Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΝΔ ανακοίνωσε ξεπούλημα της ΔΕΗ, με τη γνωστή μέθοδο του ΟΤΕ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

 Η ΔΕΗ δεν είναι μια ακόμα επιχείρηση, είναι η μόνη επιχείρηση που μπαίνει σε κάθε Ελληνικό σπίτι, σε κάθε Ελληνική επιχείρηση. Η ΔΕΗ είναι βασικός πυλώνας της οικονομίας και κινητήρια δύναμη ανάπτυξης. Η ΔΕΗ είναι Ελλάδα.

Πιστή στην εξυπηρέτηση αλλότριων συμφερόντων, η διορισμένη απ' τη ΝΔ διοίκηση της ΔΕΗ ανακοίνωσε χθες αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 750 εκατ. ευρώ, στην οποία ΔΕΝ θα ασκήσει δικαιώματα συμμετοχής το Δημόσιο (μέσω του Υπερταμείου και του ΤΑΙΠΕΔ). Τι σημαίνει πρακτικά αυτή η αύξηση; Σημαίνει πως η ΝΔ έβγαλε τη ΔΕΗ στο σφυρί, με τη γνωστή απ' τον ΟΤΕ μέθοδο της απώλειας της μετοχικής πλειοψηφίας. Πόσοι άραγε γνωρίζουν πως μετά την απόσχιση του ΑΔΜΗΕ το 2017, το μετοχικό κεφάλαιο της ΔΕΗ ανέρχεται στο ποσό των 575.360.000 ευρώ, (διαιρούμενο σε 232.000.000 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 2,48 Ευρώ η κάθε μία). Οι νέες μετοχές αντιστοιχούν στο 130% του σημερινού μετοχικού κεφαλαίου, συνεπώς ανοίγει ο δρόμος διάπλατα για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Βραχυπρόθεσμα αναμένεται σημαντική πίεση στη μετοχή της ΔΕΗ, ήδη στο σημερινό άνοιγμα διαπραγματεύεται κάτω απ' τα 8€, με πτώση άνω του 13%.

Ωστόσο, όσοι

διαβάζουν το "Λιγνίτης, ο δικός μας μαύρος χρυσός", είναι ενήμεροι απ' τον Ιούλιο 2019 για τις προθέσεις της ΝΔ: Η ΝΔ αυτοαποκαλύφθηκε: ΔΕΗ τέλος, τηλέφωνο από Γερμανούς και ρεύμα από Γάλλους!

Το αν θα είναι Γάλλοι ή Γερμανοί οι νέοι ιδιοκτήτες της ΔΕΗ μικρή σημασία έχει, σημασία πως δεν θα είναι Έλληνες. Κι αν θα είναι Γερμανοί, όπως έγινε με τον ΟΤΕ, απλά θα επαληθευθεί άλλη μια φορά αυτό που έγραψα πριν σχεδόν έξι χρόνια: Με το ευρώ και την ενέργεια κανείς δεν χρειάζεται πλέον μια Βέρμαχτ για τον έλεγχο της Ευρώπης.

Και τότε και τώρα και πάντα, το μήνυμα είναι το ίδιο:

Μην τους αφήσετε!


Πηγή: greeklignite.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »