Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Η Κα ΛΙΝΟΥ....Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα. Μίλησε ως ειδικός για κάτι που έχει πλήρη άγνοια και που αυτός που τη δασκάλεψε, της τα μετέφερε και εντελώς λάθος! Μίλησε για τα συστήματα ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ!

 Nikos Fonias

Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΑ....

ΣΟΚ!!!!💣💣💣💣💣
Η Κα ΛΙΝΟΥ....Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα. Μίλησε ως ειδικός για κάτι που έχει πλήρη άγνοια και που αυτός που τη δασκάλεψε, της τα μετέφερε και εντελώς λάθος! Μίλησε για τα συστήματα ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ!

Πέραν των άλλων που λέει για να '' πείσει '' τον κόσμο να εμβολιαστεί, λέει και τα παρακάτω:

ΟΜΟΛΟΓΙΑ 1η:

" Μόλις πιάσει πολύ ζέστη, θα αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε τα κλιματιστικά σε χώρους που εργάζονται πολλοί και αυτό θα δημιουργήσει ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ του ιού! "

Δηλαδή η Κα Λινού, μας λέει ότι ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ και ότι ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ότι τα συστήματα κλιματισμού, ειδικά σε χώρους που εργάζονται πολλά άτομα ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ!!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

 ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΧΩΡΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΥΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ!!!!

ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΧΩΡΟΙ?
- Τα νοσοκομεία.
- Τα Super markets.
- Τα ξενοδοχεία.
- Οι τράπεζες.
- Τα καράβια.
- Τα αεροδρόμια.
- Τα εμπορικά κέντρα.
- Τα εργοστάσια.
- Τα κτίρια γραφείων και οι μεγάλες εταιρείες.
- Όλα τα δημόσια κτίρια!

Άρα είναι υπεύθυνα τόσα χρόνια και για τη ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΙΩΝ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!!! Σωστά Κα Λινού?

ΟΜΟΛΟΓΙΑ 2η:

'' Στην Ελλάδα τα κλιματιστικά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΌ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ'' ( αν με δείτε, την ώρα που το γράφω, σταυρώνομαι!!!! )

Κα Λινού, ΤΙ ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ " ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? " :

Α) Στην Ελλάδα χρησιμοποιούμε τα ίδια συστήματα με το εξωτερικό!!! Αν τα συστήματα κλιματισμού ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ στην Ελλάδα, τον διασπείρουν και στο εξωτερικό!!!!

Β) Και εδώ χρειάζομαι τις ΜΕΛΕΤΕΣ για τα λεγόμενά σας!!!! Ότι τα ελληνικά συστήματα ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ να συγκρατήσουν τον ιό, ενώ τα '' ξένα '' τα καταφέρνουν, έστω εν μέρει!!!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ 3η:

'' Τα συστήματα κλιματισμού ανακυκλώνουν τον ίδιο αέρα και είναι ΑΚΡΙΒΌ να έχουμε συνεχώς ανοικτά τα παράθυρα και να δουλεύει και το κλιματιστικό, που είναι ΜΙΑ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΗ λύση. Το ίδιο θα συμβεί και στα ξενοδοχεία. Σε πολλά ξενοδοχεία, όταν ανοίγεις το παράθυρο ή την πόρτα, σταματάει η λειτουργία του κλιματισμού, οπότε και αυτό ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που μπορεί να διασπείρει τον ιό!!!!!"

Το ομολογώ....ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΓΟΚΟΛΩΝΑ....Δεν ξέρω τι να πρωτογράψω!!!!

- Υπονοείτε ή το εκφράσατε λάθος ότι δεν πρέπει να ανοίγουμε τα παράθυρα γιατί θα βγει ο ιός ΤΣΑΡΚΑ? Τότε μας λέτε ότι υπάρχουν 2 λύσεις: ή σκάμε ή τσιμπηματάκι?

- Δηλαδή Κα Λινού, μας λέτε ότι τόσο καιρό γνωρίζατε ότι τα super markets, οι τράπεζες, τα νοσοκομεία κλπ. ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΑΛΛΆ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ, είναι ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ Ο ΙΟΣ???

- Δηλαδή μας λέτε ότι οι αποφάσεις που παίρνατε για τον τρόπο λειτουργίας των χώρων ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥ?

- Στο να ΝΟΣΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ?

- Ομολογείτε την '' ΚΟΒΙΝΤΟΠΟΙΗΣΗ '' ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ?

 Ότι επιτρέψατε να συνωστίζονται άνθρωποι σε χώρους εργασίας, όπου λειτουργούσαν ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ( ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ) συστήματα κλιματισμού ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΑΤΕ ΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, τι?

ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ! ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ECDC τη θεωρεί ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ! Για την οποία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ που να αποδεικνύουν εμπεριστατωμένα ότι συμβάλλει στη μη εξάπλωση του ιού!
Και μας λέτε ότι όλα αυτά τα γνωρίζατε!!! Άρα το κάνατε με σκοπό να αυξηθούν τα κρούσματα και οι θάνατοι, ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ??

ΡΟΥΑ ΜΑΤ!!! ΤΟ ΠΡΩΤΟ!!! Και πάμε για το δεύτερο....💣💣💣

Άρα ο Κος Σαρηγιάννης, που επί μήνες λέει ότι με συστήματα φίλτρανσης ή αερισμού μπορούμε να μειώσουμε τη διασπορά, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, σύμφωνα με εσάς κάνει ΔΙΑΣΠΟΡΆ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ? Γιατί την ίδια δουλειά που κάνουν τα ανοικτά παράθυρα, την κάνουν επίσης και τα συστήματα αερισμού & φίλτρανσης, ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΤΑ!!!!

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ?

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΤΕΕ, ως τεχνικός σύμβουλος της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΑΕΡΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ!!!!
Ή θα επιβεβαιώσει την Κα Λινού, άρα θα στοιχειοθετήσει ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, όλους αυτούς τους μήνες!!!

Η' θα επιβεβαιώσει τον Κο Σαρηγιάννη , οπότε η Κα Λινού έχει κάνει ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ και άλλα πολλά!!!

ΡΟΥΑ ΜΑΤ Νο 2!!!💣💣💣💣

Και τέλος πρέπει να μας πει ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑ, ΑΝ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΠ ΤΗΡΕΊΤΑΙ. Αν η μάσκα είναι ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΣΟ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ για την προστασία από '' φονικούς '' και μεταδοτικούς ιούς!!! Αν όχι, έχετε βάλει στο κάδρο και τον Κο Τσιόδρα με τη Κα Κοτανίδου, που μας είπαν ότι Η ΜΑΣΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΗ ΓΡΙΠΗ!!!

ΡΟΥΑ ΜΑΤ Νο 3!!!💣💣💣

Παρακάτω θα βρείτε κάποιες από τις κοινοποιήσεις που έχω κάνει για το θέμα!!! Μεταξύ των οποίων και το ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ( χωρίς παράθυρα ) ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, όπου διεξήχθησαν ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, παρουσία ΑΥΓΕΝΑΚΗ. Και εκείνες τις μέρες τα συστήματα κλιματισμού - αερισμού λειτουργούσαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!! Πόσα " κρούσματα είχαμε???

ΡΟΥΑ ΜΑΤ Νο 4!!!💣💣💣

Υ.Γ. Ευχαριστώ θερμά τον φίλο Δημοσθένη που μου έστειλε την εκπομπή.

Υ.Γ. Με τα δικά τους πάντα.....Αλλά αυτή τη φορά και με τα....ΔΙΚΑ ΜΟΥ....

Ακούστε το ηχητικό από το LINK στο 21:50.

Οι δημοσιεύσεις μου για το θέμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »