Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Απειλές Θ. Βασιλακόπουλου: Θα σας βάλουμε σε lockdown μέχρι να εμβολιαστείτε όλοι!

Lockdown… μέχρι να δύσει ο Ήλιος προανήγγειλε ο γνωστός πλέον καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, καθώς είπε πως εάν δεν αυξηθεί ραγδαία το ποσοστό των εμβολιασμένων πολιτών θα ξανά πάμε σε lockdown το φθινόπωρο. 

Ο καθηγητής που δεν έχει κουραστεί να εξαπολύει απειλές προς τους πολίτες καθώς έδωσε για ακόμη μία φορά «παράσταση», υποστηρίζοντας πως το lockdown θα έρθει «διότι το ποσοστό αυτών που θα είναι ευπαθείς θα είναι μεγάλο και το κράτος θα αναγκαστεί να πάρει μέτρα που θα μας ταλαιπωρήσουν όλους».

Όσον αφορά το μοίρασμα των χώρων ψυχαγωγίας και διασκέδασης σε αμιγείς και σε μεικτούς ο κ. Βασιλακόπουλος είπε στον ότι «η συγκεκριμένη διαδικασία αποδίδει τα υγειονομικά μέτρα προστασίας που αντιστοιχούν στον εμβολιασμένο σε αντιδιαστολή με τον μη εμβολιασμένο».

Κατά τον ίδιο, μάλιστα, δεν

στερείται κάποιος συμπολίτης μας του δικαιώματος να βγει να φάει σε μια ταβέρνα, καθώς θα υπάρχουν πολλά μεικτά καταστήματα, αλλά με πιο αυστηρά μέτρα.

Σημείωσε, δε, ότι τα μέτρα αυτά αφορούν σε εσωτερικούς χώρους λειτουργίας, εκεί όπου η μεταδοτικότητα του ιού είναι μεγαλύτερη.

«Πρέπει να λειτουργήσουμε με δύο βασικούς πυλώνες: πώς θα προστατευτούμε από την εξάπλωση της επιδημίας, δεδομένου και του φόβου για τη μετάλλαξη Δέλτα, και πώς θα δώσουμε κίνητρο στους ανθρώπους να εμβολιαστούν» πρόσθεσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας.

Πρόσθεσε ότι θεωρεί δεδομένο ότι στα μαγαζιά για εμβολιασμένους το προσωπικό θα έχει κάνει τα εμβόλια και τόνισε ότι για να λειτουργήσει η κοινωνία με ασφάλεια θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες ενώ εξέφρασε τον φόβο του ότι «μεγάλο μέρος των καταστηματαρχών θα επιλέξουν να είναι μεικτής λειτουργίας στο βωμό του να έχουν μεγαλύτερη γκάμα πελατών».

Πηγή: pronews.gr

το είδα

1 σχόλιο:

  1. Θα αφηνιάσει ο κόσμος και θα σας γ γδάρει σαν ΣΑΡΔΈΛΕΣ...
    ΕΡΠΕΤΆ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ