Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Ή παραπλάνηση από τα λαμόγια του ΕΟΔΥ έχει σχέση με την απόκρυψη όλων αυτών των λεπτομερειών για τιε διασωληνωσεις εμβολιασμένων - αναμβολίαστων---που κάνουν την διαφορά



Vasileios Syranastasis

Τα λαμόγια του ΕΟΔΥ μας λένε το ακόλουθο
(δε μπορώ να πω, από επιστημονικοτητα σκίζουν🤣🤣).
"Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 338 (58.6% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 64 έτη. To 84.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 309 (91.42%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 29 (8.58%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.962 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 214 (ημερήσια μεταβολή -24.11%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 263 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 39 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη"
Ή παραπλάνηση από τα λαμόγια του ΕΟΔΥ έχει σχέση με την απόκρυψη όλων αυτών των λεπτομερειών που κάνουν την διαφορά και θα σχολιάσω σχετικά.

Προς ενημέρωση των λαμογιων του ΕΟΔΥ (που δεν έχουν σχέση με την Ιατρική) οι κατηγορίες των "ασθενών" ΜΕ το φαντομα ιό πρέπει να διαχωρίζονται ξεκάθαρα και το βασικοτερο να ΜΗ μπαίνουν στη κατηγορία των αμπολιαστων, όσοι μπολιαστηκαν και δεν έχουν περάσει 2 βδομάδες από τη 2η δόση, Οκ?? Κουφαλιτσες? (ή 2 βδομάδες από τη δεύτερη δόση του μονοδοσικου)
Λίγες λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά που φυσικά τις ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ
Πόσοι είναι που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ως ακολούθως .......👇👇
👉 πλήρως μπολιασμενοι με 2 δόσεις (ή το μονοδοσικο) που νοσηλεύτηκαν (έναρξη ασθένειας) 2 βδομάδες μετά τη 2η δόση (μόνο αυτό έχουν)
👉 μπολιασμενοι με 2 δόσεις (ή τη μονοδοσικη) που όταν νοσηλεύτηκαν (έναρξη ασθένειας) δεν είχαν περάσει 2 βδομάδες από τη 2η δόση (ή την μονοδοσικη)
👉 μπολιασμενοι με τη πρώτη δόση μόνο
👉 πλήρως αμπολιαστοι που δεν μπολιαστηκαν ΛΟΓΩ υποκειμένων νοσημάτων επειδή αντεδεικνύεται το μπόλιασμα, ΙΑΤΡΙΚΏΣ
👉 πλήρως αμπολιαστοι κατ' επιλογή ΜΕ υποκείμενο/α νόσημα (και κατηγοριοποίηση των νοσημάτων, π.χ καρκινοπαθεις σε χημειοθεραπεία, νεφροπαθείς, κλπ)
👉 πλήρως αμπολιαστοι κατ' επιλογή ΧΩΡΙΣ υποκείμενο/α νόσημα👈
👉👉👉👉 και η πιο σημαντική λεπτομέρεια. ΠΟΣΟΙ ΕΊΝΑΙ που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ΜΕΤΑ απο οποιαδήποτε δόση, για οποιοδήποτε λόγο, αλλά δεν τους έχετε βάλει τη ταμπέλα Κοβιντ??
Αν δεν δώσετε ΟΛΕΣ τις λεπτομέρειες κατ' ελάχιστο ως άνωθεν, αυτά που δημοσιεύετε δεν έχουν καμία αξία και είναι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ και ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
Από τα νούμερα που έδωσαν τα λαμόγια του ΕΟΔΥ, η πραγματικότητα και όχι αυτό που προσπαθούν να πουλήσουν αποκρύπτοντας τις άνωθεν λεπτομέρειες (αλλά και άλλες λεπτομέρειες) θα μπορούσε ίσως να είναι ως εξής.
Παραθέτω ένα απλό και τυχαίο παράδειγμα με αυθαίρετα νούμερα για να δούμε πόσο σημαντικές είναι οι λεπτομέρειες που ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ και πόσο πολύ δύνανται να παραπλανούν και να εξαπατούν.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν απο τους 358 σε ΜΕΘ η κατηγοριοποίηση ήταν ως ακολούθως!!
ΤΙ συμπέρασμα ιατρικώς και επιστημονικώς θα έβγαινε ως προς την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα του μπολιασματος ??🤔🤔👇👇
👉-29 πλήρως μπολιασμενοι που νοσηλεύτηκαν 2 βδομάδες μετά τη 2η δόση ή 2 βδομάδες μετά το μονοδοσικο
👉-100 μπολιασμενοι με 2 δόσεις (ή τη μονοδοσικη) που όταν νοσηλεύτηκαν δεν είχαν περάσει 2 βδομάδες από τη 2η δόση (ή την μονοδοσικη) άρα σύμφωνα με τους εμβολιοπλασιε ΔΕΝ θεωρούνται μπολιασμενοι
👉-100 μπολιασμενοι με τη πρώτη δόση μόνο
👉-50 πλήρως αμπολιαστοι που δεν μπολιαστηκαν ΛΟΓΩ υποκειμένων νοσημάτων επειδή αντεδεικνύεται το μπόλιασμα, ιατρικώς
👉-50 πλήρως αμπολιαστοι κατ' επιλογή με υποκείμενο/α νόσημα
👉💥-9 πλήρως αμπολιαστοι κατ' επιλογή ΧΩΡΙΣ υποκείμενο/α νόσημα
👉👉👉--- και στη κατηγορία που δεν αφορά ΜΕΘ με τον φαντομα ιό (αλλά εισαγωγή σε ΜΕΘ μετά από οποιαδήποτε δόση και για οποιοδήποτε λόγο/ασθένεια) ας πούμε άλλοι 200.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 👉👉💉💉👉👉💩💉💩💉💩💉💩💉💩💉💩💉💩💉💩💉🤑
Ανέκαθεν στην Ιατρική, οι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ κάνουν την διαφορά και με τις λεπτομέρειες και την απόκρυψη αυτών ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ και ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ τους αδαείς "πελάτες".

1 σχόλιο:

  1. Ο ΕΟΔΥ σύμφωνα με την απόφαση του σχετικού ΦΕΚ, τον καθιστά καθολικό αντικαταστάτη του ΚΕΕΛΠΝΟ. Δεν νομιμοποιείται, όμως, να ασχολείται με θέματα Δημόσιας Υγείας και να παίρνει αποφάσεις, διότι είναι ΝΠΙΔ (Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου). Δηλαδή, Ιδιωτική Εταιρία. Είναι σαν να έχω κάποιο ιδιωτικό σεκιούριτυ να μου κόβει κλήση γιά παράβαση του ΚΟΚ! Συνεπώς, με ποιό δικαίωμα μιά ιδιωτική εταιρία ελέγχει και αποφασίζει πότε και έαν θα κυκλοφορήσω ελεύθερος ή εναλλακτικά με φυλακίζει στο σπίτι μου με σταλινικές μεθόδους υποχρεωτικού κατ' οίκον περιορισμού, εφαρμόζοντας μεθόδους ψυχολογικής βίας;;; Τι γίνεται εδώ πέρα;;; Γιά πόσο καιρό θα ανεχόμαστε να ζούμε σε ένα τέτοιο απάνθρωπο δυστοπικό τοπίο και εμείς να προσποιούμαστε ότι δεν συμβαίνει τίποτα;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »