Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Μαιμου κρούσματα για νέα μέτρα και νεο σποτ 2 εκ ευρώ στα Μέσα Εξαπάτησης,,Σε διακοπές ο Κούλης!!!

Συνεχίζεται το πανήγυρι με τα μαιμου κρούσματα  Χωρις αντιδραστήρια και με διαγνωστικά που βγάζουν ολους τους ιούς και τα αντισώματα έβγαλαν φουσκωμένους αριθμούς και ανακοίνωσαν μετρα ..Στην Αττική 286 (???) λένε τα περισσότερα ..Τα μετρα παρωδία ειναι:

Αναπροσαρμόζεται το ωράριο για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κλείνουν περίπτερα, μίνι μάρκετ και κάβες από σήμερα τα μεσάνυχτα. Στην Αττική και σε Ημαθία, Κιλκίς, Πιερία, Χαλκιδική, Χανιά, Ηράκλειο, αναστέλλεται η λειτουργία κάθε είδους επιχείρησης λιανικής όπως περίπτερα, κάβες και μίνι μάρκετ μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 05:00 το πρωί. Το μέτρο θα ισχύει από αύριο, Σάββατο 26.09.2020 έως και τις 4 Οκτωβρίου. Εξαιρούνται τα βενζινάδικα και τα φαρμακεία.

Ανακοινώθηκε επίσης πως η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων τίθεται σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων, καθώς παρατηρείται επιδημιολογική έξαρση.

ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ SPOT !!! Μένουμε σπίτι με 2 εκ ευρώ για να σας Φυλακίζουν με Τρόμο!!! 2 ακόμη εκ.ευρω απο
τα χρήματα των Ελλήνων Πολιτών ,τα δικά μας δηλαδή για να μας πείσουν οτι κινδυνεύουμε..

Από τον επόμενο μήνα θα μας ζαλίσουν πάλι τα παπάρια  αφού θα ξεκινήσει νέα καμπάνια ΔΗΘΕΝ ενημέρωσης, όπως το «Μένουμε Σπίτι», όπου θα γίνει μέσω σποτ που θα προβληθούν από τους Εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς. Το φανερό ποσό που θα διατεθεί για αυτή την καμπάνια θα είναι 2 εκατομμύρια ευρώ συν το ΦΠΑ.

Σε ερώτηση ποια μέτρα πιθανολογεί ότι μπορεί να εφαρμοστούν, έφερε ως παράδειγμα τη χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς ή μέτρα που θα αφορούν ηλικιακές ομάδες πληθυσμού, όπως άνω των 65 ετών.

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΕ 22 ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑ!!!

Τριήμερο στην Τήνο έχει ξεκινήσει ο Κούλης αφού αργά το απόγευμα της Παρασκευής έφτασε στο λιμάνι.


Ο Κούλης αφού έκανε το διάγγελμα την Πέμπτη, αποφάσισε να χαλαρώσει, παρά τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν σε επίπεδο κορονοϊού αλλά και στη Θεσσαλία, που κυριολεκτικά πνίγηκε ενόσω τα προβλήματα παραμένουν. Όσο για το μέγεθος της συνοδείας του;  Μόνο απαρατήρητα δεν θα μπορούσαν να περάσουν δώδεκα άτομα με δύο αυτοκίνητα και δύο μηχανές που αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του νησιού ενώ άλλοι δέκα συνόδευαν τον Κυρ. Μητσοτάκη κατά την κάθοδό του από το πλοίο. Συνολικά 22 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »