσιες Εκθέσεις Επιδημιολογικής Επιτήρησης του ΕΟΔΥ, αλλά αυτά που συμβαίνουν από τις αρχές Ιουλίου 2021 είναι πρωτόγνωρα και σας προειδοποιώ: μην κρατήσετε τσαμπί μπανάνες μπροστά από Ημερήσια Έκθεση του ΕΟΔΥ κάθε Τρίτη, υπάρχει κίνδυνος να ορμήσει η έκθεση στις μπανάνες!

Ήταν ακριβώς η περίοδος που η κυβέρνηση αντιλήφθηκε πως θα της έμενε η πραμάτεια των εμβολίων απούλητη και ξαφνικά άρχισαν να εμφανίζονται κρούσματα απ' το πουθενά! Όπως φαίνεται στον πιο κάτω πίνακα, συνολικά 7.317 επιπλέον κρούσματα προστέθηκαν στο συνολικό αριθμό κρουσμάτων, συστηματικά κάθε Τρίτη, τότε που ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των τεστ της Δευτέρας, τα οποία είναι τα περισσότερα της εβδομάδας.


Ο έλεγχος είναι πολύ απλός, τα ημερήσια κρούσματα που ανακοινώνονται την Τρίτη, αθροιζόμενα με το συνολικό αριθμό κρουσμάτων της Δευτέρας πρέπει να δώσουν το συνολικό αριθμό κρουσμάτων της Τρίτης. Κι όμως δεν προκύπτει, τα συνολικά κρούσματα της Τρίτης είναι περισσότερα κατά το πλήθος του πιο πάνω πίνακα.

Τα κρούσματα αυτά είναι βεβαίως λίγα, σε σχέση με το συνολικό αναφερόμενο αριθμό κρουσμάτων, που στις 21/9/2021 έχει φθάσει στα 636.596. Οπότε το ερώτημα είναι γιατί προστίθενται μαζικά κρούσματα κάθε Τρίτη. Και γιατί αυτό συμβαίνει συστηματικά από αρχές Ιουλίου. Τους τράβηξε μήπως κάποιος τ' αυτί, πως δεν βρίσκουν αρκετά κρούσματα;

Φυσιολογικά κάθε ένα μεμονωμένο κρούσμα αντιστοιχεί σε ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ πραγματικών ανθρώπων. Υπάρχει άραγε αυτή η βάση δεδομένων; Ελέγχεται από κανέναν; Δεν το νομίζω!


Δυστυχώς, ανάλογη κατάσταση επικρατεί και στους αναφερόμενους θανάτους "με" Covid-19. Εδώ φαίνεται πρακτικά απ' τον Αύγουστο να "ξεχνιούνται" συστηματικά θάνατοι, που έφθασαν ακόμα και τους 14 ανήμερα της Σταυροπροσκύνησης, όταν αναφέρθηκαν 31 θάνατοι ημέρας, αλλά στο συνολικό αριθμό προστέθηκαν 45. Τι συνέβη και ξαφνικά ο ΕΟΔΥ ...
"ξεχνά" σχεδόν κάθε μέρα και μερικούς θανάτους; Και εδώ οι 89 επιπλέον "θάνατοι" είναι λίγοι σε σχέση με το συνολικό αριθμό των 14,5 χιλιάδων από την αρχή, ωστόσο από τις 5/8 έχουμε 78 "πρόσθετους" "θανάτους" σε συνολικά ημερήσιους αναφερόμενους 1.437. Τα πήρε είδηση αυτά καμιά αντιπολίτευση; Μπαααα, απλά δεν υπάρχει αντιπολίτευση.


Το μεγάλο "κόλπο" της κυβέρνησης, προκειμένου ν' αυξήσει σημαντικά τον αριθμό κρουσμάτων και να κατατρομοκρατήσει όσους είναι ακόμα ανεμβολίαστοι, ήταν βεβαίως η δραματική αύξηση του αριθμού των τεστ απ' τις 13/9, με τη μεθόδευση των υποχρεωτικών Rapid-Ag τεστ, πλέον ακόμα και σε εμβολιασμένους. Μόνο που τώρα είναι αργά, πολύ αργά, η κυβέρνηση κάνει πολλά τεστ κατόπιν εορτής κι όχι για να ελέγξει την πανδημία, όπως της έλεγε ένα χρόνο νωρίτερα ο δρ Ιωαννίδης του Stanford, αλλά για να τρομοκρατήσει τους πολίτες.


Ατυχώς για την κυβέρνηση, το εγχείρημα στέφθηκε από πλήρη αποτυχία! Άλλη μια αποτυχία, από μια άκρως αποτυχημένη κυβέρνηση. Παρά τη δραματική αύξηση του πλήθους τεστ, το ποσοστό θετικότητας μειώθηκε! Μάλιστα στις 21/9, παρά το νέο ρεκόρ με 396.945 ημερήσια τεστ, (απ' τα οποία τα 376.109 είναι Rapid-Ag τεστ), το ποσοστό θετικότητας έπεσε στο 0,77%! Μαζί με τη μείωση του ποσοστού θετικότητας, μοιάζει να έχουν κορυφωθεί τόσο ο αριθμός διασωληνωμένων όσο και ο αριθμός αναφερόμενων θανάτων. Τα στοιχεία δείχνουν το 4ο κύμα να οδεύει σε πλήρη αποδρομή, αλλά μένει ακόμα να δούμε προς το τέλος του μήνα τις επιπτώσεις από την έναρξη μαθημάτων στα σχολεία.

Σε κάθε περίπτωση οι εφεδρείες της κυβέρνησης για τρομοκράτηση των πολιτών τελειώνουν, οπότε μήπως το επόμενο βήμα είναι ...εκλογές; Μια που τώρα βρέθηκε νέο παραμύθι, η "ανάκαμψη" της οικονομίας; Μια "ανάπτυξη" που όμως έχει ήδη σκοντάψει, στη ραγδαία αύξηση της τιμής του φυσικού αερίου και του ηλεκτρικού ρεύματος, αποτέλεσμα της άκρως αποτυχημένης ενεργειακής πολιτικής ΌΛΩΝ των μνημονιακών κυβερνήσεων και της άρον-άρον απολιγνιτοποίησης του Μητσοτάκη: όσο είχαμε τον υπερπολύτιμο λιγνίτη μας, το δικό μας μαύρο χρυσό, καρφάκι δεν μας καιγόταν τι κάνει η τιμή του φυσικού αερίου!

Πηγή: greeklignite.blogspot.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ