Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ !! ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ: Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ !!

 

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ !!
ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ:
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ !!

Και όταν είσαι σε πανικό, αρχίζεις και το χάνεις. Το χάνεις εντελώς.
Έτσι και με τον 26χρονο Γιώργο Βαγιαννίδη στο “Παπανικολάου”. Παράλυτος και στα δύο παιδιά μετά το Johnson, του έστειλαν σήμερα ψυχιάτρους να τον ρωτήσουν …τι πιστεύει ότι φταίει για το πρόβλημά του.

Έτσι και με τον 15χρονο Ηλία στην Αρκαδία.
Αρχικά, από το νοσοκομείο της Τρίπολης έλεγαν στην οικογένεια του Ηλία ότι θα κάνουν …τεστ στον Ηλία και αν το αποτέλεσμα είναι θετικό, δεν θα κάνουν νεκροψία.
Το μαθαίνω, το βγάζω, σταματάει το παραμύθι. Η νεκροψία θα γινόταν.
Εννοείται ότι στην αρχή είχε αμφισβητηθεί και το εμβόλιο. Ότι είχε κάνει το εμβόλιο.
Πανικός. Τρόμος.
Γρήγορα, προς απογοήτευση της οργάνωσης, το πράγμα ξεκαθάρισε. Είχε κάνει το Pfizer την Παρασκευή.
Εν τω μεταξύ, ακόμα περιμένουμε να βγάλουν στη δημοσιότητα το σήμα του ΕΚΑΒ προς την Αστυνομία. Λένε ότι η Αστυνομία έλαβε το σήμα όταν οι ΕΚΑΒίτες ήταν στο σπίτι και βρήκαν τον Ηλία νεκρό σε ακαμψία.
Να το δούμε και εμείς το σήμα; Έγινε έτσι; Γιατί κάτι …ακούγεται ότι η Αστυνομία ειδοποιήθηκε όταν ο Ηλίας ήταν ήδη στο νοσοκομείο…

Στη συνέχεια είχαμε τον λοιμωξιολόγο Κώστα Χρυσανθόπουλο. Σε πανικό, έλεγε ανοησίες. Ότι είναι …fake news από ..ψεκασμένα sites ότι το 15χρονο παιδί πέθανε λόγω του εμβολίου.
Προσέξτε. Δεν κράτησε καμία σοβαρότητα. Να πει τουλάχιστον ότι δεν πρέπει να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα, να περιμένουμε τη νεκροτομή και τις εργαστηριακές (που όμως το
νοσοκομείο αρχικά δεν ήθελε να γίνουν), ότι δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το εμβόλιο, αλλά πρέπει να το ψάξουμε.
Αυτό θα ήταν δεκτό.
Αλλά όχι. Fake news από ψεκασμένα sites.
Ενώ το δικό του απόλυτο “πόρισμα” ότι ΔΕΝ φταίει το εμβόλιο, είναι super real news. Το τερμάτισε βεβαιώνοντας τον κόσμο ότι άλλη είναι η αιτία θανάτου.
Και μας άφησε με την απορία. Ποια είναι η “άλλη αιτία” που έστειλε στον τάφο έναν 15χρονο.
Μήπως τα …γηρατειά; Μόνο αυτό δεν ακούσαμε.
Μπορεί να το ακούσουμε στις εργαστηριακές…

Και φυσικά ο δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ Πάτρας πού να τον ρωτήσει για την “άλλη αιτία”. Σαν τις “μελέτες” της Παγώνη…
Και, βέβαια, βγήκαν τα διάφορα συστημικά sites να γράψουν και αυτά για “σενάρια ψεκασμένων”.

Είδατε τι ωραία που τα λέει, και που για μία ακόμη μία φορά δεν τολμάνε να πούνε το όνομά μου;
“Με παντελή έλλειψη σεβασμού απέναντι στο νεκρό και την οικογένειά του, λίγη ώρα μετά αφότου έγινε γνωστό το τραγικό περιστατικό και χωρίς να έχει διενεργηθεί ακόμα νεκροψία –
νεκροτομή ώστε να ριχτεί φως στα αίτια του θανάτου του, σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και blogs που πρόσκεινται στο αντιεμβολιαστικό κίνημα, άρχισαν να αναπαράγουν σενάρια «ψεκασμένων», επισημαίνοντας πως ο έφηβος πέθανε επειδή είχε κάνει λίγες μέρες πριν το εμβόλιο.
Σε όλο αυτό πρωτοστάτησε γνωστός για τις απόψεις του κατά του εμβολιασμού δικηγόρος, χωρίς ωστόσο να παραθέτει κανένα αποδεικτικό στοιχείο για όσα με στόμφο κατήγγειλε.
Απαντήσεις για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του 15χρονου μαθητή αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, ενώ την ίδια στιγμή το ενδεχόμενο να οφείλεται ο θάνατος του παιδιού στο εμβόλιο διέψευσε κατηγορηματικά ο λοιμωξιολογος Κώστας Χρυσανθόπουλος μιλώντας στον Σκάι Πάτρας και στον Κωνσταντίνο Φλαμή”.
Δημοσιογραφία, όχι αστεία.
Εγώ δεν παρέθεσα αποδεικτικά στοιχεία για όσα με …στρόμφο έλεγα.

Ενώ οι ΨΕΥΤΕΣ ξέρουν ότι εγώ δεν είπα ποτέ ότι πέθανε ΑΠΟ το εμβόλιο, αλλά ΜΕΤΑ το εμβόλιο. Το γεγονός ανέδειξα και τις προσπάθειες συγκάλυψής του, με πρώτη την απόπειρα αποτροπής της νεκροψίας.
Προφανώς οι έντιμοι δημοσιογράφοι εκεί έμειναν πολύ ικανοποιημένοι με τον λοιμωξιολόγο και τα …αποδεικτικά στοιχεία που αυτός παρέθεσε και με τα οποία απέκλεισε το εμβόλιο ως αιτία
θανάτου.
Ε, καλόπαιδα;
Είπαμε.
Δημοσιογραφία, όχι αστεία.

Μετά είχαμε τον μουστακαλή τον Βατόπουλο. Άλλος από εκεί. Διαβεβαίωσε τον κόσμο ότι δεν φταίει το εμβόλιο της Ffizer, 100% δεν φταίει, επειδή δεν έχει πεθάνει κανένας μέχρι τώρα μετά το Ffizer.
Αλλά αυτό δεν είναι fake news.
Και εγώ να δεχθώ ότι δεν έχει πεθάνει κανένας μέχρι τώρα από το εμβόλιο της Pfizer.
Από πότε όμως το γεγονός ότι δεν έχει συμβεί κάτι ποτέ μέχρι τώρα, αποκλείει με απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν συνέβη τώρα;;;
Δηλαδή είναι σαν να αμφισβητώ ότι κάποιος έπεσε το πρωί από τον τρίτο όροφο του Hilton, επειδή δεν είχε πέσει κανείς ποτέ μέχρι τώρα…

Και στο τέλος ήρθε ο άλλος. Ο Τζανάκης. Και εκεί που έλεγες ότι το είχαν τερματίσει οι προηγούμενοι, ήρθε αυτός και το πήγε πέρα από το τέρμα…
Και μας είπε ότι αν περάσουν δύο μέρες μετά το εμβόλιο, δεν φταίει αυτό σε τίποτα.
Επιστήμη, όχι αστεία…
Τον “τακτοποίησε” ο Δημήτρης αυτόν χθες…
Είναι σε πανικό.
Η κατάσταση δεν είναι διαχειρίσιμη.
Το τελευταίο διάστημα συγκεντρώνουμε απίστευτο όγκο στοιχείων.
Δεν μπορούν να το μαζέψουν πια. Και αυτά που είχαν καταφέρει να καλύψουν έως τώρα, και αυτά θα τα αποκαλύψουμε τώρα εμείς.
Η κίτρινη κάρτα αλλάζει χρώμα μέρα με τη μέρα. Γίνεται μαύρη. Κατάμαυρη.
 
Αλλά όχι από αυτούς. Εμείς θα την μαυρίσουμε…
Και να έχετε υπόψη σας ότι η οργή ξεχειλίζει όχι τόσο σε αυτούς που εκβιάστηκαν να κάνουν το εμβόλιο. Αυτοί φοβόντουσαν ούτως ή άλλως τις συνέπειες. Είχαν εκτονώσει ένα μέρος της οργής
τους.
Ξεχειλίζει κυρίως σε αυτούς που είχαν πεισθεί. Αυτοί που πήγαν να εμβολιαστούν γιατί πίστευαν ότι θα προστατευθούν και θεωρούσαν τουλάχιστον υπερβολικούς όσους προειδοποιούσαν για τους κινδύνους.
Αυτοί είναι το πραγματικό τσουνάμι που θα σαρώσει το εμβολιαστικό πρόγραμμα και την οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »