Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Παγκόσμιο ξεμπρόστιασμα των πολιτικών!!! Το ΒΙΝΤΕΟ θα μείνει στην ιστορία

Τα ψέματα στον Ο.Η.Ε. και η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – Το ίδιο συμβαίνει με όλους τους!

Σε μια τήλε-ομιλία στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ την Παρασκευή, ο πρωθυπουργός Αυστραλίας, Scott Morrison, μίλησε για την πεποίθηση της Αυστραλίας σε μια “παγκόσμια τάξη που υποστηρίζει την ελευθερία”, “τον σεβασμό των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών” και “την αξιοπρέπεια όλων των ανθρώπων … ανεξάρτητα από τις όποιες περιστάσεις».

Μόλις μίλησε ο Μόρισον, ο Αυστραλός ακτιβιστής Ράνταλ Έβανς δημιούργησε ένα βίντεο που έδειχνε τα «παχιά» και βερμπαλιστικά λόγια του Πρωθυπουργού της Αυστραλίας παράλληλα με βίντεο από απλούς Αυστραλούς που αντιμετωπίζονται βάναυσα από την αστυνομία, επειδή αρνούνται να τηρήσουν τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας!

Οι εικόνες μιας νεαρής γυναίκας που στραγγαλίστηκε από έναν αστυνομικό επειδή δεν φορούσε μάσκα και ένα

ζευγάρι στριμώχτηκε στο έδαφος από αστυνομικούς, για τον ίδιο λόγο, σε μια παραλία δεν φάνηκε να ταιριάζει με το μήνυμα του πολιτικού στον κόσμο.

Το βίντεο είναι εκπληκτικό και τα λόγια περισσεύουν!!!

Τα γεγονότα δεν φάνηκαν να ταιριάζουν με τα λόγια του πολιτικού ηγέτη!!!

el.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »