Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ !! ΤΟ «ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ» LIVE ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ !! Η FACEBOOK ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ !!

 

Χθες η Μαριάννα έκανε το πρώτο live. Σε δύο μέρη, καθώς ήδη κατά τη διάρκειά του είχαμε τα πρώτα παρατράγουδα. Το live είχε ανέβει στο μεγάλο προφίλ της Μαριάννας με ετικέτα τον λογαριασμό του Δημήτρη Ποντίκα. Μετά την περίεργη διακοπή, το live συνεχίστηκε στο μικρό προφίλ με ετικέτα και πάλι τον λογαριασμό του Δημήτρη.

Ήταν φανερό ότι το live σάρωνε. Και η Μαριάννα κάνει το μοιραίο «λάθος». Στο τέλος πιάνει την «πανδημία», τις «μελέτες» της Παγώνη, τον Βασιλακόπουλο, τους ιατρικούς φακέλους και τις νεκροψίες. Οι προβολές εκτοξεύτηκαν. Και στο φινάλε την τρομοκρατία που ασκείται στους ανεμβολίαστους ηθοποιούς.

Λίγη ώρα αργότερα αρχίζω εγώ την επίθεση στα Μ.Μ.Ε. Σε Real News, Πρώτο Θέμα, ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ. Αποδομώ τη στοχοποίησή που μου έκαναν μέσα από δελτία και κυριακάτικα δημοσιεύματα και προαναγγέλλω την τελική αντεπίθεσή μου.

Την ίδια ώρα συνειδητοποιούν ότι Υπουργείο, Εισαγγελία και Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μόνο εμένα δεν ελέγχουν και ότι αυτό που πρόκειται να γίνει από αύριο είναι να καθαρίσει το τοπίο από «αυτόχθονες ιθαγενείς», «ανακλήσεις πληρεξουσιότητας», «δηλώσεις άρθρου 120», τη φάμπρικα μηνύσεων σε εκπαιδευτικούς, και όλους τους ακραίους και επικίνδυνους λογαριασμούς και ιστοσελίδες, όλα αυτά δηλαδή που

πρώτος εγώ   καταγγέλλω μήνες τώρα, και ότι στο τέλος θα κυριαρχήσει η μόνη πραγματική και ουσιαστική δράση κατά της απάτης, στην οποία είδαν με τρόμο να εντάσσεται και η Μαριάννα με τον κόσμο από κάτω να ενθουσιάζεται στην προοπτική αυτή και το κοντρόλ να αυξάνει δραματικά γι αυτούς τον τεράστιο όγκο των Ελλήνων που μας ακολουθούν και ενημερώνονται για τα εγκλήματα και τις αποκαλύψεις μας.

Και έτσι, τα ξημερώματα η Facebook έκλεισε και τους δύο λογαριασμούς της Μαριάννας, με τον αριθμό των ακολούθων να έχει φτάσει τους 80.000 ακόλουθους.

Αργότερα θα ανεβάσω εδώ τα εκρηκτικά βίντεο της Μαριάννας, την οποία πλέον μπορείτε να ακολουθείτε εδώ:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100072120757917

Εννοείται ότι θα συνεχίσουμε με τον Δημήτρη στον δικό του λογαριασμό μέχρι να τον κλείσουν και αυτόν, καθώς προφανώς είναι θέμα χρόνου…

Το σύστημα τρέμει.

Και αυτοί είναι οι τελευταίοι του σπασμοί…

nikosantoniadis.tv 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ