Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Η Πολιτεία του Ohio με νομοσχέδιο απαγορεύει σε δημόσια σχολεία, Πανεπιστήμια ν΄απαιτούν εμβολιασμό Covid19 για μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικούς!!

Η Πολιτεία του Ohio με νομοσχέδιο απαγορεύει σε δημόσια σχολεία, Πανεπιστήμια ν΄απαιτούν εμβολιασμό Covid19 για μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικούς!! O Γερουσιαστές του Ohio θεσμοθέτησαν απαγόρευση απαίτησης εμβολίου COVID-19 σε δημόσια σχολεία, πανεπιστήμια


Τα δημόσια σχολεία και τα πανεπιστήμια του Οχάιο δεν θα μπορούν να απαιτήσουν από τους μαθητές ή τους υπαλλήλους (εκπαιδευτικούς) να εμβολιαστούν κατά του COVID-19 με αλλαγές της τελευταίας στιγμής σε νομοσχέδιο που εστάλη στον Κυβερνήτη Mike DeWine νωρίς την Τρίτη.

Σύμφωνα με τις προτεινόμενες αλλαγές, τα δημόσια σχολεία και τα πανεπιστήμια δεν μπορούσαν να απαιτήσουν εμβόλια που δεν έχουν λάβει πλήρη Έγκριση από την Υπηρεσία της Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων. Αυτό περιλαμβάνει τα

τρία εμβόλια COVID-19 που διανέμονται στην Αμερική, τα οποία έχουν εγκριθεί μέσω άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης, η οποία είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει κλινικές δοκιμές.

Οι γονείς, σε συνεννόηση με τους προσωπικούς τους γιατρούς, έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν αποφάσεις για τα παιδιά τους, ειδικά για εμβολιασμούς που δεν έχουν εγκριθεί πλήρως από το FDA”, δήλωσε ο Sen. Andrew Brenner, R-Powell. “Αυτό αφορά τα προσωπικά δικαιώματα.”

Δεν θα ισχύει για δημόσια νοσοκομεία, όπως το Ιατρικό Κέντρο Wexner του Πανεπιστημίου του Οχάιο ή ιδιωτικά σχολεία και πανεπιστήμια.

«Υπήρχε πολλή αίσθηση ότι απλά δεν θέλετε να αναγκάσετε τα παιδιά να το κάνουν αν οι γονείς τους δεν το θέλουν», δήλωσε ο Πρόεδρος Bob Cupp, R-Lima.

Οι Δημοκράτες αντιτάχθηκαν στις νέες προσθήκες στο House Bill 244, το οποίο διευκολύνει επίσης τα παιδιά στρατιωτικών οικογενειών να εγγραφούν στο σχολείο. Οι τροποποιήσεις και το νομοσχέδιο ψηφίστηκαν σύμφωνα με τα κόμματα στη Γερουσία του Οχάιο, 24-8, και στο Οχάιο, 61-34.

Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες πριν τα δημόσια σχολεία του Σινσινάτι συζήτησαν μια πολιτική που απαιτεί τα μέλη του προσωπικού να εμβολιαστούν πριν από το φθινόπωρο. Το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Κλίβελαντ απαιτεί από τους φοιτητές που ζουν σε αίθουσες διαμονής αυτό το φθινόπωρο να έχουν εμβολιαστεί, με εξαιρέσεις για ιατρικούς ή θρησκευτικούς λόγους.

Τα περισσότερα από τα δημόσια πανεπιστήμια του Οχάιο δήλωσαν ότι δεν θα απαιτήσουν το εμβόλιο COVID-19, παρόλο που χρειάζονταν άλλους εμβολιασμούς .

Οι προσθήκες της τελευταίας στιγμής είναι οι τελευταίες σε μια ώθηση ενάντια στις εντολές εμβολίων σε σχολεία και επιχειρήσεις. Το Ohio House πέρασε αλλαγές την περασμένη εβδομάδα που θα απαγόρευαν στους δημόσιους και ιδιωτικούς εργοδότες να απαιτούν το εμβόλιο COVID-19. Αυτό δεν έχει μταβιβαστεί στη Γερουσία του Οχάιο.dispatch

dimpenews.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »