Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ -2… ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ SARS-CoV-2 ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020, Π Ω Σ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ LOCK DOWN ΜΕΣΑ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΟΙ ΓΡΙΠΕΣ…; Τι; ΕΣΕΙΣ αποφασίζατε ποια αποτελέσματα χρεώνατε στις γρίπες, και ποια στον covid…; Το ξέρω… Απλά, ήρθε η ώρα να το μάθουν ΚΑΙ αυτό οι αυριανοί εισαγγελείς που θα ασχοληθούν με τη ΜΗΝΥΣΗ, αφού ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ οι σημερινοί…

 scripta-manent

Ειδικά αυτά που δημοσιεύονται…
https://www.tovima.gr/2020/09/04/science/diagnostiko-test-ksexorizei-ton-koronoio-apo-ti-gripi-a-kai-v/

“Η ελβετική φαρμακευτική εταιρεία Roche έλαβε το πράσινο φως από την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για ένα διαγνωστικό τεστ που εντοπίζει και ξεχωρίζει τον ιό SARS-CoV-2 από την γρίπη Α και Β, ανακοινώθηκε σήμερα.
Το διαγνωστικό αυτό τεστ, με την ονομασία cobas SARS-CoV-2 &Influenza A/B, έλαβε από την FDA άδεια για έκτακτη χρήση.

«Με την εποχή της γρίπης να πλησιάζει, το νέο αυτό τεστ είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς η διάγνωση μεταξύ του ιού SARS-CoV-2 και της γρίπης μπορεί να γίνει βάσει μόνο των συμπτωμάτων», δήλωσε ο Τόμας Σίνεκερ, στέλεχος της Roche.
«Τώρα με ένα μόνο τεστ οι επαγγελματίες υγείας μπορούν με πλήρη αξιοπιστία να κάνουν σωστή διάγνωση και να προσφέρουν την πιο αποτελεσματική θεραπεία στους ασθενείς τους», πρόσθεσε.

Το τεστ γίνεται με δείγματα που λαμβάνονται από τη μύτη ή τον φάρυγγα του ασθενούς.
Εγώ δεν έχω να πρσθέσω κάτι…
Tα είχα γράψει άλλωστε τον Σεπτέμβριο.
Και απάντηση δεν είχα πάρει.
Εννοείται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »