Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Δρ. Robert Malone: Τι αναφέρει ο καθηγητής που ανακάλυψε την τεχνολογία mRNA - Οι πρωτεΐνες-ακίδες είναι τοξικές

Διαφωνία επιστημόνων για την επικινδυνότητα ή όχι των εμβολίων mRNA

Τελικά είναι η ακίδα-πρωτείνη των πειραματικών εμβολίων BNT162b2 της Pfizer και το mRNA1273 της Moderna επικίνδυνη ή όχι, όταν εισέρχεται στον ανθρώπινο οργανισμό έστω και ως αντίγραφο της πρωτεΐνης του COVID-19;

Οι εταιρείες παραγωγής των εμβολίων ισχυρίζονται πως όχι καθώς η μόνη δουλειά που κάνουν είναι να ενεργοποιούν τον οργανισμό να παράγει αντισώματα, για την προβολή της  πραγματικής πρωτεΐνης του COVID-19 όταν και εφόσον αυτή προσβάλλει τον οργανισμό και χρησιμοποιηθεί από τον ιό για να εισχωρήσει ο τελευταίος στα κύτταρα.

 

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν διακεκριμένοι βιολόγοι οι οποίοι υποστηρίζουν το αντίθετο.

Όπως ο βιολόγος Bret Weinstein ο οποίος αναφέρει πως

η πρωτεΐνη ακόμη και στη μορφή των εμβολίων mRNA είναι πολύ επικίνδυνη καθώς είναι τοξική!

Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε μετέχει και Δρ. Robert Malone ο θεωρητικός της τεχνολογίας mRNA (για πολλούς αυτός που την ανακάλυψε) ο οποίος αναφέρει ότι είχε αποστείλει στον αμερικανικό FDA έγγραφο στο οποίο ανέφερε ότι η πρωτεΐνη αντιπροσωπεύει ένα υπαρκτό κίνδυνο για την υγεία με τον FDA να απαντά πως δεν έχει στην διάθεσή του αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να στηρίξουν αυτή την υπόθεση.

Οι ειδικοί που διαψεύδουν τα περί τοξικότητας δεν αναφέρουν κάτι που δεν έχει επαναληφθεί. Επιμένουν αληθώς βέβαια ότι τα εμβόλια mRNA δεν περιέχουν τον ιό, ούτε την πρωτεΐνη, αλλά τις εντολές στον οργανισμό για να την παράγει και στη συνέχεια να αναπτύξει τα απαραίτητα αντισώματα.

«Μόλις το κύτταρο λάβει την εντολή δημιουργεί την πρωτεΐνη και το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού στη συνέχεια παράγει τα απαραίτητα αντισώματα εντοπίζοντας πρώτα την νέα και άγνωστη αυτή πρωτεΐνη», εξηγούν.

Οι ίδιοι ειδικοί επιμένουν πως αυτό δεν γίνεται συνέχεια, αλλά άπαξ, δηλαδή τα κύτταρα δεν παράγουν συνέχεια το αντίγραφο της πρωτεΐνης αλλά μόνο μια φορά.

Τελικά το πόσο επικίνδυνη ή όχι είναι αυτή η διαδικασία θα το δείξει μόνο το μέλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »