Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

“Επανάσταση” στα Χανιά για την Καραντινα.Δεν δέχονται στέρηση δικαιωμάτων και ελευθερίας(VIDEO)

Ξεσηκώθηκαν στα Χανιά οι πολίτες μετα τα περιοριστικά μέτρα απο  που ανήγγειλε το ΤΣΙΡΑΚΙ της Νέας Τάξης Χαρδαλιάς. Χωρίς κανένα πιστοποιημένο Θάνατο Covid.Mε κρούσματα που βγάζουν ολες τις απλές γρίπες ως Κορωνοιό απο αναξιόπιστα ΤΕΣΤ αποτελειώνουν την Οικονομία σε πόλεις και Νόμους κομμάτι κομμάτι..Με μια μαϊμού Πανδημία για να επιβάλουν το ΦΙΜΩΤΡΟ και την υποταγή μας και να μας φθάσουν στο υποχρεωτικό εμβολιασμό για πλήρη ελεγχο των πολιτών για την φτωχοποίηση  μας με μείωση του πληθυσμού.

Ήδη άρχισαν Μαζικά τεστ σε ηλικιωμένους στο Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος απο πτήσεις που έφθαναν απο τα νησιά του Αιγαίου. Έβγαλαν “ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ” και    Υποχρεώνουν επιβάτες -πολίτες σε ΤΕΣΤ  για να κάνουν το “παιχνίδι” τους στις Φαρμακευτικές εταιρείες και στα Αφεντικά τους …Την Νέα Τάξη.

Αυτη τη φορά επέλεξαν τα ΧΑΝΙΑ που ξεσηκώθηκαν και βγήκαν στους δρόμους.Εικόνες  Δείτε στο VIDEO που ακολουθεί τι έγινε χθες 31/08 στα Χανια και ακούστε το μήνυμα που εκφωνούσε ο εκπρόσωπος διαμαρτυρόμενων των πολιτών.


*** Το VIDEO είναι σε λήψη της sophia Manarolis Kulikas και η Επεξεργασία απο το amazonios.net

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ: Αγωνιζόμαστε για τα Συνταγματικά μας Δικαιώματα για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ το δικαίωμα στη Ζωή και την Εργασία.αγωνιζόμαστε στον έντονο  φασισμό που πρασπαθούν οι Κυβερνήσεις να επιβάλουν.Δεν είμαστε Φασίστες όπως θα προσπαθήσουν να μας παρουσιάσουν. Είμαστε πολίτες έχουμε δικαιώματα τα διεκδικούμε όπως έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση για εμας και τα παιδιά μας.

ΖΗΤΑΜΕ να ΑΡΘΟΥΝ ολα τα ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ για την ΖΩΗ μας και την ΕΡΓΑΣΙΑ μας.ΖΗΤΑΜΕ απο το Κρατος να ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ την ΖΗΜΙΑ που ΕΚΑΝΕ!!! ΖΗΤΑΜΕ την ΖΩΗ μας ΠΙΣΩ!!

Το πολιτικό προσωπικό εντός και εκτός Βουλής δεν μας εκφράζει δεν εξυπηρετεί τον λόγο ύπαρξης του.Λειτουργεί παρασιτικά εις βάρος μας.Και ως εκ τούτου είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε την κατάσταση στα Χέρια μας.

ΖΗΤΩ η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ …ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για την Πατρίδα μας και για τα παιδιά μας.Για να μην μας φτύνουν οι επόμενες γενιές ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ  ΖΗΤΩ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ,,

Διαμαρτυρόμαστε έντονα γιατί χωρίς ουσιαστικό λόγο ανακήρυξαν τον Νομό Χανίων σε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ και μάλιστα με αφορμή 3 ΜΗ ΝΟΣΟΥΝΤΑ κρούσματα θετικά σε σύνολο πληθυσμού μαζί με τους Τουρίστες 230.000 άτομα.

Διαμαρτυρόμαστε εντονα για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΒΙΑΙΗ και ΒΑΡΒΑΡΗ επίθεση κατα της εργασίας και των Τοπικών επιχειρήσεων.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την πρωτοφανή επίθεση κατα των Δημοκρατικών και Συνταγματικών Δικαιωμάτων μας.Για την πρωτοφανή ΣΤΕΡΗΣΗ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ μας.

Διαμαρτυρόμαστε και διαδηλώνουμε οπως έχουμε Συνταγματική Υποχρέωση ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ του ΚΡΑΤΟΥΣ που θα έχουν άμεση συνέπεια στην Ψυχοσωματική μας Υγεία και την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ μας ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ .Ζητάμε να αρθεί άμεσα αυτή η απόφαση. Ζητάμε τις δουλειές μας πίσω τις δουλειές μας πίσω.

Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ..Κατι που κάνουν σε αρκετές πόλεις και το επεκτείνουν οσο δεν υπάρχουν αντιδράσεις..ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΙΟ .

Το ΤΣΙΡΑΚΙ της Νέας Τάξης  ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ανακοίνωσε  τις παρακάτω Αντισυνταγματικές αφαιρεσεις Δημοκρατικών δικαιωμάτων και καταστροφική -Βαρβαρη ΕΠΙΘΕΣΗ κατα της Εργασίας και των Επιχειρήσεων στα ΧΑΝΙΑ:

Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κλπ.
Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.

Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Υπενθυμίζεται ότι είναι ήδη σε ισχύ η απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 07.00 της επομένης στην Π.Ε. Ηρακλείου Κρήτης.

Ενώ, στο ίδιο καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων βρίσκονται τα Χανιά, η Χαλκιδική, η Μύκονος, η Πάρος, η Αντίπαρος, η Ζάκυνθος και η Λέσβος.

Αυτα τα μέτρα αποφάσισε η Κυνέρνηση για τα Χανιά και αύριο στην δική σας περιοχή…Το θέμα είναι οτι και να βγούν οι πολίτες  στους δρόμους δεν αλλάζει τίποτα γιατι έχουμε μπλέξει με Εγκληματική Πολιτική συμμορία που κυβερνά  με Αντισυνταγματικούς Νόμους.

Αυτοί γελάνε μαζί μας  και δεν νοιάζονται αν μια μέρα διαμαρτυρηθείς με πορεία και αγωνιστικά Τραγούδια.


Συνεχίζουν την “εργολαβία” που εκτελούν για τα αφεντικά τους.Με διαμαρτυρίες και τραγούδια στις καρότσες δεν αλλάζει τίποτα. Η αγωνιστική δράση των Ελληνων θέλει δυστυχώς άλλη μορφή πριν μας εκτελέσουν με το εμβόλιο Δολοφόνος.

πηγή amazonios.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »