Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Επαγγελματίες του ιατρικού τομέα σπάνε τη σιωπή τους για τα «εμβόλια» και τις εκτεταμένες βλάβες που προκαλούν

γράφει ο Lance D. Johnson

Πολλές κρατικές κυβερνήσεις έχουν πει στους πολίτες ότι δεν μπορούν να «επανέλθουν στο φυσιολογικό» έως ότου εμβολιαστούν δύο φορές με μηχανικό λογισμικό ακίδων πρωτεΐνης (γνωστό και ως «covid εμβόλια»). Οι όροι «antivax» και «διστακτικότητα εμβολίων» αναπτύχθηκαν για να υποβαθμίσουν και να διαιρέσουν άτομα, ενώ χάνεται η αρχή της συναίνεσης μετά από την ενημέρωση. 

Οι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες, όχι εξαναγκασμό. Οι άνθρωποι χρειάζονται μια ειλικρινή ερμηνεία αυτών των μελετών εμβολίων και των διαγνωστικών κριτηρίων τους, όχι περισσότερη απάτη. Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερη διαφάνεια σε αυτό το πειραματικό πρωτόκολλο και περισσότερο σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης. 

Οι άνθρωποι ΔΕΝ χρειάζονται περισσότερη τρομοκρατία, δωροδοκία, κλοπή, απομόνωση, διακρίσεις, σηματοδότηση αρετών, λογοκρισία, προπαγάνδα, καταστολή φυσικών λύσεων του

ανοσοποιητικού συστήματος, κατάχρηση, κοινωνική εξώθηση, ψευδή διαφήμιση, εξαπάτηση, απάτη, διαχωρισμό και απειλές. Το πιο σημαντικό, κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται ότι πρέπει να κακοποιηθεί σωματικά για να ευχαριστήσει έναν άλλο άνθρωπο ή να έχει βασικά δικαιώματα.

Η Medscape έχει συντάξει μια λίστα με έρευνες από γιατρούς και άλλους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα που μιλούν για αυτό που βλέπουν.

Οι επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου αναφέρουν σοβαρά ζητήματα υγείας μετά από τα τεράστια πλάνα

Ο Δρ. Brian Lenzkes είπε ότι οι περισσότεροι από τους ασθενείς του δεν είχαν σοβαρές παρενέργειες, αλλά έχει δει νευρολογικές αλλαγές σε ορισμένους από τους ασθενείς του. Σε μία περίπτωση, ένας ηλικιωμένος άνδρας υπέφερε από σοβαρή αταξία μόλις δύο εβδομάδες μετά τη λήψη του Pfizer. Μόλις τρεις ώρες μετά τη λήψη, ένας 28χρονος έπεσε με οξείες επιληπτικές κρίσεις που μετατράπηκαν σε σοβαρή ταχυκαρδία. Ο Δρ Lenzkes έχασε επίσης έναν πρώην ασθενή, ο οποίος ήταν «εξαιρετικά υγιής με φυσιολογικές εργαστηριακές εξετάσεις», αλλά πέθανε μόλις οκτώ ημέρες μετά τη δεύτερη δόση.

Η Δρ Cassandra Balomiri, μία προηγουμένως υγιής 29χρονη γιατρός, είχε παρενέργειες για 15 εβδομάδες, μετά τον εμβολιασμό. Λέει ότι αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες αγνοούνται μαζικά. «Για πρώτη φορά στη ζωή μου έχω την αίσθηση ότι οι άνθρωποι απλά αγνοούνται!» είπε. Δεν έχει σημασία πόσες ανεπιθύμητες ενέργειες αναφέρει η ίδια και οι συνάδελφοί της, «τίποτα δεν βγαίνει επίσημα.» Οι πληροφορίες είναι θαμμένες και οι ασθενείς μένουν μόνοι, κολλημένοι με τα προβλήματα.

Η Δρ Candice Black αναφέρει «συσπάσεις μυών κάτω ποδών» μετά τον εμβολιασμό, ένα ξαφνικό ζήτημα που της δίνει άγχος. Λέει, «δεν φαίνεται να φεύγει» και επιδεινώνεται μόνο.

Ο Δρ Alex Vasquez επεσήμανε ότι χρησιμοποιήθηκε απάτη για τον προσδιορισμό της αποτελεσματικότητας του εμβολίου. «Αρχικά, το FDA έδωσε άδεια έκτακτης ανάγκης με βάση την απόκριση αντισωμάτων την οποία καλούσαν ως «αποτελεσματικότητα» και τώρα λένε ότι τα αντισώματα δεν έχουν νόημα και δεν πρέπει να μετρηθούν», είπε.

Ο Δρ. Peter Angelin είπε ότι η άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) του FDA παρακάμπτει σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια, προκαλώντας «βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες παρενέργειες σε διαφορετικούς πληθυσμούς».

Ο Δρ. Ivan Iriarte ανησυχεί ότι το «ασφαλές και αποτελεσματικό» μάντρα χρησιμοποιείται παραπλανητικά και με βίαιο καταναγκαστικό τρόπο, υποβάλλοντας αμέτρητους νέους, υγιείς ανθρώπους σε σοβαρά προβλήματα όπως η μυοκαρδίτιδα και οι θρόμβοι αίματος. Προειδοποιεί, «Αυτό το εμβόλιο, εάν τελικά προσφέρεται, Θα πρέπει να χορηγείται μόνο σε ενήλικες με υψηλό κίνδυνο εμφάνισης COVID, μόνο εθελοντικά και μόνο με πλήρη αποκάλυψη πληροφοριών.»

Ο Jack Holder, φυσιοθεραπευτής από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι αηδιασμένος που οι επαγγελματίες του τομέα της υγείας δεν μπορούν να εκφράσουν τις ανησυχίες τους χωρίς να «χαρακτηριστούν αντι-εμβολιαστές συνωμοσιολόγοι». Έχει δει μια αύξηση των ασθενών (πρόσφατα εμβολιασμένων) με «πόνο στα πόδια, φλεγμονή, αίσθημα καύσου και μυρμήγκιασμα στα πόδια και τους μηρούς καθώς και ισχιακούς πόνους». Αυτοί οι πόνοι δεν υπήρχαν στο παρελθόν, είπε, αλλά οι ασθενείς συχνά δεν συνδέουν τους «νέους πόνους» με το εμβόλιο, επομένως αμέτρητες παρενέργειες δεν αναφέρονται.

Ο Δρ Signee Hoffman εργάζεται σε μυοσκελετική κλινική. Αναφέρει αρκετούς ασθενείς που έρχονται με σοβαρή φλεγμονή και μυοσκελετικά προβλήματα μετά τη λήψη των εμβολιασμών. Ένας ασθενής ήταν μια 76χρονη γυναίκα που μεταφέρθηκε στα Επείγοντα 72 ώρες μετά την ένεση. Ο εμβολιασμός προκάλεσε κολπική μαρμαρυγή, αλλά τελικά εξαναγκάστηκε να πάρει μια δεύτερη δόση ανεξάρτητα από τη νοσηλεία της. Ένας άλλος ασθενής είναι μια 66χρονη νοσοκόμα που άρχισε να κάνει εμετό με αναγούλες και κρύες εφιδρώσεις, μετά τον εμβολιασμό. Ο γιατρός της είπε ότι η αντίδραση του εμβολίου ήταν φυσιολογική! Ένας τρίτος ασθενής του υπέφερε από νευροπάθεια στην αριστερή πλευρά του προσώπου της. Ξαφνικά κατέβηκε με κροταφογναθικούς πόνους, σοβαρές ημικρανίες και τελικά διαγνώστηκε με θρόμβο αίματος στην αρτηρία του αριστερού ποδιού (popliteal vein).

Η Sonya T, εγκεκριμένη νοσοκόμα και διαχειρίστρια νοσοκομείου, παρουσίασε νευρολογικά συμπτώματα που κράτησαν δώδεκα ώρες μετά την πρώτη δόση. Μετά τη δεύτερη δόση, τα νευρολογικά συμπτώματα επιδεινώθηκαν και κράτησαν αρκετούς μήνες. Αυτά τα συμπτώματα περιελάμβαναν την ακούσια κίνηση του χεριού και του αντίχειρα του εμβολιασμένου βραχίονα. Αντιμετωπίζει επίσης «μυϊκούς σπασμούς» σε όλο το πρόσωπό της και υπέφερε από ανεξήγητους πονοκεφάλους και κόπωση για τέσσερις μήνες. Λέει ότι ποτέ δεν θα άφηνε τα παιδιά της να εμβολιαστούν.

Τα ιατρικά συστήματα εκτελούν πιστή υπακοή και εκτελούν επιμελώς ένα ολοκαύτωμα

Γιατί κάποιος θα ήθελε το σώμα του να παράγει αυτές τις ακίδες, οι οποίες ενισχύουν τη σύνδεση του SARS-CoV-2 με τους ανθρώπινους ιστούς, ενώ παράγουν τα αγγειακά και νευρολογικά επακόλουθα της μόλυνσης; Το Ινστιτούτο Βιολογικών Μελετών του Salk δημοσίευσε μια μελέτη που δείχνει πώς η ακιδική πρωτεΐνη περνά το εγκεφαλικό φράγμα του αίματος και προκαλεί αγγειακή ενδοθηλιακή βλάβη. Πάνω από 5.000 θάνατοι έχουν αναφερθεί στο Σύστημα Αναφορών Ανεπιθύμητων Εμβολίων (VAERS) και η πλειονότητα αυτών των αναφορών προέρχεται από ΜΕΘ, αίθουσες έκτακτης ανάγκης, γιατρούς προσωπικής φροντίδας και φαρμακεία. Οι επιληπτικές κρίσεις, η εγκεφαλίτιδα, τα μικροαγγειακά εμφράγματα, η αιμορραγία του εγκεφάλου, οι διαδεδομένες ενδοαγγειακές πήξεις και η ξαφνική ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων είναι μόνο μερικά από τα κύρια προβλήματα υγείας που παρατηρούνται μετά τον εμβολιασμό από επαγγελματίες της υγείας σε όλο τον κόσμο.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Medscape.com

NaturalNews.com

FDA.gov

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Γ. Μεταξάς

πηγή: Medicine News

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ