Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Η καπιταλιστική έφοδος στον ουρανό είναι στον αυτόματο πιλότο;

 

Από στενά βιολογική / μικροβιολογική σκοπιά οι μεταλλάξεις οποιουδήποτε ιού είναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο! Οποιοσδήποτε στοιχειωδώς λογικός ειδικός θα σας διαβεβαίωνε ότι ο τσαχπίνης έχει κάνει δεκάδες, εκατοντάδες, ίσως και ακόμα περισσότερες μεταλλάξεις στην ως τώρα σύντομη καριέρα του: αυτός είναι ο τρόπος να ζει το συγκεκριμένο είδος ζωής!

Αλλά στον καπιταλισμό του 21ου αιώνα τίποτα δεν είναι «βιολογικό» και τίποτα δεν είναι «φυσικό», παρά μόνο σαν πρόσχημα. Στις αρχές του περασμένου Μάρτη ο Geert Vanden Bossche έστειλε μια επείγουσα και αγωνιώδη ανοικτή επιστολή στον Π.Ο.Υ. ζητώντας να σταματήσουν άμεσα οι «εμβολιασμοί»!

Ο Bossche δεν είναι ο τύπος «βεντέτα» των media. Αν υπήρχε ο τίτλος «Κύριος Εμβόλια» σ’ αυτόν τον πλανήτη, του ανήκει. Είναι ειδικός στην ιολογία, στον σχεδιασμό και στον έλεγχο εμβολίων – και σαν τέτοιος έχει συνεργαστεί για χρόνια με

διάφορους μαφιόζικους οργανισμούς, όπως το ίδρυμα του κυρ Βασίλη (Άρχοντα Θυρών και Παραθύρων) και το παραμάγαζο του συμπλέγματος που λέγεται GAVI.

Τι μύγα τσίμπησε, λοιπόν, έναν τόσο πολύ inside ειδικό και στις αρχές Μάρτη του 2021 έκανε δυσοίωνες προβλέψεις για την εξέλιξη της «πανδημίας» αν συνεχιστούν οι μαζικοί «εμβολιασμοί» βάζοντας στον πάγκο, σαν ενέχυρο διατεθειμένος να τα χάσει αν κάνει λάθος, το κύρος, την επαγγελματική του ιστορία, και τους τίτλους του;

Ο Bossche προέβλεψε αυτό ακριβώς που συμβαίνει τώρα! Υποστήριξε ότι είναι τραγικό λάθος να επιχειρείται μαζική τεχνητή, εξειδικευμένη ανοσοποίηση όταν μια επιδημία (ένας οποιοσδήποτε ιός) έχει ήδη εξαπλωθεί αρκετά, γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο το ζωντανό που ονομάζεται «ιός» απλά αναγκάζεται να τροποποιηθεί (να μεταλλαχτεί) έτσι ώστε να συνεχίσει να αναπαράγεται / μεταδίδεται παρακάμπτοντας την τεχνητή, εξειδικευμένη ανοσοποίηση! Κυκλοφορεί ήδη σε μεγάλη ποσότητα έτσι ώστε να έχει μεγάλο περιθώριο μέσα από ένα σύστημα «δοκιμή / λάθος» να βρει τις «σωστές» εκδοχές (μεταλλάξεις) που θα του επιτρέψουν να συνεχίσει την κυκλοφορία του…

Κατά την άποψη του Bossche οι εμβολιασμοί σαν «προληπτική τακτική» έχουν την όποια χρησιμότητά τους όταν γίνονται ΠΡΙΝ την εξάπλωση ενός ιού, όταν ακόμα αυτός βρίσκεται σε αρχικές ελάχιστες ποσότητες, με ελάχιστες δυνατότητες «τροποποίησης και διάσωσης», χωρίς σπουδαία δυνατότητα immune escape. Στην ανοικτή επιστολή του που απηύθυνε σε όλες τις αρχές, τους επιστήμονες και τους ειδικούς σ’ όλο τον κόσμο, και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται: στον παγκόσμιο πληθυσμό ξεκινάει έτσι:

Είμαι οτιδήποτε άλλο εκτός από αντι-εμβολιαστής. Σαν επιστήμονας δεν εμφανίζομαι με τέτοιους τρόπους για να πω γνώμη σχετική με εμβόλια. Σαν αφοσιωμένος ιολόγος και ειδικός επί των εμβολίων κάνω τώρα μια εξαίρεση αφού οι αρχές υγείας επιτρέπουν να διατεθούν εμβόλια με τρόπο που απειλεί την δημόσια υγεία, ειδικά αγνοώντας τα επιστημονικά στοιχεία. Η παρούσα εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση με αναγκάζει να διαδώσω αυτήν εδώ την έκκληση κινδύνου. Κι αυτό καθώς η χωρίς προηγούμενο επέμβαση στην πανδημία του covid 19 απειλεί να καταλήξει σε μια χωρίς προηγούμενο παγκόσμια καταστροφή. Συνεπώς πρέπει να μιλήσω όσο πιο δυνατά και καθαρά μπορώ.

Όπως είπα ήδη δεν είμαι εναντίον των εμβολιασμών. Αντίθετα μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι κάθε ένα απ’ τα τωρινά εμβόλια έχει σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και κατασκευαστεί από λαμπρούς επιστήμονες. Ωστόσο αυτός ο τύπος προληπτικών εμβολίων είναι εντελώς ακατάλληλος, κι επιπλέον εξαιρετικά επικίνδυνος, όταν χρησιμοποιείται σε μαζικούς εμβολιασμούς στη διάρκεια μιας ιικής πανδημίας. Οι ειδικοί επί των εμβολίων, οι επιστήμονες και οι κλινικοί γιατροί έχουν τυφλωθεί απ’ τα θετικά άμεσα αποτελέσματα στα άτομα, αλλά δεν φαίνεται να ανησυχούν για τις καταστροφικές συνέπειες που θα υπάρξουν στην παγκόσμια υγεία. Εκτός κι αν αποδειχθώ επιστημονικά λαθεμένος, είναι δύσκολο να καταλάβω το πως οι τρέχουσες ανθρώπινες παρεμβάσεις θα εμποδίσουν την κυκλοφορία μεταλλάξεων που μπορεί να γίνουν ένα άγριο τέρας…

Το τελευταίο που θα κατηγορούνταν ο Bossche είναι ότι είναι …. αναρχοαυτόνομος!!! Το ακριβώς αντίθετο: είναι μεγαλοστέλεχος της βιομηχανίας της υγείας. Την γνώμη του η ασταμάτητη μηχανή την ήξερε από τον περασμένο Μάρτη. Αλλά (παρά το κύρος του) «κανιβαλίστηκε» από διάφορους επώνυμους phizerους χαρακτηριζόμενος, σχεδόν, «άσχετος»!! Συνεπώς περιμέναμε να διαπιστώσουμε αν οι προβλέψεις του θα αποδειχθούν σωστές.

Και να που αποδεικνύονται! Η περίφημη «μετάλλαξη Δ» είναι απλά εκδήλωση της φυσιολογικής τάσης του ιού να διατηρηθεί στην ζωή / κυκλοφορία, παρακάμπτωντας το διαμάντι στο στέμμα των γενετιστών, τις πλατφόρμες mRNA και vector και την πειρατεία στο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα. Οι εκτιμήσεις του Bossche του περασμένου Μάρτη ήταν ότι θα δημιουργηθούν μεταλλάξεις που θα προσβάλουν (και) τους ήδη πλατφορμιασμούς με μεγαλύτερη συχνότητα και ένταση σε σχέση με τους μη-πλατφορμιασμένους που βασίζονται στην φυσική, ανθρώπινη ανοσία. Γιατί προέβλεπε κάτι τέτοιο; Επειδή (υποστήριζε) η φυσική, ανθρώπινη ανοσία δεν είναι εξειδικευμένη με το τρόπο της τεχνητής, βιοτεχνολογικής. Με αποτέλεσμα όταν αφεθεί να λειτουργήσει η ίδια «οχυρώνεται» σε μεγαλύτερο εύρος καθώς αναγνωρίζει το σύνολο του ιού και όχι μόνο την spike πρωτεϊνη του, άρα και απέναντι στις μεταλλάξεις – σε σχέση με την εξειδικευμένη βιο-τεχνολογική που στήνεται με βάση αυτήν την πρωτεϊνη.

Ιδού η απόδειξη της εγκυρότητας αυτής της απρόοπτης γνώμης: κράτη που μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν «διαφήμιση του πετυχημένου πλατφοριασμού» και «πρότυπα προς μίμηση», όπως το ρατσιστικό ισραηλινό ή/και το αγγλικό έχουν τώρα γρήγορα επιδεινούμενο πρόβλημα με την «μετάλλαξη Δ» η οποία προσβάλει (αναλογικά) περισσότερο τους πλατφορμιασμένους παρά όσους δεν τσίμπησαν… Και σκοτώνει (και πάλι αναλογικά) τους πρώτους περισσότερο απ’ τους δεύτερους – ό,τι και να λένε οι (και εντόπιοι) πλασιέ για να προλάβουν να χρησιμοποιήσουν τις πλατφόρμες πριν την expire date τους…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »