Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Συγκριτική ανάλυση Γερμανία 1933-1945 Ελλάδα 2020-Σήμερα (εποχή του κορονοϊού): Ομοιότητες και διαφορές

Τραπεζικός

Ο Marquis de Condorcet, Γάλλος φιλόσοφος και συγγραφέας, έγραψε: «Το μυστικό της καταπίεσης δεν βρίσκεται στην ισχύ του σατράπη, αλλά στο μυαλό του δούλου».

Στις 5 Μαρτίου 1933 στην Γερμανία γίνονται οι προκαθορισμένες γενικές εκλογές. Ο Χίτλερ έχοντας στην διάθεσή του τον κρατικό μηχανισμό (κυβερνούσε ήδη από τον Ιούλιο του 1932), την απάνθρωπη τρομοκρατία των SA (πρόγονοι των SS) και την χρηματοδότηση των παγκοσμίων κεφαλαίων, έβγαλε το NSDAP (Εθνικοσοσιαλιστικό – Ναζιστικό – Κόμμα) πρώτο με το 44% των ψήφων ή 17.277.180 ψήφους. Ο Χίτλερ συνεργάζεται με το κόμμα των εθνικιστών, των Πάπεν και Χούγκενμπεργκ και ανεβάζει το ποσοστό του σε 52% των ψήφων. Αμέσως αναθεωρεί το Γερμανικό σύνταγμα, καθώς συγκεντρώνει τα 2/3 των ψήφων με την απαγόρευση του Γερμανικού Κ.Κ. και την σύλληψη ενός σεβαστού αριθμού σοσιαλιστών βουλευτών. Απαιτεί από το Ράιχσταγκ (Γερμανική Βουλή) μια «πράξη εξουσιοδότησης». Δηλαδή να νομοθετεί χωρίς την έγκριση από το Ράιχσταγκ. Η Δημοκρατία της Βαϊμάρης έχει πεθάνει. Αμέσως μετά την βοήθεια των SA, απέλυσε βίαια όλες τις τοπικές κυβερνήσεις των κρατιδίων και

στην θέση τους τοποθέτησε πιόνια. Υποβιβάζει τα Γερμανικά κρατίδια σε Δήμους και ενοποιεί το Γερμανικό κράτος κάτω από την Ναζιστική εξουσία. Δημιουργεί δηλαδή το Γ’ Ράιχ (αυτοκρατορία). Έχει την απόλυτη στήριξη των Παγκόσμιων Τραπεζών και Πολυεθνικών Εταιρειών. Στις αρχές Απριλίου αρχίζει να δημιουργεί ένα νομοθετικό πλαίσιο εναντίον των «κατώτερων φυλών». Δηλαδή, εναντίων των Εβραίων, των Τσιγγάνων, των γκέι και όλων των άλλων μειονοτήτων που θεωρεί ότι θα «μολύνουν υγειονομικά» την Άρια Φυλή. Δίνει εντολή για υποχρεωτικό εμβολιασμό των «κατώτερων φυλών», έτσι ώστε να στειρωθούν και να μην αναπαράγονται. Με υποχρεωτικό εμβολιασμό στειρώθηκαν την περίοδο 1934 – 1935 και 1938 – 1940 400.000 πολίτες των «κατώτερων φυλών» για λόγους «Δημόσιας Υγιεινής».

Την ίδια μέθοδο εφάρμοσε ο Γενικός Δ/ντής του Π.Ο.Υ. το 2005, όταν ήταν περιφερειακός Υπουργός Υγείας στην Αιθιοπία, όπου μέσω εμβολίων στείρωσε την φυλή Amhara. Η φυλή Amhara αποτελεί το 30% του πληθυσμού της Αιθιοπίας. Η Αιθιοπία έχει πληθυσμό περίπου 105.000.000 ανθρώπους (105 εκατομμύρια). Η φυλή Amhara μειώθηκε μέσω των εμβολιασμών κατά 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους και η Διεθνής Αμνηστία κατηγόρησε τον Γκεμπρεγεσούς για γενοκτονία. Σήμερα, ο Γκεμπρεγεσούς μέσω του Π.Ο.Υ. κατευθύνει τις χώρες σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Στην Ελλάδα του 2020 στις 11/03/2020 με τον Νόμο 4675 καθίσταται ο εμβολιασμός υποχρεωτικός. Αρκεί να διαιρέσεις τον συνολικό πληθυσμό σε ομάδες (ηλικιακές, επαγγελματικές κ.λπ.) και να τον εμβολιάσεις κατά ομάδα, π.χ. ηλικίες 60 – 80 ετών, ηλικίες 40 – 60 ετών κ.λπ., ή επαγγελματικές ομάδες, π.χ. άνδρες της ΕΜΑΚ, υγειονομικούς υπαλλήλους κ.λπ., έτσι ώστε να εμβολιασθεί το σύνολο του πληθυσμού, αφού το άθροισμα των ομάδων αποτελεί το σύνολο του πληθυσμού.

Ο Νόμος 4675/11-3-2020 βγήκε σε δημόσια διαβούλευση στις 5 Φεβρουαρίου του 2020. Όμως το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα εμφανίσθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2020. Πώς ήξερε η Ελληνική κυβέρνηση ότι στο μέλλον θα χρειασθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός, πριν καν εμφανισθεί το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα;

Στις 7 Απριλίου εκδίδεται στην Γερμανία ο Ναζιστικός Νόμος «Για την αποκατάσταση του επαγγελματικού Δημόσιου Τομέα». Για να εργασθείς στον Δημόσιο Τομέα πρέπει να αποδείξεις με έγγραφα πιστοποιητικά ότι δεν έχεις εβραϊκή καταγωγή μέχρι και 4η γενιά στο παρελθόν. Κάθε Δημόσιος Υπάλληλος πρέπει να αποδείξει την Άρια καταγωγή του.

Στην Ελλάδα του 2021, έχουν πληθύνει οι φωνές των ειδικών – π.χ. κος Βασιλακόπουλος – που λένε ότι για να εργασθείς στο Δημόσιο πρέπει να παρουσιάσεις «πιστοποιητικό εμβολιασμού» για να μην μολύνεις τον πληθυσμό. Οι ανεμβολίαστοι να αποκλείονται από τις Δημόσιες θέσεις.

Στις 25 Απριλίου εκδόθηκε ο νόμος «κατά της υπερπλήρωσης των Γερμανικών σχολείων και Πανεπιστημίων» – κάτι μου θυμίζει ο όρος «υπερπλήρωση» στα Πανεπιστήμια. Οι Εβραίοι μαθητές που θα φοιτούσαν στα σχολεία για πρώτη φορά δεν έπρεπε να ξεπερνούν το 1,5% για κάθε σχολείο και Πανεπιστήμιο. Ενώ ο συνολικός αριθμός των φοιτητών και μαθητών έπρεπε να είναι κάτω από το 5% του συνόλου. Το 1938 πέρασε νέος νόμος με τον οποίο οι Εβραίοι αποκλείονταν από όλα τα σχολεία και Πανεπιστήμια της Γερμανίας.

Στην Ελλάδα το 2021 απαγορεύεται να εισέλθεις στα σχολεία και τα Πανεπιστήμια χωρίς self-test και μάσκα. Ενώ ο πρωθυπουργός μίλησε για εμβολιασμό από ηλικίας 12 ετών.

Το 1934 οι Γερμανικές αρχές άρχισαν να εφαρμόζουν περιορισμούς στη μετακίνηση των Εβραίων από μέρος σε μέρος. Έπρεπε οι δυστυχισμένοι αυτοί άνθρωποι να μεταφερθούν σε συγκεκριμένους χώρους – γκέτο. Τα γκέτο ήταν ο πρόγονος των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Στην Ελλάδα του 2020 επιβλήθηκε απόλυτος περιορισμός στις μετακινήσεις ακόμη και από Δήμο σε Δήμο.

Τα μέτρα στη Ναζιστική Γερμανία χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Τα μέτρα προ του 1936 και τα πολύ σκληρότερα μέτρα μετά από το 1936. Αυτό έγινε γιατί το 1936 έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη Γερμανία. Έπρεπε το καθεστώς να δείξει «Δημοκρατικό Πρόσωπο». Η τέλεια δικτατορία έχει την μορφή Δημοκρατίας. Στις 14 Ιουλίου 1938 εκδόθηκε ένας νόμος που νομιμοποιούσε την στείρωση (μέσω εμβολιασμών) για εννέα κατηγορίες ανθρώπων. Δημιουργήθηκαν δικαστήρια «κληρονομικής υγείας». Παντού με πρόσχημα την Δημόσια Υγεία, όσοι Εβραίοι δεν επιθυμούσαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό να διώκονται ποινικά.

Το 2021 Ελληνικό Δικαστήριο καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 40 ημερών έναν οδηγό φορτηγού γιατί τον συνέλαβαν 3 φορές χωρίς να φοράει μάσκα.

Το 1938 ψηφίστηκε νόμος για τις ταυτότητες των Εβραίων. Τα δελτία ταυτότητας των Εβραίων είχαν ειδικά χαρακτηριστικά που έφεραν το γράμμα «J», σφραγισμένο με κόκκινο μελάνι. Επί πλέον προστέθηκε ένα ενδιάμεσο όνομα, Israel για τους άνδρες, π.χ. Ντέιβιντ Israel Κουν και το Sara για τις γυναίκες, π.χ. Henny Sara Scherman. Ενώ τους υποχρέωσαν για να κυκλοφορούν δημόσια να ράψουν στα ρούχα τους και σε εμφανές σημείο ένα κίτρινο αστέρι.

Στην Ελλάδα του 2021 την εποχή που είχε επιβληθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας, έπρεπε υποχρεωτικά για να κυκλοφορείς να φέρεις την ταυτότητά σου και να στέλνεις SMS με τους όρους της μετακίνησής σου (ώρα, τόπος κ.λπ.).

Τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη του 1935 ψηφίσθηκαν στην Γερμανία οι «νόμοι της Νυρεμβέργης» για την «προστασία της κληρονομικής υγείας του Γερμανικού λαού».

Στην Ελλάδα του 2020 μέχρι σήμερα ψηφίζονται «νόμοι για την προστασία της Δημόσιας Υγείας».

Οι νόμοι της Νυρεμβέργης υποχρέωναν τους κατοίκους της Γερμανίας να αποδείξουν την φυλετική τους καθαρότητα μέσω εγγράφων και πιστοποιητικών.

Στην Ελλάδα του 2021 πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι υγειονομικά «καθαρός» (εμβολιασμένος) με την επίδειξη του «πράσινου πιστοποιητικού».

Το 1938 και μετά τα μέτρα για τους Εβραίους της Γερμανίας έγιναν πολύ σκληρά. Επιβλήθηκε lockdown στα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις των μικρομεσαίων Εβραίων. Έτσι, πολλοί Εβραίοι έμποροι καταστράφηκαν και πολλές εβραϊκές περιουσίες κατασχέθηκαν. Ο Χίτλερ δεν «ακούμπησε» την ελίτ των Εβραίων της Γερμανίας (όπως η οικογένεια Ρότσιλντ). Διέλυσε την μεσαία τάξη των Εβραίων προς όφελος των Πολυεθνικών Εταιρειών. Εξ’ άλλου οι Παγκόσμιες Πολυεθνικές Εταιρείες και οι Τράπεζες τον επέβαλαν στην εξουσία.

Στην Ελλάδα του 2020 το lockdown επιβλήθηκε στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Δεν επιβλήθηκε lockdown σε καμία τράπεζα, κανένα Super Market, καμία μεγάλη επιχείρηση (Costco, ΔΕΗ, ΟΤΕ, Αττικό Μετρό κ.λπ.) της Ελληνικής Αστικής Τάξης, σε καμία πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, παρόλο που σε αυτές τις επιχειρήσεις υπήρξε μεγάλος συνωστισμός πολιτών και σε πολλές περιπτώσεις δεν εφαρμόσθηκε κανένα υγειονομικό μέτρο.

Το 1938 και 1939 ψηφίσθηκαν νόμοι στην Γερμανία που έθεσαν τους Εβραίους στο περιθώριο της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής. Τους απαγορεύθηκε η είσοδος σε κινηματογράφους, θέατρα, πισίνες και σε άλλους χώρους συναθροίσεων πολιτών για να μην «μολύνουν» υγειονομικά την περιουσία Άρια Φυλή.

Στην Ελλάδα του 2021 έχουν αρχίσει και επιβάλλονται κοινωνικοί περιορισμοί στους ανεμβολίαστους (π.χ. να ταξιδεύουν ελεύθερα με αεροπλάνα ή πλοία κ.λπ.) που δεν γνωρίζουμε που θα φτάσουν.

Η Ναζιστική πολιτική «επίταξε» την επιστήμη και τους «ειδικούς» οι οποίοι βοήθησαν στην εφαρμογή της Ναζιστικής «Βιοπολιτικής».

Το 2021 η Παγκόσμια Επιστημονική Κοινότητα – η οποία χρηματοδοτείται συνήθως από τις μεγάλες πολυεθνικές – έχει ταχθεί με το μέρος της Παγκόσμιας Ελίτ που προσπαθεί να επιβάλλει τον παγκόσμιο καθολικό εμβολιασμό.

Τα Ναζιστικά ΜΜΕ έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εφαρμογή της Ναζιστικής «Βιοπολιτικής» και στην χειραγώγηση της Γερμανικής Κοινωνίας. Έτσι, η Γερμανική κοινή γνώμη αδιαφόρησε για τις πρακτικές που εφαρμόσθηκαν στα πλαίσια της «τελικής λύσης» και της εξόντωσης των Εβραίων της Ευρώπης. Έτσι, στις 7 Δεκεμβρίου 1941, ο επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου των Γερμανικών ενόπλων δυνάμεων εκδίδει το διάταγμα «Νύχτα και Ομίχλη». Όσοι αντιστέκονται στην Ναζιστική εξουσία και τις πρακτικές της, συλλαμβάνονται και «εξαφανίζονται» μέσα τη «νύχτα και την ομίχλη» του Ναζιστικού καθεστώτος. Οι Ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης μάρκαραν τους κρατούμενους με τατουάζ. Τους μάρκαραν με έναν αριθμό και οι κρατούμενοι από ανθρώπινες οντότητες γινόντουσαν απλοί αναλώσιμοι αριθμοί. Ήταν ο προπομπός του Barcode (Γραμμικού Κώδικα) με τον οποίο στο μέλλον θα μαρκάρονταν τα προϊόντα αλλά και οι άνθρωποι.,

Ελλάδα 2021. Τον Σεπτέμβριο του 2020 ο Υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης ανακοινώνει ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες θα έχουν έναν προσωπικό αριθμό. Ένα Barcode. Οι ανθρώπινες οντότητες θα αντικατασταθούν με έναν δωδεκαψήφιο αριθμό με εννέα αριθμούς και τρία γράμματα. Όλες οι συναλλαγές θα γίνονται με αυτόν τον αριθμό. Οι άνθρωποι θα γίνουν εμπορεύσιμα προϊόντα. Θα καταργηθεί η ιδιωτική ζωή και η ιδιωτική ελευθερία.

Η βιοπολιτική του Ναζισμού είχε στόχο την διαχείριση των ανθρώπινων σωμάτων και συνεπώς την διαχείριση της ζωής και της φύσης. Όμως, τέτοιου είδους διαχείριση με όρους πολιτικής επιστήμης είναι ολοκληρωτική φασιστική και χυδαία απάνθρωπη γιατί προσπαθεί να καταπνίξει την ελεύθερη άποψη, την διαφορετικότητα της έκφρασης, τον πλουραλισμό, τις πολιτικές και πολιτιστικές ελευθερίες, το δικαίωμα στην ζωή, την ελεύθερη διαχείριση του σώματος, την έννοια του δικαίου, την ισονομία και όλες τις προϋποθέσεις μιας υγειούς Δημοκρατίας.

Το ερώτημα είναι, αν η βιοπολιτική του Ναζισμού εφαρμόζεται σήμερα μέσω του Κορονοϊού στην Ελλάδα. Το άρθρο αναφέρει πραγματικά γεγονότα

Τραπεζικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »