Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

CDC: Το 85% των ασθενών με Covid-19 τον Ιούλιο, φορούσε συχνά ή πάντα μάσκα

Του Daniel Horowitz

Πριν από δύο εβδομάδες, η γυναίκα μου έκανε πικνίκ για μία φίλη και την οικογένειά της, που πέρασαν για επίσκεψη κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στη χώρα. Ήταν πολύ φοβισμένοι να έρθουν μέσα και όλοι φορούσαν μάσκες, ακόμα και έξω. Μια βδομάδα μετά, έστειλε μήνυμα στη γυναίκα μου ότι βγήκε θετική στον ιό, αφού βίωσε πολύ ήπια συμπτώματα. «Γιατί να μας πουν να φοράμε μάσκες, αν δεν μας προστατεύουν;», ρώτησε τη γυναίκα μου.

Όλοι θα θέλαμε να ξέρουμε το γιατί.

Νιώθεις άσχημα για όσους νομίζουν ότι μπορούν να αποφύγουν να κολλήσουν έναν ιό που εξαπλώνεται τόσο εύκολα όσο ένα κρυολόγημα, απλά φορώντας μία μάσκα. Μια νέα μελέτη από το CDC (Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων), καταδεικνύει αυτό που υποψιαζόμαστε από την αρχή – ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων που μολύνθηκαν από τον ιό, φορούν μάσκες για αρκετό καιρό. Ευτυχώς γι’ αυτούς, πολύ λίγοι εξ αυτών, θα αρρωστήσουν κλινικά από τον ιό.

Μια έρευνα που διεξήχθη από πάνω από δώδεκα ιατρικά ιδρύματα για το CDC και δημοσιεύθηκε στην Εβδομαδιαία Έκθεση Νοσηρότητας και Θνησιμότητας στις 11 Σεπτεμβρίου, έδειξε ότι

το 85% των ατόμων που προσβλήθηκαν από τον COVID- 19, κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, μεταξύ της ομάδας μελέτης, είτε «πάντα» ή «συχνά» φορούσε καλύμματα προσώπου, κατά τη διάρκεια των 14 ημερών πριν μολυνθούν. Πάνω από το 70% των εξωτερικών ασθενών που βρέθηκαν θετικοί, ανέφεραν ότι φορούσαν πάντα μάσκες. Μόλις το 3,9% ανέφερε, ότι δε φορούσε ποτέ μάσκα.

karta 1

Αν μη τι άλλο, η χρήση μάσκας έχει γίνει πιο καθολική, με μεγαλύτερη επιβολή τους επόμενους μήνες, ωστόσο ο ιός, συνεχίζει να εξαπλώνεται ραγδαία.

Πρόσφατα, ο ίδιος ο διευθυντής του CDC, Robert Redfield, είπε σε μία επιτροπή της Γερουσίας, ότι η χρήση μάσκας, είναι πιο αποτελεσματική από ένα εμβόλιο. Λοιπόν, έχετε δει ποτέ 85% των ατόμων που έχουν μολυνθεί από έναν συγκεκριμένο ιό, να έχουν κάνει εμβόλιο;

Αυτή η έρευνα, μεγεθύνει την πραγματικότητα των τελευταίων μηνών. Είτε πρόκειται για την Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ, το Ισραήλ, τη Γαλλία, το Περού, τις Φιλιππίνες, τη Χαβάη, την Καλιφόρνια, το Μαϊάμι ή την Αργεντινή, ο ιός εξαπλώθηκε άγρια, μήνες αφότου έχουν ήδη εφαρμοστεί αυστηρές εντολές για τη μάσκα. Η πραγματικότητα είναι, ότι οι πόροι στις χειρουργικές μάσκες είναι περίπου 30 φορές μεγαλύτεροι από το μέσο μέγεθος του κομματιού του ιού με το περίβλημά του, του SARS-CoV-2 και μερικές από τις φτηνές (αλλά πιο άνετες) βαμβακερές μάσκες, που φοριούνται συνήθως, έχουν πόρους εκατοντάδες φορές μεγαλύτερους από τα σωματίδια του ιού.

Γι’ αυτό, πριν το ζήτημα γίνει πολιτικό, ο Δρ. Fauci (ο αντίστοιχος Αμερικανός, Σωτήρης Τσιόδρας), είχε χλευάσει την ιδέα, ότι η χρήση μασκών θα είχε οποιαδήποτε χρησιμότητα. «Οι μάσκες που πωλούνται σε φαρμακεία, δεν είναι καν αρκετά καλές για να προστατεύσουν πραγματικά κανέναν», δήλωσε ο Fauci στην εφημερίδα USA TODAY, στις 17 Φεβρουαρίου. «Εάν κοιτάξετε τις μάσκες που αγοράζετε σε ένα φαρμακείο, η διαρροή που έχουν γύρω τους, δεν κάνει πολλά για να σας προστατεύσει… Τώρα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να φοράτε μάσκα».

Η διαρροή, είναι λες και προσπαθείς να περιορίσει τις μύγες σε ένα κελί φυλακής.

Πρέπει επίσης να αναρωτηθεί κανείς, αν οι αρχικές προειδοποιήσεις της κυβέρνησης σχετικά με την επαναχρησιμοποίηση των μασκών, συμβάλλουν σε ακόμα μεγαλύτερη εξάπλωση. Ένα Λύκειο στο κέντρο του Μίσιγκαν, είναι αναστατωμένο από το ξέσπασμα στρεπτόκοκκου στο λαιμό στη σχολική περιοχή, «παρά» όλα τα πρωτόκολλα για τον COVID που βρίσκονται σε ισχύ, τα οποία περιλαμβάνουν τη χρήση μασκών. Η Δρ. Τζένιφερ Μορς, ιατρική διευθύντρια του τμήματος υγείας, είπε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ότι είναι «παράξενο» να έχουν ένα τέτοιο ξέσπασμα, δεδομένου ότι ο στρεπτόκοκκος, εξαπλώνεται με τον ίδιο τρόπο, όπως ο κορωνοϊός και εφαρμόζουν όλες τις μαγικές τεχνικές μετριασμού του COVID. Ωστόσο, ο επιθεωρητής των Δημόσιων Σχολείων Shepherd, Γκρεγκ ΜακΜίλαν, υποστήριξε, σύμφωνα με το WJRT, ότι «το να μην πλένουν αρκετά τις μάσκες, θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξάπλωση των βακτηρίων και ότι η τοποθέτηση της μάσκας σε διαφορετικές επιφάνειες, θα μπορούσε να τα εξαπλώσει και αυτό».

Η κυβέρνησή μας και η ακαδημαϊκή βιβλιογραφία, προειδοποίησαν εδώ και καιρό, ότι η χρήση μάσκας από το γενικό πληθυσμό, θα έχει ως αποτέλεσμα την εξάπλωση των βακτηρίων. Μία τυχαιοποιημένη κλινική δοκιμή του 2015 από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας, που εξέταζε την αποτελεσματικότητα της υφασμάτινης μάσκας, μεταξύ των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στο Hanoi, βρήκε υψηλό ποσοστό μόλυνσης μεταξύ αυτών των εργαζομένων επειδή «η επαναχρησιμοποίησή τους και το κακό φιλτράρισμα, μπορεί να εξηγήσουν τον αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης». Οι μαθητές, που φορούσαν υφασμάτινες μάσκες κάθε μέρα, ήταν πάντα μία συνταγή για καταστροφή.

Θυμηθείτε, ότι τα κύτταρα του στρεπτόκοκκου κυμαίνονται μεταξύ 0,5 και 2 microns, περίπου 5-20 φορές μεγαλύτερα από αυτά του SARS-CoV- 2 (τα οποία είναι περίπου 0,06-0, 14 microns), ωστόσο οι μάσκες απέτυχαν να προστατεύσουν έναντι του στρεπτόκοκκου και ίσως συνέβαλαν στην εξάπλωση των βακτηρίων. Πόσο ακόμα θα επιτρέπουμε στην ψευδοεπιστήμη να κατευθύνει τις αποφάσεις της ζωής μας που έχουν συνέπειες;

Την περασμένη εβδομάδα, ο κυβερνήτης της Ουάσινγκτον, Τζέι Ίνσλι δήλωσε, «Ό,τι ήταν τα αεροπλανοφόρα στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, είναι σήμερα οι μάσκες». Στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι οι μάσκες είναι σήμερα περισσότερο σαν αυτό που ήταν οι Γάλλοι του Βισύ για τις προηγμένες Γερμανικές δυνάμεις.

Το 1961, ο Πρόεδρος Αϊζενχάουερ προειδοποίησε, «Πρέπει επίσης, να είμαστε σε επιφυλακή για τον ίδιο και αντίθετο κίνδυνο, ότι η δημόσια πολιτική θα μπορούσε να γίνει η ίδια δέσμια μίας επιστημονικής-τεχνολογικής ελίτ». Φίλε, αυτό όντως ακούγεται αληθινό σήμερα.

Πηγή: theblaze.com

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »