Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Είναι το εμβόλιο για τον κορονοϊό ένα πείραμα ευγονικής;

Από trapezikos

Ο Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν έλεγε: «Μόνο η αλήθεια είναι επαναστατική».

Ο Νίκος Δήμου συνεχίζει: «Η αλήθεια είναι η πολυτέλεια των ισχυρών. Ο μικρός και ο φτωχός ζουν με το όπιο του μύθου».

Και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας συμπληρώνει: «Για να καθησυχάσεις τις ανησυχίες των άλλων, δεν έχεις παρά να διαψεύσεις το προφανές».

Ο όρος «ευγονική» εισήχθη από τον Francis Galton, ξάδερφο του Δαρβίνου το 1883. Παρ’ όλο που εμφανίζεται σαν επιστήμη, στην ουσία είναι μια τεχνική που μελετά και μεταβάλλει μέσω ελεγχόμενης αναπαραγωγής, τα βιολογικά χαρακτηριστικά ομάδων του πληθυσμού. Η ευγονική μπορεί να δημιουργήσει γενετικά τροποποιημένους ανθρώπινους οργανισμούς. Γενετικά τροποποιημένα ζώα έχουν χρησιμοποιηθεί κατά κόρον σαν πειραματόζωα σε εργαστηριακές έρευνες.

Πώς επιτυγχάνεται αυτό; Μέσω της επιλεκτικής ελεγχόμενης αναπαραγωγής, της γενετικής μηχανικής, και της τεχνητής νοημοσύνης.

Genetic Engineering. Η Γενετική Μηχανική ή Γενετική τροποποίηση είναι η άμεση χειραγώγηση του γονιδιώματος ενός οργανισμού με τη χρήση βιοτεχνολογίας. Νέο DNA μπορεί να εισαχθεί στο γονιδίωμα του ξενιστή για να

δημιουργηθεί μια νέα αλληλουχία DNA. Η διαδικασία περιλαμβάνει την χρήση ανασυνδυασμένων νουκλεϊκών οξέων (DNA ή RNA) τεχνικές για να σχηματισθούν νέοι συνδυασμοί γενετικού υλικού μέσω μικροενέσεων μακροέγχυσης και μικροέγκλεισης.

Οι υπέρμαχοι της ευγονικής την θεωρούν επιστήμη βασισμένη στην γενετική. Όμως τα στοιχεία επιστημονικής σκέψης που περιέχει είναι ελάχιστα. Οι αρχές της ευγονικής διατηρούνται μέχρι σήμερα άθικτες και

επηρεάζουν τις αντιλήψεις σχετικά με τους μετανάστες, τους ψυχικά ασθενείς κ.λπ. και το δικαίωμα αυτών των πληθυσμιακών ομάδων να τεκνοποιήσουν.
Η ευγονική έχει συνδεθεί με τον Ναζισμό.

«Η φυλετική υγιεινή» αποτελεί Γερμανικό μοντέλο ευγονικής από το 1895, όταν οι αρχές της διατυπώθηκαν από τους Wilhelm Schaffmayer και Alfred Ploetz.

Το μοντέλο αυτό διακηρύσσει την φυλετική ένωση και αναπαραγωγή των «λευκών λαών» που θεωρούνται φορείς του πολιτισμού. Η Άνοδος του Ναζισμού στην Γερμανία το 1933 συνοδεύτηκε από νόμους περί υποχρεωτικών στειρώσεων ορισμένων ομάδων του πληθυσμού το 1933 και 1934. Η στείρωση αυτή σήμερα μπορεί να προέλθει μαζικά μέσω εμβολιασμών. Στην Ελλάδα αρκετοί Έλληνες καθηγητές Πανεπιστημίων στον κλάδο της Ιατρικής έχουν ασπασθεί την «φυλετική υγιεινή».

Ο πιο διάσημος Έλληνας ευγονιστής ήταν ο καθηγητής Νικόλαος Λούρος, που ίδρυσε την Ελληνική Εταιρεία Ευγονικής το 1953. ένας σύγχρονος υπερασπιστής της ευγονικής είναι ο Βουλευτής του Σύριζα, Τάσος Κουράκης (Διαβάστε το άρθρο του περί ευγονικής στο internet).

Στην Ναζιστική ιδεολογία, η Ναζιστική Ευγονική αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο. Ίσως γι’ αυτό έχει ταυτισθεί η ευγονική με τον Ναζισμό. Η Άρια Φυλή και η επικράτησή της μέσω ευγονικής αποτέλεσαν κυρίαρχη πολιτική του Ναζισμού. 400.000 άτομα στειρώθηκαν παρά την θέλησή τους, ενώ καταδιώχθηκαν ομάδες πληθυσμιακές, όπως οι γκέι, οι Ρομά, οι Εβραίοι κ.λπ. Το Ίδρυμα Ροκφέλερ (οι Ροκφέλερ συνεργάσθηκαν καθ’ όλη την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με το Ναζιστικό καθεστώς τροφοδοτώντας τον Γερμανικό στρατό με πετρέλαιο. Το 1933 η εταιρεία τους Standard Oil New Jersey απέκτησε 1000.000 μετοχές της I. J. Farben, της Χημικής Βιομηχανίας που ήταν ο κύριος τροφοδότης και χορηγός των Ναζί) χρηματοδότησε τα διάφορα προγράμματα της Ναζιστικής Ευγονικής, συμπεριλαμβανομένων και των προγραμμάτων του «Άγγελου του Θανάτου» του Άουσβιτς Γιόζεφ Μένγκελε. Ο Μένγκελε έκανε φρικιαστικά πειράματα σε περίπου 40.000 κρατουμένους – σχεδόν όλοι πέθαναν – με στόχο την ανάπτυξη της Άριας Φυλής που θεωρούσε την περιουσία, εκλεκτή και κυρίαρχη φυλή.

Οι Ναζί στα πλαίσια της Ναζιστικής Ευγονικής δημιούργησαν τους θαλάμους αερίων και εξόντωσαν χιλιάδες ανθρώπους για να «εκκαθαρίσει» ο κόσμος από τις κατώτερες φυλές.

Μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο η CIA στα πλαίσια της «επιχείρησης συνδετήρας» φυγάδευσε τον Μένγκελε (με την ανοχή της Μοσάντ, η οποία τον παρακολουθούσε στενά αλλά ποτέ δεν τον συνέλαβε. Γιατί άραγε;) και τον εγκατέστησε σε εργαστήριο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας (στην Βραζιλία και την Αργεντινή, καθ’ όλη τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου λειτουργούσαν εκατοντάδες «μεικτές» Αμερικανοναζιστικές εταιρείες. Όπως και στην Ισπανία και Ελβετία λειτουργούσαν εμπορικοί «δεσμοί» ανάμεσα σε όλα τα αντιμαχόμενα κράτη. Γι’ αυτό άλλωστε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο η Ισπανία και η Ελβετία παρέμειναν ουδέτερες).

Ο Μένγκελε με την βοήθεια της CIA που τον προμήθευε ανθρώπινα πειραματόζωα συνέχισε τα πειράματά του και εξέλιξε τα διάφορα mind controls (τεχνικές ελέγχου του νου). Οι Ροκφέλερ ήταν πάντοτε φανατικοί οπαδοί της ευγονικής και συνεργάτες του Ναζιστικού Καθεστώτος.

Οι Αρχαίοι Σπαρτιάτες εφάρμοσαν έναν τύπο ευγονικής, ρίχνοντας τους ανάπηρους και τους αδύνατους για μάχη στον Καιάδα.

Οι Ροκφέλερ συνδέθηκαν στενά με την οικογένεια Γκέιτς, μέσω του πατέρα του Μπιλ Γκέιτς, Ουίλιαμ. Οι Ροκφέλερ επίσης είναι στενά συνδεδεμένοι με την οικογένεια Ρότσιλντ. Οι τράπεζες των Ρότσιλντ χρηματοδότησαν στα μέσα του 19ου αιώνα τις αρχικές (πρώτες) επιχειρηματικές δραστηριότητες των Ροκφέλερ. Αργότερα οι Ροκφέλερ δημιούργησαν κολοσσιαία τραπεζικά ιδρύματα, όμως οι σχέσεις των δύο οικογενειών παραμένουν στενές. Συνήθως οι δραστηριότητες των Ροκφέλερ εξυπηρετούν και τα σχέδια των Ρότσιλντ.

Ο Ουίλιαμ Χένρι Γκέιτς ήταν μεγαλοδικηγόρος πολιτικός στο Σιάτλ και εξέχον μέλος του Ροτοριανού Ομίλου του Σιάτλ. Ήταν φανατικός ευγονιστής και στενός συνεργάτης της οικογένειας Ροκφέλερ. Ήταν αυτός που δημιούργησε συνείδηση ευγονιστή στον Μπιλ Γκέιτς. Στην ουσία ήταν ο «δημιουργός» του Μπιλ Γκέιτς. Δημιούργησε το Ίδρυμα Γκέιτς το 1994. Ο Μπιλ Γκέιτς συνένωσε τρία ιδρύματα της οικογένειας Γκέιτς το 2000 και δημιούργησε το ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, το οποίο προικοδότησε με 55 δις δολάρια. Ο Μπιλ Γκέιτς φανατικός ευγονιστής έχει δηλώσει: «Οι πόροι της κοινωνίας δεν πρέπει να παρέχονται στην κατώτερη τάξη. Η τάξη ων πλουσίων και ικανών πρέπει να αναπαράγεται (Δεν θυμίζει λίγο Κυριάκο Μητσοτάκη – «Η κυβέρνηση των ικανότερων») οι φτωχοί είναι άχρηστοι και πρέπει να πεθαίνουν». Το 2000 (την ίδια εποχή που δημιουργήθηκε το Ίδρυμα Γκέιτς) η J. P. Morgan απορροφήθηκε από την Chase Manhattan Bank της οικογένειας Ροκφέλερ. Έτσι δημιουργήθηκε η J. P. Morgan Chase Co η οποία έχει στενές σχέσεις με το Ίδρυμα Γκέιτς. Εντελώς συμπτωματικά, στις 11/9/2001 έγινε η επίθεση στους δίδυμους πύργους, οι οποίοι συμπτωματικά ανήκαν ο ένας στην οικογένεια Morgan και ο άλλος στην οικογένεια Ροκφέλερ.

Εντελώς συμπτωματικά με αφορμή την επίθεση αυτή, άρχισε να δημιουργείται ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος για την «καταπολέμηση της τρομοκρατίας». Εντελώς συμπτωματικά τις «τρομοκρατικές ομάδες» στον πλανήτη τις διαχειρίζονται μυστικές υπηρεσίες. Εντελώς συμπτωματικά στις 12/9/2001 έληγαν Αμερικάνικα Ομόλογα ύψους 7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία κατείχε η Κίνα. Η Κίνα δεν διεκδίκησε ποτέ την εξόφληση των ομολόγων, αφού οι Δυτικές Πολυεθνικές έχουν διαβρώσει την Κίνα και συνεργάζονται αρμονικά με τους Κινέζους κυβερνώντες. Όλοι οι κυβερνητικοί στις ΗΠΑ είναι ταυτόχρονα μέλη στα Δ.Σ. των πολυεθνικών. Οι ίδιες πολυεθνικές συνεργάζονται στενά με τους κυβερνητικούς αξιωματούχους της Κίνας, οι οποίοι έχουν γίνει εκατομμυριούχοι.

Το 2000 το ίδρυμα Γκέιτς χορήγησε 750 εκατομμύρια δολάρια και ίδρυσε τον Παγκόσμιο Οργανισμό GAVI. Ο GAVI προωθεί τον εμβολιασμό στις χώρες του τρίτου κόσμου. Συνεργάτες του GAVI είναι η Παγκόσμια Τράπεζα που ιδρύθηκε το 1944 με την συμφωνία του Μπρέντον Γουντς. Στόχος της είναι να παρέχει οικονομική και τεχνική βοήθεια στις χώρες του τρίτου κόσμου. Στην ουσία προωθεί την υποταγή των λαών του τρίτου κόσμου στις πολυεθνικές εταιρείες οι οποίες εκμεταλλεύονται τις πλουτοπαραγωγικές πηγές των χωρών του 3ου κόσμου και κρατούν τους λαούς σε καθεστώς δουλείας.

Δεύτερος συνεργάτης του GAVI είναι η UNICEF, μια οργάνωση του ΟΗΕ που έχει στόχο την βοήθεια στα φτωχά παιδιά των χωρών του 3ου κόσμου. Ο ΟΗΕ στεγάζεται στη Νέα Υόρκη σε κτήριο που ανήκει στην οικογένεια Ροκφέλερ η οποία έχει καταλυτική συμμετοχή στις αποφάσεις του ΟΗΕ.

Τρίτος συνεργάτης του GAVI είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) στον οποίο βασικός χορηγός είναι το Ίδρυμα Γκέιτς. Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ που ηγείται και του Οργανισμού είναι ο Tedros Adhanom Ghebreyesus (Τέντρος Γκεμπρεσούς τον οποίο θα ονομάζουμε Τέντρος για διευκόλυνση της ανάγνωσης). Ο Τέντρος δεν είναι γιατρός. Γεννήθηκε το 1965 στην Αιθιοπία και σπούδασε βιολογία στο Πανεπιστήμιο της Αιθιοπίας. Άρχισε να εργάζεται στον τομέα υγείας στο καθεστώς του δικτάτορα Μεγκίστου Μαριάμ. Εντάχθηκε στο Μέτωπο Απελευθέρωσης του Λαού του Τιγκραΐ (TPLF). Οι Τιγκραΐ είναι μια φυλή Αιθίοπων που αντιστοιχεί στο 6% του πληθυσμού της Αιθιοπίας. Ο πληθυσμός της Αιθιοπίας είναι περίπου 110 εκατομμύρια. Το TPLF ήταν καταχωρημένο στις λίστες του ΟΗΕ σαν τρομοκρατική οργάνωση, αφού εκτελούσε δολοφονίες, απαγωγές, βομβιστικές επιθέσεις, ληστείες τραπεζών κ.λπ. Το TPLF μαζί με το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο της Ερυθραίας το 1991 ανέτρεψε τον Μεγκίστος και ανέλαβε την διακυβέρνηση της Αιθιοπίας. Δημιουργήθηκε το Επαναστατικό Λαϊκό Δημοκρατικό Μέτωπο της Αιθιοπίας (EPRDF) στο οποίο συμμετείχε ο Τέντρος σαν περιφερειακός Υπουργός Υγείας το 2005. Άρχισε να εφαρμόζει πολιτικές ευγονικής και στην φυλή Amhara η οποία αποτελεί το 30% του πληθυσμού της Αιθιοπίας. Μέσω εμβολίων εφάρμοσε προγράμματα υποχρεωτικής στείρωσης (όπως έκαναν οι Ναζί) στις γυναίκες της φυλής Amhara και μείωσε τον πληθυσμό της φυλής κατά 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους. Εφάρμοσε πλήρωση την Ναζιστική Ευγονική.

Κατηγορήθηκε από την Διεθνή Αμνηστία για δολοφονίες και γενοκτονία, αφού χρησιμοποίησε τον εμβολιασμό σαν μέσο εξόντωσης της φυλής Amhara. Τα ίδια πειράματα ευγονικής χρησιμοποίησε και εναντίον της φυλής Oromo που αποτελεί το 34% του πληθυσμού της Αιθιοπίας.

Το 2009 το ίδρυμα Γκέιτς δημιούργησε το Παγκόσμιο Ταμείο. Ένα αμφιλεγόμενο ταμείο για την οικονομική βοήθεια στις χώρες του 3ου κόσμου. Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου διορίσθηκε ο Τέντρος. Το 2012 προήχθη σε Υπουργό Εξωτερικών. Από την θέση αυτή εξόντωσε μέσω βίαιων μεθόδων και εκτοπισμών τα περισσότερα μέλη της αντιπολίτευσης. Συνεργάσθηκε στενά με την Κίνα η οποία χρηματοδότησε το 70% των έργων υποδομής στην Αιθιοπία.

Τα έργα αυτά είχαν τεράστιες κακοτεχνίες, αφού κατασκευάσθηκαν πολυόροφα κτήρια χωρίς τουαλέτες, ενώ διάφορα άλλα έργα δεν πληρούσαν ούτε τις βασικές προϋποθέσεις κατασκευής. Το 2017 δύο μήνες πριν τις εκλογές του ΠΟΥ μαζί με τον Bill Gates έδωσε διάλεξη στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου.

Εξελέγη σαν Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ (παρά τις σφοδρές αντιδράσεις πολλών οργανώσεων της Αιθιοπίας) με την ενίσχυση της Αμερικάνικης υπηρεσίας Mercury Public Affairs που είναι εξειδικευμένη σε πολιτικές εκστρατείες και την υποστήριξη του Ιδρύματος Γκέιτς, του GAVI, των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κίνας.

Ο Τέντρος προσέφερε το κεφάλι της Αφρικής, σε ασημένιο πιάτο στους νέους ηγέτες μιας παγκόσμιας εταιρικής κυβέρνησης. Το Ίδρυμα Γκέιτς συνεργάζεται στενά με την Κινέζικη Κυβέρνηση στους τομείς της υγείας, της γεωργίας (το Ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδοτεί πολλές πολυεθνικές που παράγουν μεταλλαγμένα τρόφιμα), της τεχνολογίας, των υπολογιστών, της τεχνητής νοημοσύνης και της πυρηνικής ενέργειεας.

Ο έλεγχος της υγείας και της οικονομίας της Αφρικής παίζει σημαντικό ρόλο στην διαχείριση της πανδημίας του Κορονοϊού. Το Ίδρυμα Γκέιτς έχει ισχυρές διασυνδέσεις με το ίδρυμα Κλίντον και το Ίδρυμα Ροκφέλερ.

Στις 18/10/2019 το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο John Hopkins και το Ίδρυμα Γκέιτς διεξήγαγαν άσκηση προσομοίωσης επικείμενης πανδημίας Κορονοϊού, με τίτλο COV 2109.

O Μπιλ Γκέιτς με τον Πωλ Άλλεν το 1975 ίδρυσαν την Microsoft. Σήμερα ο Γκέιτς κατέχει μόλις το 1,3% των μετοχών της Microsoft. Βασικός μέτοχος της Microsoft είναι η Black Rock. Το 2000 το Ίδρυμα Γκέιτς μέσω του GAVI χρηματοδότησε τις εταιρείες GLAXO και MERCK για τον εμβολιασμό εναντίον της πολιομυελίτιδας στην Ινδία. Μέχρι το 2017, 490.000 Ινδοί έμειναν παράλυτοι. Το 2017 η κυβέρνηση της Ινδίας σταμάτησε τον εμβολιασμό και εξεδίωξε τις εταιρείες μετά από έντονες διαμαρτυρίες και σθεναρή αντίσταση των Ινδών γιατρών.

Το 2010 χρηματοδότησε την GLAXO για εμβολιασμό για την Ελονοσία σε παιδιά της Αφρικής. Από τα 5045 παιδιά που εμβολιάσθηκαν, τα 151 βρέφη πέθαναν και άλλα 1.200 παιδιά παρουσίασαν σοβαρές παρενέργειες. Το Ίδρυμα Γκέιτς το 2016 δημιούργησε με την Νορβηγική Κυβέρνηση την CEPI. Μια παγκόσμια οργάνωση που στόχο έχει την χρηματοδότηση πολυεθνικών εταιρειών για την έρευνα και παραγωγή νέων τεχνολογιών στον τομέα των εμβολίων, όπως είναι η τεχνολογία του mRNA. Μέσω της CEPI το Ίδρυμα Γκέιτς έχει χρηματοδοτήσει όλες τις Δυτικές Εταιρείες που παράγουν εμβόλια κατά του Κορονοϊού.

Ο GAVI και η CEPI σε συνεργασία με τον ΠΟΥ δημιουργούν τον COVAX, έναν οργανισμό που θα διαθέσει τα εμβόλια σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Το Ίδρυμα Γκέιτς και οι συνεργάτες και χρηματοδότες του είναι ο κύριος φορέας εφαρμογών της ευγονικής με την ανάπτυξη νεών τεχνολογιών.

Η Microsoft δημιούργησε μια θυγατρική, την Microchip η οποία συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο ΜΙΤ στην δημιουργία μικροτσίπ. Το Ίδρυμα Γκέιτς (και οι Παγκόσμιες Οικογένειες που βρίσκονται από πίσω) είναι ο σύνδεσμος των πολιτικών ευγονικής με την νέα τεχνολογία.

Παρ’ όλο που η ευγονική θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την εξέλιξη της Ιατρικής και την σωτηρία εκατομμυρίων ασθενών είναι πολύ πιθανόν να χρησιμοποιείται για την σκλαβοποίηση των λαών. Οι τεχνικές της ευγονικής εξελίσσονται αλλά τα πειραματόζωα παραμένουν τα ίδια. Είναι οι λαοί του πλανήτη και κυρίως οι λαοί του 3ου κόσμου. Κανείς δεν γνωρίζει αν ο Κορονοϊός είναι ένα μέσον για να εφαρμοσθεί η μοντέρνα ευγονική στους πληθυσμούς των ανεπτυγμένων χωρών έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος υποταγμένων πολιτών.

Έτσι το ερώτημα αν το εμβόλιο για τον Κορονοϊό είναι ένα πείραμα ευγονικής είναι τόσο επίκαιρο όσο ήταν και στην Ναζιστική Γερμανία του Γιοζέφ Μενγκελέ.

Το ερώτημα αν τα πειράματα της Ναζιστικής Ευγονικής εξέλιξαν την Άρια Φυλή και δημιούργησαν ένα νέο τύπο ανθρώπου με διαφορετικό DNA.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Τα πείραματσ ευγονικής δεν είναι κατά ανάγκη αρνητικά.Υπσρχει πολύ καλωσυνη και θετικοτητα στην ευγονική που δεν φαίνεται στο άρθρο σας.Το πρόβλημα με το πειραμα του κορονοιου είναι ότι το πείραμα είναι κακώς σχεδιασμένο, από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν καλά την ιατρικην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ