Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Εκπαιδευτικοί... Το να παίρνετε το μισθουλάκο σας και να το βουλώνετε είναι συμπεριφορά κατάπτυστη!

Petros Gortsos

Ακούστε απανταχού δάσκαλοι εκπαιδευτικοί νηπιαγωγοί και λοιπά της Ελλάδος.

Το να παίρνετε το μισθουλάκο σας και να το βουλώνετε είναι συμπεριφορά κατάπτυστη.

Έχετε κάνει απεργίες για ένα σωρό λόγους κυρίως πράγματα που αφορούν την τσέπη σας και τη βολή σας ενώ είστε οι πλέον βολεμένοι της ελληνικής κοινωνίας.
Δουλεύετε τις λιγότερες ώρες από όλους κάνετε διακοπές τρεις μήνες το χρόνο και αυτό που σας ζητάμε είναι να κάνετε το καθήκον σας που είναι χρέος ιερό να διδάξετε και να... μορφώσετε τα παιδιά της πατρίδας μας...

Έργο δύσκολο και συνάμα θεάρεστο για αυτό και χαλάλι σας όλα τα προνόμια που έχετε...
Όμως τωρα έπρεπε να είστε στους δρόμους και να φωνάζετε να κάνετε απεργίες και όχι να συμμετέχετε σε αυτό το καραγκιοζιλίκι.

Ξέρετε κάτι κύριοι και κυρίες εκπαιδευτικοί;
Από σας περιμένει η κοινωνία τα μέγιστα.
Παλιά ο δάσκαλος και

ο παπάς ήταν αυτοί που κράταγαν τα ηνία.
Στα χωριά της Μακεδονίας οι Βούλγαροι κομιτατζήδες τον πρώτο που σκότωναν ήταν ο δάσκαλος.
Οι δάσκαλοι έδιναν το αίμα τους πολλές φορές για να μορφώσουν τα παιδιά.
Και τότε το έκαναν κάτω από άθλιες συνθήκες.
Εσείς έχετε κομμωτήριο το απόγευμα;
Κανένας τσίπουρο με τους φίλους μήπως;
Έπρεπε να οργανώσετε τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και όλοι μαζί να κατεβείτε στους δρόμους απεργία και πορείες.

Αντ' αυτού ότι πει η κυβέρνηση να είμαστε τα καλά παιδιά μη χάσουμε το μισθό μας.
Έτσι κι αλλιώς μόνιμοι είστε βρε δεν τον χάνετε.
Κι αν είναι να χάσετε κάτι αυτό είναι η ψυχή σας.
Τα όργανα σας η ολμε και όλοι αυτοι οι σαχλαμάρες είναι για κλωτσιές.

Μήνες τώρα έπρεπε να έχετε οργανωθεί και να απαιτείται να προστατευτούν τα παιδιά με τον σωστό τρόπο να μπορούν να φοιτούν στο σχολείο και να μπορεί να γίνει το μάθημα γιατί το μόνο πράγμα που δεν κάνετε σίγουρα είναι μάθημα το μάθημα σας είναι πιότερο πώς να φοράνε τις μάσκες πάνω από τη μύτη και πώς να τα θερμομετράτε τότε μην έχει κανένα πυρετό.
Τα παιδιά έπρεπε να τα βλέπετε σαν δικά σας παιδιά και το ξέρετε πολύ καλά αυτό.
Ξέρω ότι πολλοί από σας συμφωνούν με αυτά που λέω αλλά δεν ξέρουν τι να κάνουν γιατί είναι καπελωμένοι.
Βρείτε το...

Και οι γιατροί καπελωμένοι είναι αλλά βρήκαν τον τρόπο, διοργάνωσαν ένα μεγάλο συνέδριο ενώθηκαν μεταξύ τους Έλληνες και ξένοι και μεθαύριο ξεκινάει εδώ στην Ελλάδα στην Αθήνα.Επαναστατείστε επιτέλους!!! είστε οι δάσκαλοι!!!
Ότι πιο ιερό!!!

Μιλήστε φωνάξτε εσείς ξέρετε τι γίνεται κάθε μέρα στις τάξεις πείτε ποιο είναι το σωστό για τα παιδιά όποιο και αν είναι αυτό.
Ακόμα και αν αυτό είναι αυτό που γίνεται τώρα βγείτε και φωνάξτε το πείτε στους γονείς να μην ανησυχούν ότι έτσι πρέπει να γίνει...
Μην αφήνετε την κοινωνία με ερωτηματικά για ένα τόσο σοβαρό θέμα...

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »