Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Οίκος των καρτών COVID καταρρέει: η Επιτροπή Εμβολίων του FDA τάσσεται κατά των θανατηφόρων ενέσεων

 

Αρκετοί γιατροί από την ακρόαση του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για τα εμβόλια την Παρασκευή ισχυρίστηκαν σε εκρηκτικές καταθέσεις ότι το εμβόλιο COVID-19 σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους από όσους σώζει και οδηγεί σε μεταλλάξεις του κορονοϊού, όπως η αποκαλούμενη μετάλλαξη «Δέλτα».


γράφει ο Jamie White

Η Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολίων και Συναφών Βιολογικών Προϊόντων του FDA μετά από 8 ώρες καταθέσεων ψήφισε 16-2 κατά του προτεινόμενου από τον Joe Biden προγράμματος ενισχυτικών εμβολίων κατά του COVID-19.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ακρόασης, ο Dr. Steve Kirsch, διευθυντής του COVID-19 Early Treatment Fund, υποστήριξε ότι οι ενέσεις σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από όσους βοηθούν.

«Θα επικεντρώσω τις παρατηρήσεις μου σήμερα στον ελέφαντα στο δωμάτιο για τον οποίο κανείς δεν θέλει να μιλάει: ότι τα εμβόλια σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από όσους σώζουν», δήλωσε ο Kirsch μέσω

τηλεδιάσκεψης.

Σημ. Καταχανά: Το αρχικό βίντεο διεγράφη από το λογαριασμό Twitter όπου είχε ανέβει (δείτε σχετικές φωτό). Εψαξα όμως για αρκετή ώρα, το βρήκα, το κατέβασα και σας το παρουσιάζω.

«Σήμερα, εστιάζουμε σχεδόν αποκλειστικά στις εξοικονομήσεις θανάτου από το COVID και στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων, επειδή μας έκαναν να πιστέψουμε ότι τα εμβόλια ήταν απολύτως ασφαλή. Αλλά αυτό απλά δεν είναι αλήθεια».

«Για παράδειγμα, υπάρχουν τέσσερις φορές περισσότερες καρδιακές προσβολές στην ομάδα θεραπείας στην έκθεση της 6μηνης δοκιμής της Pfizer», συνέχισε ο Kirsch. «Αυτό δεν ήταν κακή τύχη. Το VAERS δείχνει ότι οι καρδιακές προσβολές συνέβησαν 71 φορές συχνότερα μετά από αυτά τα εμβόλια σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο».

«Συνολικά πέθαναν 20 άτομα που έλαβαν το φάρμακο και 14 άτομα που έλαβαν το εικονικό φάρμακο. Λίγοι άνθρωποι το παρατήρησαν αυτό. Αν η καθαρή θνησιμότητα από το εμβόλιο σε όλες τις αιτίες είναι αρνητική, τα εμβόλια, τα ενισχυτικά και οι εντολές είναι όλα παράλογα».

«Ακόμη και αν τα εμβόλια είχαν 100% προστασία, αυτό σημαίνει ότι σκοτώσαμε δύο ανθρώπους για να σώσουμε μία ζωή», πρόσθεσε.

Ο Kirsch εξήγησε επίσης ότι στα στοιχεία θανάτου σε οίκους ευγηρίας φαίνεται ότι περίπου οι μισοί από τους εμβολιασμένους πέθαναν, ενώ κανένας από τους ανεμβολίαστους δεν πέθανε.

Η ιολογική ανοσολόγος και βιολόγος Δρ Jessica Rose σημείωσε ότι, με βάση τα στοιχεία VAERS, οι κίνδυνοι του εμβολίου υπερτερούν των οφελών στους νέους ανθρώπους, ιδίως στα παιδιά, επισημαίνοντας ότι οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις της ένεσης αυξήθηκαν κατά χίλιες φορές το 2021 σε σύγκριση με την τελευταία δεκαετία.

«Υπάρχει αύξηση πάνω από 1000% στον συνολικό αριθμό των ανεπιθύμητων ενεργειών για το 2021 και δεν έχουμε τελειώσει με το 2021», δήλωσε η Rose.

Ο Rose δήλωσε επίσης ότι τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι τα εμβόλια COVID οδηγούν στην αύξηση των μεταλλάξεων COVID, όπως οι παραλλαγές «άλφα» και «δέλτα».

«Η εμφάνιση και των δύο αυτών παραλλαγών και η επακόλουθη ομαδοποίησή τους προέκυψε σε πολύ στενή χρονική εγγύτητα με την κυκλοφορία των προϊόντων COVID στο Ισραήλ», δήλωσε.

«Το Ισραήλ είναι μία από τις χώρες με τις περισσότερες ενέσεις και από τα δεδομένα αυτά φαίνεται ότι αυτό αντιπροσωπεύει μια σαφή αποτυχία των προϊόντων αυτών να παρέχουν προστατευτική ανοσία έναντι των αναδυόμενων παραλλαγών και να αποτρέπουν τη μετάδοση», πρόσθεσε.

Ένας γιατρός των επειγόντων περιστατικών από τη Νέα Ορλεάνη, ο Δρ Τζόζεφ Φρέιμαν, σημείωσε ότι δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα κλινικών δοκιμών μεγάλης κλίμακας για να διαβεβαιώσει τους καλά ενημερωμένους μη εμβολιασμένους Αμερικανούς ότι ο κίνδυνος να εμφανίσουν παρενέργειες από το εμβόλιο είναι μικρότερος από την πιθανότητα να νοσηλευτούν.

Γιατρός στην επιτροπή του FDA για τα εμβόλια παραδέχεται (στο λογαριασμό του) «Never Sleever’s» ότι είναι πιο ενημερωμένοι από τους εμβολιασμένους.

Λέει ότι το 65% στην περιοχή του δεν έχει εμβολιαστεί…

«Απαιτούμε οι ενισχυτικές δοκιμές να είναι αρκετά μεγάλες ώστε να διαπιστωθεί μείωση των νοσηλειών», δήλωσε ο Fraiman στην επιτροπή του FDA. «Χωρίς αυτά τα δεδομένα, εμείς, το ιατρικό κατεστημένο, δεν μπορούμε να καλέσουμε με σιγουριά τους ακτιβιστές κατά του εμβολίου COVID, οι οποίοι ισχυρίζονται δημοσίως ότι τα εμβόλια βλάπτουν περισσότερο από ό,τι σώζουν, ιδίως στους νέους και υγιείς».

«Το γεγονός ότι δεν έχουμε τα κλινικά στοιχεία για να πούμε ότι αυτοί οι ακτιβιστές κάνουν λάθος θα πρέπει να μας τρομοκρατεί όλους», πρόσθεσε.

Μετά από αυτές τις ανησυχητικές μαρτυρίες, δεν είναι περίεργο που η επιτροπή του FDA καταψήφισε το πρόγραμμα ενισχυτικών εμβολίων.

Η ψηφοφορία της επιτροπής του FDA κατά του ενισχυτικού προγράμματος αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο πλήγμα για την κυβέρνηση Μπάιντεν, η οποία ανακοίνωσε τον Αύγουστο το σχέδιό της για την ανάπτυξη ενισχυτών για τους Αμερικανούς που είχαν ήδη δύο δόσεις.

Δείτε ολόκληρη την ακρόαση του FDA:

Ο FDA έκανε πράγματι κάτι καλό καθώς αρνήθηκε την έγκριση για το ενισχυτικό πλάνο της Pfizer.

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγή: infowars

Το άρθρο μας εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

το είδα

1 σχόλιο:

  1. Δημόσια συζήτηση FDA: «Τα εμβόλια ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ περισσότερους ανθρώπους από όσους σώζουν», vid

    ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ TA BINTEO

    https://www.el.gr/ygeia/health-news/propaganda-telos-an-syzitisi-fda-ta-emv/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »