Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Ασφαλές άγγιγμα, gender equality, CSE κ.α. : Η «άλλη πλευρά» της πανδημίας που απλώνεται ως εφιάλτης στο σχολείο

Ποιος με πανιά στη μύτη, φόβο στην ψυχή και την οικονομική απειλή πάνω από το κεφάλι του θα αντισταθεί επαρκώς ενάντια στη ΝΤΠ που παίζει τα ρέστα της για να θεμελιώσει το σχολείο της σατανιστικής ατζέντας και το προβάλλει ως το «αγγελικό σχολείο» που «αμύνεται στη σύγχρονη βαρβαρότητα»;

Δείτε εδώ το υλικό που διεισδύει ως αμυντικό για να εξελιχθεί πιο επιθετικά, μόλις γίνει κοινωνικά ανεκτό. Φορέας; Ποιος άλλος; το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Είναι το πρώην Παιδαγωγικό Ινστιτούτο που ιδρύθηκε για να αποσπάσει την παιδεία από τον κρατικό έλεγχο και τους θεσμούς της. Σήμερα βέβαια αυτό δεν χρειάζεται, τη δεκαετία του 1960 όμως, ήταν

απαραίτητο.

  • Η πολιτική που στερείται ελάχιστης ανθρώπινης αξιοπρέπειας θα διδάξει «γενετήσια αξιοπρέπεια»
  • Η πολιτική που καταπάτησε όλα τα θεμελιώδη δικαιώματα θα διδάξει το «δικαίωμα στην επιλογή του φύλου» και το «δικαίωμα στην έκτρωση».
  • Η χριστιανοφοβική πολιτική που προωθεί τα πρότυπα ΛΟΑΤΚΙ θα διδάξει την «προστασία των δικαιωμάτων τους» που καταπατώνται από τους «ομοφοβικούς».

Όλα ανάποδα σε νοήματα, όλα αντίθετα στους νόμους.

Ηλικίες που βρίσκονται στο στόχαστρο: 5-15 ετών.

Θυμηθείτε τη «Σύγχρονη Εκπέδεφσι» (Modern Educayshun, 2015) του Neel Kolhatkar:

Δείτε το βίντεο του αμερικανικού κινήματος Stop Comprehensive Sexuality Education όπου φαίνεται και ο αρνητικός ρόλος του ΟΗΕ και της UNICEF.

Εδώ θα βρείτε ένα υπόδειγμα δήλωσης απαλλαγής από τη διδασκαλία του μαθήματος.

Στέργιος Ζυγούρας 

 Το καραβάκι της ιστορίας

3 σχόλια:

  1. 14ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΛΕΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ.

    ETΣΙ ΕΙΠΕ Ο "ΙΑΤΡΟΣ"
    https://www.youtube.com/watch?v=yGhKPV-5Y1A

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχιλλέας Καβακίδης Mε καταστρέψανε, μου είπαν να ξεxάσω την οικοδομή .

    ΕΠΙΣΗΜΗ KATAΓΓΕΛΙΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=cbRDVZXR4cc


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 24.526 θάνατοι 2.317.495 τραυματισμοί μετά από πυροβολισμούς COVID που αναφέρθηκαν στη βάση δεδομένων των ανεπιθύμητων αντιδράσεων φαρμάκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης


    https://www.globalresearch.ca/24526-deaths-2317495-injuries-following-covid-shots-reported-european-union-database-adverse-drug-reactions/5755877



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »