Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ !!

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

____________________
ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ !!
Κάνατε την επιλογή σας. Σεβαστή. Ισχυρίζεστε και ότι η δική μας επιλογή είναι σεβαστή σε σας. Αλλά δεν είναι. Το δείχνετε στην πράξη. Και είναι πολύ ενοχλητικό. Ενώ εμείς έπρεπε να σας αντιμετωπίζουμε ως "λεπρούς", διότι και νοσείτε και μεταδίδετε, συμβαίνει το αντίθετο. Αντιλαμβάνομαι ότι έτσι ίσως εξορκίζετε τον φόβο σας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην υγεία και τη ζωή σας η απόφασή σας να εμβολιαστείτε, γιατί αυτό τελικά δείχνει η συμπεριφορά σας, αλλά σταματήστε επιτέλους να παρενοχλείτε τους ανεμβολίαστους και περιοριστείτε στην "κοινότητά" σας. Γιατί εσείς είστε αυτοί που προωθείτε με τη στάση σας τον διαχωρισμό της κοινωνίας σε δύο κατηγορίες πολιτών και επιχειρείτε να "γκετοποιήσετε" τον πληθυσμό των ανεμβολίαστων.
Κυκλοφορεί στο facebook, και διακινείται από ...εμβολιασμένους σε ανεμβολίαστους στο messenger, το παρακάτω κείμενο. Δεν αντέχω στον πειρασμό να το παρουσιάσω και να γράψω δυο λογάκια, να τελειώνει το παραμύθι.
Ως εδώ και μη παρέκει.

-"Με καθε σεβασμο, ειλικρινα
Δεν είσαι εμβολιασμένος, σέβομαι την επιλογή σου...
Είμαι εμβολιασμένος, σεβαστείτε την επιλογή μου ..."
Πολύ γρήγορα όμως γίνεται αντιληπτό ότι κάθε άλλο παρά σεβασμό δείχνει ο συντάκτης του κειμένου στους ανεμβολίαστους.
-"Είμαι εμβολιασμένος, όχι για να ευχαριστήσω την κυβέρνηση αλλά:"
Κανείς δεν τους είπε ποτέ ότι έκαναν το εμβόλιο για να ευχαριστήσουν την κυβέρνηση...
-"* Για να μην πεθάνω ούτε εγώ, ούτε εσείς από τον Covid-19.
* Για να ΜΗΝ γεμίζω ένα κρεβάτι νοσοκομείου αν αρρωστήσω"
Σοβαρά;
Οι εμβολιασμένοι και νοσούν, και πεθαίνουν, και μεταδίδουν !!
Οι εμβολιασμένοι δεν "γεμίζουν" απλώς "ένα κρεβάτι νοσοκομείου", αλλά και κρεβάτια στις Μ.Ε.Θ., όπου καταλήγουν κανονικότατα διασωληνωμένοι, και πεθαίνουν !!
Μόλις χθες δημοσιοποίησα την περίπτωση του 64χρονου Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος ενώ ήταν πλήρως εμβολιασμένος από τις 10 Ιουλίου, κατέληξε στο νοσοκομείο Κορίνθου, στο οποίο αφού πρώτα "γέμισε" ένα κρεβάτι στην κλινική Covid-19, εν συνεχεία "γέμισε" και ένα κρεβάτι στην Μ.Ε.Θ. Covid-19 του νοσοκομείου, όπου τελικά πέθανε προχθές διασωληνωμένος.
Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στον θάνατο ενός ακόμη πλήρως εμβολιασμένου, δύο εβδομάδες πριν, στην Μ.Ε.Θ. Covid-19 του "Παπανικολάου".
Αργά σήμερα το βράδυ θα ανεβάσω στο κανάλι την ιστορία τρόμου της Μαρίας Ζαούτσου, 40 ετών, η οποία ενώ ήταν πλήρως εμβολιασμένη, κατέληξε στο νοσοκομείο "Σωτηρία" με σοβαρά συμπτώματα, και περιγράφει στα 42 λεπτά του βίντεο τους εμβολιασμένους ανθρώπους που "γέμιζαν" κρεβάτια δίπλα της, νοσηλεύτριες να τους τρυπάνε, αυτοί να αναισθητοποιούνται, εν συνεχεία να διασωληνώνονται επί τόπου και ένας τύπος με κουστούμι και γραβάτα να καταγράφει τις διασωληνώσεις σε ένα μπλοκάκι.
Στο ίδιο δημοσίευμα γράφω κάτι απλό, το οποίο δεν το κάνει η κυβέρνηση, αλλά θα γίνει στο πλαίσιο της ποινικής διαδικασίας, ήτοι την διασταύρωση των νοσηλειών, διασωληνώσεων και θανάτων που έχουν χρεωθεί στον κορωνοϊό, μετά την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος, με τα Α.Μ.Κ.Α. των ασθενών. Από τη διασταύρωση αυτή θα μάθουμε πόσοι είναι τελικά οι εμβολιασμένοι που "γέμισαν" κρεβάτια στα νοσοκομεία. Το ότι η κυβέρνηση δεν γνωστοποιεί τα στοιχεία αυτά, επικαλούμενη τα προσωπικά δεδομένα των ασθενών, ενώ μιλάμε για απλά νούμερα, όπως δηλαδή κάνει ο Ε.Ο.Δ.Υ. από την πρώτη μέρα με τις καθημερινές ανακοινώσεις των νοσηλειών, διασωληνώσεων και θανάτων "από κορωνοϊό", ώστε ποιο είναι το πρόβλημα με τα "προσωπικά δεδομένα" να ανακοινώσει ο Ε.Ο.Δ.Υ. π.χ. τον θάνατο 100 ανθρώπων σήμερα από κορωνοϊό και να μας πει και πόσοι από αυτούς ήταν εμβολιασμένοι, φαίνεται πως προβληματίζει μόνο τους ανεμβολίαστους και ...όχι τους εμβολιασμένους, οι οποίοι ζούν στον δικό τους κόσμο της ψευδαίσθησης των "καλών", "αποτελεσματικών" και "ασφαλών" εμβολίων, ξορκίζοντας το κακό και τον φόβο τους...
-"* Για να αγκαλιάζω τα αγαπημένα μου πρόσωπα."
Να ρωτήσετε καλύτερα αν τα αγαπημένα σας πρόσωπα θέλουν να τα αγκαλιάζετε, γιατί μεταδίδετε κανονικότατα τον κορωνοϊό και μπορεί να τα στείλετε να "γεμίσουν" κρεβάτια νοσοκομείων...
-"* Για να μην χρειάζεται να κάνω PCR ή αντιγονικές εξετάσεις για να πάω σε χορό, να πάω σε εστιατόριο, να πάω διακοπές και πολλά άλλα πράγματα που έρχονται ..."
* Να ζήσω τη ζωή μου.
* Για να επιστρέψουν τα παιδιά στα σχολεια."
Δηλαδή όλα αυτά που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση, κόντρα σε όλα τα επιστημονικά δεδομένα, αφού, όπως είπαμε, οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν, για να εκβιάσει τον πληθυσμό και να τον υποχρεώσει να εμβολιαστεί παρά τη θέλησή του. Αν η υποχώρηση σε έναν στυγνό εκβιασμό είναι "επιχείρημα" για τους εμβολιασμένους, σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Πάντως, έτσι ως ένα παράδειγμα, στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Νεφρού στο Λαϊκό, όλοι ανεξαιρέτως, ασθενείς και συνοδοί, έχουν κάνει PCR test, ανεξαρτήτως αν είναι εμβολιασμένοι ή όχι...
* Για να είναι ο Covid-19 μια παλιά ανάμνηση."
Δεν τα μάθατε; Δεν παρακολουθείτε Ευαγγελάτο; Θα κάνετε εμβόλια, ένα τρίτο για αρχή, "αναμνηστικό", μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. Μέχρι να γίνετε ανάμνηση εσείς...
* Για να μας προστατεύσει."
Επαναλήψεις, να "γεμίζει" το κείμενο, εκτός από τα κρεβάτια των νοσοκομείων...
"Από την άλλη, όχι, δεν ξέρω τι περιέχει - ούτε σε αυτό το εμβόλιο ουτε σε αυτά που είχα ως παιδί!
Ούτε τι περιεχουν π.χ. τα Big Mac, τα χοτ ντογκ, τα KFC, τα σαλαμια, οι γαλοπουλες, τα τυρια, τα γαλατα!!!!
Δεν ξερω τι περιεχουν οι θεραπείες για κιρσους, οι χημειοθεραπειες, τα φαρμακα απο πονοκεφαλο μεχρι τα φαρμακα για το AIDS!!
Δεν γνωριζω καν τι περιειχαν τα εμβόλια με τα οποια εμβολιαστηκα κ εγω και τα παιδια μου σαν βρεφη.
Επίσης, δεν ξέρω τι υπάρχει στο Panadol, στο Ibuprofen, στο Tylenol ή σε άλλα φάρμακα, που καποιοι τα παιρνουν σαν καραμελες!!.... απλώς ξερω οτι θεραπεύουν τους πονοκεφάλους ή τους πόνους ...
Δεν ξέρω τι υπάρχει στο μελάνι για τατουάζ, στη βαφή και τα σαμπουάν των μαλλιών!!
Εν συντομία .....
Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν ξέρω!! Σε αντιθεση με καποιους που τα ξερουν Ολα!!!!!!"
Εδώ πρέπει να παραδεχθώ ότι μας αποστόμωσε ο συντάκτης του θλιβερού κειμένου !!
Συγκρίνει τα εμβόλια για την Covid-19 με τα εμβόλια που όλοι κάναμε ως βρέφη και παιδιά.
Κατ' αρχάς, δεν φαίνεται πως κάνει εντύπωση στους εμβολιασμένους, το γεγονός ότι ποτέ δεν υπήρξε αντίδραση, και μάλιστα τέτοιας έντασης και έκτασης σε παγκόσμιο επίπεδο, για όλα τα άλλα εμβόλια. Ξέρω ότι όλοι εσείς οι εμβολιασμένοι (δεν μιλάω για τους εκβιασθέντες, αλλά για αυτούς που το έκαναν ελεύθερα, από δική τους επιλογή, και τώρα έχουν αναλάβει τον ρόλο του αυτόκλητου υπερασπιστή και προπαγανδιστή τους), παρακολουθείτε τα "κανάλια" και τους "Ευαγγελάτους", στα οποία σας λένε ότι όλοι εμείς είμαστε "αντιεμβολιαστές" και "αρνητές" του κορωνοϊού. Νας σας πούμε, λοιπόν, μιας και το έφερε η κουβέντα, ότι και εμείς έχουμε κάνει όλα τα εμβόλια, τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά μας. Το ότι σε μία κοινωνία υπάρχουν και πραγματικοί αντιεμβολιαστές ή άνθρωποι που εξακολουθούν και πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη, δεν σημαίνει ότι ανήκουμε και εμείς σε αυτήν την τραγική μειοψηφία. Σας διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε πεπεισμένοι ότι η γη γυρίζει...
Προσπερνώ τις ανοησίες για τα Big Mac, τα χοτ ντογκ, τα KFC και τα υπόλοιπα "παραδείγματα" της ...ευφυέστατης "επιχειρηματολογίας του συντάκτη, και μένω στα εμβόλια.
Σας προκαλώ να διαβάσετε το κείμενο της εξωδίκου αναφοράς της ομάδας των επιστημόνων, μεταξύ των οποίων είναι γενετιστές και μοριακοί βιολόγοι (οι πραγματικά ειδικοί για να μιλάνε για εμβόλια, αν δεν έχετε αντίρρηση, έναντι των ασχέτων με αυτά Βασιλακόπουλων & ΣΙΑ, τους οποίους έχετε θεοποιήσει και ακούτε τυφλά), στο οποίο κείμενο με τις 131 παραπομπές στην βιβιλιογραφία, παρουσιάζουν τον δολοφονικό (σε άμεση, μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη βάση) μηχανισμό των εμβολίων (πλην του κινεζικού), και αποδεικνύουν την ακαταλληλότητα των εμβολίων, ως προς τον σκοπό για τον οποίο υποτίθεται κατασκευάστηκαν, επικαλούμενοι ακόμα και τα στοιχεία των ίδιων των κατασκευαστών των εμβολίων. Ξέρω ότι δεν σας είναι εύκολο να το κάνετε, αλλά δεν έχω άλλο τρόπο να σας πείσω να βγάλετε επιτέλους τον σκασμό και να σταματήσετε τουλάχιστον να παρενοχλείτε και να απαξιώνετε τους ανεμβολίαστους, τους οποίους κατά τα λοιπά ...σέβεστε.
-"Ξέρω μόνο ένα πράγμα: η ζωή είναι σύντομη, πολύ σύντομη"
Και τα εμβόλια την κάνουν συντομότερη...
-"οπότε θέλω ακόμα να κάνω κάτι άλλο από το να πηγαίνω καθημερινά στη δουλειά ή να μένω στο σπίτι. Θέλω ακόμα να ταξιδεύω και να αγκαλιάζω ανθρώπους χωρίς φόβο, να βρίσκω μια μικρή αίσθηση ζωής «πριν»."
Τα ίδια. Ως προς τα ταξίδια, το αν θα πηγαίνουμε όλοι ταξίδια ή μόνο εσείς, δεν θα το αποφασίσει ο κορωνοϊός αλλά η κυβέρνηση...
Ως προς τις αγκαλιές, καλό είναι το ξανασκεφτείτε. Εσείς μπορεί να θέλετε να κολλήσετε, αλλά οι άλλοι δεν σας φταίνε σε τίποτα...
-"Ως παιδί και ως ενήλικας έχω εμβολιαστεί για παρωτίτιδα, ιλαρά, ερυθρά, πολιομυελίτιδα, ανεμοβλογιά, και μερικά άλλα..."
Τα 'παμε αυτά. Και εμείς...
-"Οι γονείς μου και εγώ εμπιστευτήκαμε την επιστήμη και ποτέ δεν χρειάστηκε να υποφέρουμε ή να μεταδώσουμε οποιαδήποτε από αυτές τις ασθένειες... απλά λέγοντας.
Ειναι αδυνατον να ξερω!
Απλα Εμπιστευομαι την Ιατρικη Επιστημη, οπως εκανα παντα!
Απλα και κατανοητα!"
Τελευταία φορά, για να γίνει κατανοητό:
ΔΕΝ έχουμε πρόβλημα με όλα τα εμβόλια, ΟΥΤΕ αμφισβητούμε την ιατρική επιστήμη έτσι αφοριστικά !!
Με το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ εμβόλιο έχουμε πρόβλημα, για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ επιστημονικούς λόγους. Αμφισβητούμε την επιστημονική θέση της ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ επιστημονικής κοινότητας, η οποία έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ την ΑΝΤΙΘΕΤΗ επιστημονική θέση, χωρίς να μπορεί να αντικρούσει τη θέση αυτή !!
Διαβάστε το κείμενο των επιστημόνων !!
Το ότι έχουμε κάνει δέκα εμβόλια στο παρελθόν, και ως βρέφη, καθιστά παράλογη την αμφισβήτηση του συγκεκριμένου ;;
Το ότι εμπιστεύεσαι μία εταιρεία που κατασκευάζει γέφυρες, οι οποίες έχουν δοκιμαστεί και πληρούν όλες τις προδιαγραφές, δεν σημαίνει ότι θα την εμπιστευτώ και όταν κατασκευάσει μία γέφυρα που δεν πληροί τις προδιαγραφές και έχει σαθρά υλικά. Εμείς δεν σκοπεύουμε να ρισκάρουμε την υγεία και τη ζωή μας περνώντας τη γέφυρα αυτή. Εσείς το κάνετε.
Προσέξτε όμως.
Δεν έχετε περάσει τη γέφυρα.
Πάνω είστε ακόμα.
Κάποιοι όμως έχουν ήδη γκρεμοτσακιστεί.
Και είναι πολλοί.
Έχουμε κάνει πολλές δημοσιεύσεις για γεμάτες εμβολιασμένους κλινικές με φριχτές παρενέργειες από τα εμβόλια. Και θανάτους. Και νέων ανθρώπων.
Ούτε εδώ όμως μας βοηθάει η κυβέρνηση. Δεν μας λέει πόσοι νοσηλεύονται με παρενέργειες. Πόσοι πέθαναν μετά τον εμβολιασμό τους. Άνθρωποι χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Άνθρωποι που δεν είχε έρθει η ώρα τους...
Την ίδια ώρα όμως οι κατασκευάστριες εταιρείες όλο και προσθέτουν παρενέργειες στα φυλλάδιά τους, από τις πρώτες εβδομάδες ένα από τα εμβόλια σε πολλές χώρες απαγορεύτηκε, και όλα αυτά επειδή δεν πίστευαν, ή ήλπιζαν ότι δεν θα συμβεί, πως θα υπάρξουν τόσα άμεσα και πολλά αποτελέσματα, τα οποία καθιστούν την κατάσταση μη διαχειρίσιμη και για τη δική μας κυβέρνηση, βεβαίως, η οποία τρέχει και δεν φτάνει, βάζοντας λυτούς και δεμένους (κυρίως λυτούς, με τα εκατομμύρια που τους δίνει...), να τα καλύπτουν.
Αλλά ούτε αυτά το βλέπετε. Δεν θέλετε να τα δείτε, για να ακριβολογούμε...
Και αυτό θα είναι όμως αντικείμενο εισαγγελικής διερεύνησης. Όλα θα βγουν στο φως.
Κάντε τον κόπο και διαβάστε και αυτό το δημοσίευμα. Δεν είναι δικό μας. Από το Πρώτο Θέμα είναι. Πιστεύω ότι το εμπιστεύεστε.
Μιλάει για αύξηση θανάτων στις πρώτες 26 εβδομάδες του 2021. Μιλάει για αύξηση 44% (!!) την εβδομάδα 28/6 - 4/7.
Τι λέτε να έγινε; Εκπληρώνονται οι ...γραφές; Είναι η ...Αποκάλυψη του Ιωάννη; Είχε κάτι το νερό της Ε.Υ.Δ.Α.Π. τις μέρες εκείνες; Μα και όλο το 2021 μέχρι σήμερα;
Γιατί, βλέπετε, μέχρι εκεί ήταν η ενημέρωση από το Πρώτο Θέμα. Που να γράψουν ότι θα πρέπει να γίνει διασταύρωση των θανάτων αυτών με τα Α.Μ.Κ.Α. των νεκρών, να δούμε τι ποσοστό από αυτό το 44% της αύξησης των θανάτων, ήταν εμβολιασμένοι σαν και σας...
Και κάτι ακόμα. Αλλά αυτό θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας, να μην σας τα δίνουμε όλα στο πιάτο.
Ψάξτε να δείτε πόσα κρούσματα είχαμε πέρσι τον Αύγουστο τέτοια εποχή, και πόσους θανάτους, όταν φυσικά δεν υπήρχε ούτε ένας εμβολιασμένος, και δείτε τι έχουμε φέτος, που έχουν εμβολιαστεί, σύμφωνα με την κυβέρνηση, 5 εκατομμύρια άνθρωποι.
Έχει ενδιαφέρον...
Διαβάστε ξανά το κείμενο των επιστημόνων. Επιμένω...
Σημειώστε ότι το κείμενο αυτό δεν απαντήθηκε από τους αποδέκτες, ενώ ούτε η Εισαγγελία διέταξε κάποια προκαταρκτική εξέταση για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Είναι προφανές ότι θα το έκανε αν γνώριζε ότι στοιχειοθετείται το αδίκημα. Δεν νομίζετε; Μία Εισαγγελία, η οποία κάθε άλλο αδιάφορη υπήρξε όταν αμφισβητείτο το αφήγημα της "πανδημίας", του "θανατηφόρου" ιού, και των "καλών", "αποτελεσματικών" και "ασφαλών" εμβολίων. Έχει μετατρέψει τη χώρα σε ένα απέραντο πεδίο διώξεων εναντίον όσων αμφισβητούν το "ιερό" τρίπτυχο.
Μόνο έναν άνθρωπο δεν έχουν τολμήσει να ακουμπήσουν, αν και οι καταγγελίες του είναι βαρύτερες από όλα όσα έχουν γράψει και πει όλοι οι διωχθέντες μαζί.
Μαντέψτε ποιον...
-"Υ.Γ. Το κείμενο αντιγράφηκε... Εάν θέλετε μπορείτε να το κάνετε κι εσείς επίσης."

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:


  1. Η ομιλία του Κωνσταντίνου Βαθιώτη στη διαμαρτυρία κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου

    https://www.youtube.com/watch?v=q9O4q3YbSBc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΔΩΣΤΕ

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΕΙΣ
    ΑΛΛΟΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! - 23:35

    https://newtube.app/fake_pandemic/zenzJaP


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ΔΕΝ είστε εμβολιασμένοι, ΔΕΙΤΕ αυτό το βίντεο, γιατί σ΄αυτό αποκαλύπτεται ΠΩΣ και ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ. (βίντεο)

    https://attikanea.info/%CE%91%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%B5%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%9C%CE%97%CE%9D-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%83%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%A0%CE%A9%CE%A3-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%A0%CE%9F%CE%A4%CE%95-%CE%98%CE%91-%CE%A0%CE%95%CE%98%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A5%CE%9D-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »