Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ” !!

η εικόνα προφίλ του Νίκος Αντωνιάδης, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Νίκος Αντωνιάδης

 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ” !!


____________________

ΤΑ ΜΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΕΝΩ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΚΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ,
ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙΝΕΣ ΑΜΕΣΗΣ Ή ΕΜΜΕΣΗΣ ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ,
Χ Ω Ρ Ι Σ ΜΑΣΚΑ ,
ΚΑΙ Ο Χ Ι ΓΙΑ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ,
______________________
Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έστειλε εγκύκλιο στις Εισαγγελίες Εφετών της χώρας. Σε αυτήν αναφέρεται στο “κίνημα κατά της μάσκας”, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στην υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία και τη σχετική Κ.Υ.Α.

Κάνει λόγο για
προτροπή ή διέγερση (έμμεση προτροπή) σε ανυπακοή αυτής της ΚΥΑ. Είναι απολύτως ξεκάθαρο επομένως, όχι όμως για τα συστημικά ΜΜΕ που εκμεταλλεύονται την εγκύκλιο για να τρομοκρατήσουν το σύνολο των γονέων, ότι αναφέρεται ΜΟΝΟ στις περιπτώσεις προτροπής προς τους γονείς να στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία ΧΩΡΙΣ μάσκα. Γιατί ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ παραβιάζεται η ΚΥΑ αυτή.

Και είναι αυτό που και ΕΓΩ τονίζω από την πρώτη στιγμή: Όσο ισχύει η υποχρεωτικότητα της μάσκας, η προτροπή να στέλνουν οι γονείς τα παιδιά χωρίς μάσκα στα σχολεία διώκεται ποινικά. Και φυσικά ισχύει και η αυτόφωρη διαδικασία. Όπως επίσης υπάρχει και η διάταξη του άρθρου 285, στην οποία αναφορά έκανε και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Η ΚΥΑ όμως ΔΕΝ παραβιάζεται για όσους ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !! Ούτε από αυτούς που δεν τα στέλνουν ούτε από αυτούς που προτρέπουν άμεσα ή έμμεσα τους γονείς να ΜΗ τα στείλουν.

Απλά, βρήκαν ευκαιρία τα γνωστά και μη εξαιρετέα ΜΜΕ να τρομοκρατήσουν ΟΛΟΥΣ τους γονείς, εξισώνοντας ΠΟΝΗΡΑ τις δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις.

Άρα ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ΔΕΝ είπε κάτι καινούργιο. Σας τα γράφω εγώ εδώ συνέχεια.

Τα ΜΜΕ όμως παρουσιάζουν τα γνωστά ως καινούργια για να τρομοκρατήσουν όλους τους γονείς.

Ένα είναι σίγουρο:
Χάνουν την μπάλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »