Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Ν Ε Α ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ Κ Α Τ Α ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !! ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΩΝ ΑΧΕΠΑ & ΔΡΑΜΑΣ, ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ-ΚΟΛΑΦΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΤΙΣ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΚΙΚΙΛΙΑ-ΠΡΕΖΕΡΑΚΟ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ-ΒΑΓΕΝΑ !!

Θυμίζω ότι ο Παναγιώτης, γαστρεντερολόγος από το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, στο τηλεοπτικό δελτίο του MEGA και του Νίκου Ευαγγελάτου, με καλεσμένο και τον διευθυντή της Β΄ Μ.Ε.Θ. του “Παπαγεωργίου”, συνονόματό μου Νίκο Καπραβέλο, είχε καταγγείλει, για σωρεία περιστατικών μεταφορών ασθενών με το ΕΚΑΒ, ότι η διάγνωση των ασθενών αυτών άλλαξε στα Τ.Ε.Π. (Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών).
Ποια η αλλαγή;

Ότι ενώ από το ΕΚΑΒ παραδόθηκαν δελτία ασθενών με καταγεγραμμένα τα εμβόλια που είχαν κάνει οι ασθενείς, από τα Τ.Ε.Π. και μετά, το ιστορικό των προηγούμενων εμβολιασμών αγνοήθηκε, με ό,τι συνεπάγεται αυτό, τόσο για την αντιμετώπιση των περιστατικών όσο και για την ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.
Να υπενθυμίσω στους γιατρούς στα νοσοκομεία ποια η υποχρέωσή τους για την κίτρινη κάρτα;
Ε.Ο.Φ.:
Εντάξει;
Κατανοητό;

Θυμίζω ότι σε όλους είχε κάνει εντύπωση η στάση του Νίκου Καπραβέλου έναντι του Παναγιώτη. Αγάπες και λουλούδια (“πολυαγαπημένε μου συνάδελφε” και τέτοια χαριτωμένα), όταν όλες τις προηγούμενες φορές ήταν καταπέλτης κατά νοσηλευτών, φαρμακοποιών και γιατρών. Με τον ίδιο τον Ευαγγελάτο να τα έχει κυριολεκτικά χαμένα μπροστά σε αυτό το σκηνικό και να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει.
Εξήγησα εγώ στη συνέχεια τον λόγο. Ο Νίκος Καπραβέλος ήξερε. Ότι ο Παναγιώτης είναι ένας εκ των συντακτών του εξωδίκου-κόλαφου των επιστημόνων για τα εμβόλια. Του ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟΥ εξωδίκου-κόλαφου. Και ότι, βεβαίως, πίσω από τον Παναγιώτη και τους υπόλοιπους επιστήμονες, μεταξύ των οποίων γενετιστές και μοριακοί βιολόγοι, βρίσκομαι εγώ, που υπογράφω άλλωστε
και το εξώδικο αυτό.

Ώστε ο Ευαγγελάτος, ενώ είχε ζητήσει από τον Παναγιώτη να του στείλει τα στοιχεία για τα ΕΚΑΒ και τα ΤΕΚ, δεσμευόμενος να τα δημοσιεύσει, όταν μετά έμαθε ποιος είναι ο Παναγιώτης, το …ξέχασε.
Εγώ άρχισα τη δημοσιοποίηση στοιχείων προετοιμάζοντας το σύστημα γι αυτό που έρχεται. Και αυτό που έρχεται είναι η συμπληρωματική μήνυση στη Γ.Α.Δ.Α. για το πρωτόκολλο του μαζικού εμβολιασμού. Ώστε να αρχίσει η τελική επίθεσή μου με τα τρία πρωτόκολλα πλέον σε ένα σώμα.
Την ίδια ώρα έλαβα νέα εντολή από τον Παναγιώτη Παπαγιαννάκη, μετά την εντολή και από αυτόν να επιδώσω το εξώδικο των επιστημόνων, να ετοιμάσω υπόμνημα-καταγγελία προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για όλες τις περιπτώσεις που περιήλθαν σε γνώση του. Και είναι -προς το παρόν- πάνω από 600. Μόνο στην Θεσσαλονίκη. Την ίδια πάλι ώρα όμως, εγώ ετοιμάζω αντίστοιχη κίνηση στην Αθήνα. Σε συνεργασία με τον Δημήτρη. Πάντα.

Και την ίδια ξανά ώρα είμαστε σε επικοινωνία και συνεργασία με εμβολιασμένους, με μαρτυρίες, ιατρικά στοιχεία, φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό – φωτιά, που τινάζουν στον αέρα το αφήγημα των καλών, αποτελεσματικών και ασφαλών εμβολίων, και αποδεικνύουν την οργανωμένη επιχείρηση απόκρυψής τους, όπως με δραματικό τρόπο την έχουν βιώσει οι άτυχοι αυτοί εμβολιασμένοι συνάνθρωποί μας.
Να σημειώσω εδώ ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που παρέχουν το υλικό αυτό απευθύνονται μέσω εμού στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, και δεν έχουν απλώς το δικαίωμα να το κάνουν, αλλά την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ βάσει της διάταξης του άρθρου 38 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, την οποία αν παραβιάσουν διαπράττουν παράβαση καθήκοντος. Εννοείται ότι στην ποινική διαδικασία δεν υφίσταται ζήτημα προστασίας προσωπικών δεδομένων.

“Άρθρο 38.- Υποχρέωση για την ανακοίνωση αξιόποινης πράξης.
1. Οι ανακριτικοί υπάλληλοι οφείλουν να ανακοινώσουν χωρίς χρονοτριβή στον αρμόδιο εισαγγελέα οτιδήποτε πληροφορούνται με κάθε τρόπο για αξιόποινη
πράξη που διώκεται αυτεπαγγέλτως.
ΕΔΩ:
2. Οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς και εκείνοι στους οποίους ανατέθηκε προσωρινά δημόσια υπηρεσία, έχουν την ίδια υποχρέωση για τις αξιόποινες πράξεις της παρ. 1, αν πληροφορήθηκαν γι’ αυτές κατά την εκτέλεση
των καθηκόντων τους.
3. Η ανακοίνωση γίνεται γραπτώς και πρέπει να περιέχει όλα τα στοιχεία που υπάρχουν και αφορούν την αξιόποινη πράξη, τους δράστες και τις αποδείξεις”.
Κατανοητό…;

Ώστε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης μας πρόλαβε.
Και είναι αυτή η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, την ίδια ώρα που είναι σε πλήρη εξέλιξη το οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΟΥ, που οι εισαγγελείς παρεμβαίνουν μετά από δικές μου δημοσιευμένες καταγγελίες και πιέσεις.
Η αρχή έγινε με την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, με την εντολή για προκαταρκτική εξέταση για την καταγγελία του προέδρου του σωματείου εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ, για την οποία πίεζα επί τρεις μέρες τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια είχαμε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας να διατάσσει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τις δημόσιες καταγγελίες μου στην υπόθεσης της Χριστίνας Σαμψωνίδου.
Και τώρα αυτό.
Λοιπόν;
Πώς τα βλέπετε τα πράγματα…;
Υ.Γ. Α ναι.
Μη το ξεχάσω.
Ο εισαγγελέας που έλαβε την εντολή να διερευνήσει την υπόθεση του Ευαγγελισμού, ακόμα να με καλέσει…
Αυτή την εβδομάδα θα πάω εγώ σε αυτόν.
Όπως γίνεται πάντα, 15 μήνες τώρα.

Και όπως θα γίνεται μέχρι το τέλος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »