Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Πανικός στα ποντίκια! Αντιπρόσωποι από 3 Πολιτείες στον έλεγχο των ψηφοδελτίων στην Αριζόνα. Ακολουθούν και άλλες!

Το απόγευμα της Τρίτης, τρεις διαφορετικές πολιτείες περιηγήθηκαν στην αίθουσα ελέγχου της Αριζόνα.

Εκπρόσωποι από τη Γεωργία, την Αλάσκα και το Κολοράντο ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις! Οι νομοθέτες από αυτές τις τρεις πολιτείες έλαβαν μια ενημέρωση σε στυλ “τάξης” και τώρα βρίσκονται στο χώρο για να δουν από πρώτο χέρι, πώς λειτουργεί αυτή η διαδικασία.

Αυτοί οι νομοθέτες αναλύουν τον έλεγχο για να κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις και να εφαρμόσουν μια παρόμοια διαδικασία στην πατρίδα τους.

Ο Jordan Conradson του TGP μίλησε με τον εκπρόσωπο της Γερουσίας Ken Bennett για μια ακόμη ενημέρωση πριν από την άφιξη των καλεσμένων στην αίθουσα.

Τζόρνταν Κόνραντσον: Καταλαβαίνω ότι η Τζώρτζια είναι στη αίθουσα αυτή τη στιγμή;

Ken Bennett: Υπάρχουν δύο νομοθέτες από τη Γεωργία και

ένας από την Αλάσκα που βρίσκονται στο κτίριο αυτή τη στιγμή. Έχω ακούσει για τη Βιρτζίνια, έχω ακούσει για το Ουισκόνσιν, μου το είπατε τώρα, το Κολοράντο, η Νεβάδα ήταν μέσα πριν από λίγες ημέρες, η Πενσυλβάνια την περασμένη εβδομάδα. Γίνεται ένα δημοφιλές μέρος ο χώρος αυτός.

Conradson: Περιμένετε να έχετε τις επόμενες ημέρες περισσότερες περιοδείες;

Μπένετ: Μου είπαν ότι κάθε μέρα αυτή την εβδομάδα έρχεται κάποιος εκλεγμένος αξιωματούχος από κάποια πολιτεία. Σήμερα είναι Τρίτη και αν συνεχιστεί αυτό το μοτίβο, θα έχουμε κάποιον την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Conradson: Φαίνεται ότι αρχίζουν να εξαντλούν το μέγιστο των ηλεκτρονικών μέσων ελέγχου, σωστά;

Bennett: Μου είπαν ότι έχουμε ξεπεράσει το 80%, όσον αφορά στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, που είναι το πρώτο βήμα. Στη συνέχεια, ακολουθεί η αξιολόγηση του χαρτιού και είναι πολύ πίσω τα επίπεδα καταμέτρησης στην αξιολόγηση του χαρτιού των ψηφοδελτίων. Μου είπαν, ότι θα έχουμε πιθανότατα τελειώσει με την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας ή νωρίτερα και στη συνέχεια, όλοι οι πόροι θα μεταφερθούν στην αξιολόγηση του χαρτιού. Μπορείτε ήδη να δείτε ότι η αξιολόγηση της αυθεντικότητας του χαρτιού έχει αυξηθεί σημαντικά. Υπάρχουν τώρα 32 τραπέζια εργασίας και άλλες πιθανώς 16 θέσεις στο πάτωμα που περιμένουν εξοπλισμό και άλλα παρόμοια πράγματα. Μόλις τελειώσει η καταμέτρηση αυτή την εβδομάδα, κάποια στιγμή, όλοι οι πόροι θα μεταφερθούν στην αξιολόγηση του χαρτιού.

Καθώς ολοκληρώνεται ο έλεγχος, περισσότερες Πολιτείες έρχονται στην Αριζόνα, προκειμένου να παρακολουθήσουν αυτή τη διαδικασία για να την αντιγράψουν.

Παράλληλα με αυτές τις εξελίξεις, ο διεφθαρμένος πρώην Γενικός Εισαγγελέας του Ομπάμα καλεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης, του οποίου κάποτε ηγήθηκε, να παρέμβει στον έλεγχο που διεξάγεται στην κομητεία Maricopa της Αριζόνα. Δυστυχώς για τον Χόλντερ, το Σύνταγμα των ΗΠΑ και της Αριζόνα, επιτρέπει στη Γερουσία της Αριζόνα να διενεργήσει έλεγχο των αποτελεσμάτων των εκλογών της κομητείας του 2020.  Η παρέμβαση σε αυτόν τον έλεγχο θα ήταν αντίθετη με το Σύνταγμα των ΗΠΑ και της πολιτείας της Αριζόνα και επομένως, θα ήταν παράνομη.

Ο πρώην Γενικός Εισαγγελέας Eric Holder καταδίκασε έντονα τη Δευτέρα αυτό που αποκάλεσε “έλεγχο-απάτη”, αφού η παρουσιάστρια του MSNBC Rachel Maddow αναφέρθηκε στις πρόσφατες αντιπαραθέσεις που σχετίζονται με τα δικαιώματα ψήφου και τον έλεγχο της Γερουσίας της Αριζόνα, υπό την ηγεσία του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, στην πολυπληθέστερη κομητεία της Πολιτείας.

“Όλα τα πράγματα που κάνουν τώρα είναι αντιπαραγωγικά. Είναι χωρίς βάση και θα βλάψουν τη σκληρά κερδισμένη δημοκρατία μας”, δήλωσε ο Χόλντερ, αναφερόμενος στον έλεγχο της Μαρικόπα και σε παρόμοιες προσπάθειες που ξεφυτρώνουν σε μέρη σε όλη τη χώρα, καθώς ο πρώην Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, προωθεί ισχυρισμούς για απάτη στην προεδρική αναμέτρηση του 2020.

Πριν από τον ποντικό Χόλντερ, ο Μπαράκ Ομπάμα σε παρέμβασή του, δήλωσε και εκείνος την σφοδρή αντίθεσή του σε αυτά που συμβαίνουν στην Αριζόνα και θα ακολουθήσουν και στις άλλες Πολιτείες. Ο Χουσείν, που δεν βρήκε να πει κουβέντα για το Φάουτσι και τους Κινέζους στον Αμερικανικό λαό, παρενέβη στο δημόσιο διάλογο, μόνο και μόνο για να πιέσει, ώστε να σταματήσει ο έλεγχος στα ψηφοδέλτια της Μαρικόπα.

Δεν απαντά, όμως, στο ερώτημα που τίθεται συνεχώς σε όλους τους Δημοκρατικούς από τον Τραμπ και τους Ρεπουμπλικανούς..» Αφού δεν έχετε κάτι να κρύψετε, τότε γιατί φοβόσαστε τον εξονυχιστικό έλεγχο των ψηφοδελτίων;»

Η φάκα κλείνει και τα ποντίκια αρχίζουν να πανικοβάλλονται…

The Flag Report

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »