Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ !!! ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ !!! ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ !!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2019 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ EXUS Ε.Π.Ε. ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΔΙΕΘΝΗ (!!!) ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΟΣ ΙΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΚΙΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ !!! ΚΑΙ ΤΑ 150.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

 IMG_4532


Σε τίτλους ειδήσεων η πυρηνική βόμβα στο δημοσίευμα της πολύ καλής φίλης Γιούλης Παπαδοπούλου στο orthologika.blogspot.com :

-AΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019 ,
6 ΜΗΝΕΣ   Π Ρ Ι  Ν   Η ΚΙΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 27 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΙΟΓΕΝΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑΣ (!!!) ,
8 ΜΗΝΕΣ   Π Ρ Ι Ν    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  (!!!) ,
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ “EXUS” ΕIXE ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ “STAMINA” ΓΙΑ ΤΗΝ ”ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ” !!!
ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ  Δ Ε Ν  ΕΙΧΑΜΕ !!!
 
-25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ,
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ “EXUS” ΩΣ ΗΓΕΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ !!!
ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ   Δ Ε Ν   ΕΙΧΕ ΚΗΡΥΧΘΕΙ !!!
 
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ – 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ,
ΜΙΑ ΜΕΡΑ  Π Ρ Ι Ν  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ,
14 ΜΕΡΕΣ  Π Ρ Ι Ν  ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Ο.Υ. ,
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ !!!
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΡΑ – 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ,
13 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Ο.Υ. ,
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
 
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ – 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ,
Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ EXUS Ε.Π.Ε. ,
ΕΔΩΣΕ 150.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ ,
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΚΕ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ,
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ”ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ” !!!
ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ   Δ Ε Ν    ΕΙΧΑΜΕ !!!

-11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 ,
Ο Π.Ο.Υ. κηρύσσει την πανδημία…
Πιο στημένο δεν θα μπορούσε να ήταν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ :

ORTHOLOGIKA: ΒΟΜΒΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ : ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ Η ΑΡΠΑΧΤΗ !!! 540 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ”ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ” ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ??? 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ”ΠΑΝΔΗΜΙΑ” Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ EXUS ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ….PROJECT STAMINA ΓΙΑ ΤHN ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ”ΠΑΝΔΗΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΙΟΣ !!!!

Κοντεύουμε…

2 σχόλια:

  1. ΟΥΠΣ!!! Τί ημερομηνία είναι αυτή κάτω αριστερά..;;;
    .

    https://www.triklopodia.gr/%ce%bf%cf%85%cf%80%cf%83-%cf%84%ce%af-%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b7%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%ce%ba%ce%ac%cf%84%cf%89-%ce%b1%cf%81/



    Συνάντηση Μητσοτάκη με το Δ.Σ. της Pfizer

    •Sep 22, 2019

    https://www.youtube.com/watch?v=Tve1Hw6G-6I

    .
    TO ΕΓΚΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Κάναμε λάθος» ...! ��

    Ο Byram Bridle λαμβάνοντας υπόψιν νεότερα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με την επικινδυνότητα της πρωτεΐνης ακίδας και τον τρόπο με τον οποίο επιδρούν αυτά τα εμβόλια στον ανθρώπινο οργανισμό, έχει το θάρρος να παραδεχθεί δημόσια ότι «Κάναμε λάθος»!
    .
    ...Είναι αναπληρωτής καθηγητής ανοσολογίας στο Τμήμα Παθοβιολογίας του Πανεπιστημίου Guelph στον Οντάριο του Καναδά. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην καλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο το ανοσοποιητικό σύστημα ανταποκρίνεται στις ιογενείς λοιμώξεις, καθώς και στον σχεδιασμό ανοσοθεραπειών για τη θεραπεία καρκίνων και μολυσματικών ασθενειών.


    https://www.brighteon.com/57b1851e-1929-4fa0-9a7a-63fb00f50aa7


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »