Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Ακολουθει Ορθή ενημέρωση για τις παρενέργειες που εμφανίστηκαν στο εμβόλιο της AstraZeneca, απλά γιατί οι περισσότερες σελίδες δήθεν ενημέρωσης στο ελλαντα έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους.

Nick Kilo
Ακολουθει Ορθή ενημέρωση για τις παρενέργειες που εμφανίστηκαν στο εμβόλιο της AstraZeneca, απλά γιατί οι περισσότερες σελίδες δήθεν ενημέρωσης στο ελλαντα έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους.

Η περίπτωση που βγήκε στα ΜΜΕ δεν ήταν η πρώτη αλλά η δεύτερη. Η πρώτη είχε συμβεί τον Ιούλιο και δεν είχε μαθευτεί.

Ο πρώτος συμμετέχων έλαβε μία δόση του εμβολίου πριν αναπτύξει φλεγμονή του νωτιαίου μυελού, γνωστή ως εγκάρσια μυελίτιδα.

Αλλά σύμφωνα με την AstraZeneca, αυτό ήταν απλώς μια τυχαία σύμπτωση.🤔🤔🤔

Και απέκρυψαν το συμβάν δηλώνοντας ότι για τον πρώτο εθελοντή που έπαθε εγκάρσια μυελιτιδα ΔΕΝ ευθύνονταν το εμβόλιο, γιατί ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ αποφάνθηκαν ότι
μάλλον έπασχε από Σκλήρυνση κατά πλάκας η οποία ρε γαμωτο ΔΕΝ είχε διαγνωσθεί ΠΡΙΝ την χορήγηση του εμβολίου (άσχετα αν τον κάθε εθελοντή τον εξετάζουν ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ πριν γίνει αποδεκτός για να μπορεί να πάρει μέρος στη κλινική δοκιμή) και φυσικά ΔΕΝ είχαν σταματήσει τη κλινική δοκιμή στο εύρος που έγινε με το δεύτερο συμβάν. 🤔🤔🤔

Απλά ΑΠΟΦΆΝΘΗΚΑΝ ότι η εγκάρσια μυελιτιδα εμφάνισε τη Σκλήρυνση κατά πλάκας, η οποία ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ (κάτι σαν τον ασυμπτωματικό κορονοασθενη), δηλαδή προϋπήρχε η σκλήρυνση κατά πλάκας χωρίς να έχει σκλήρυνση κατά πλάκας.🤔🤔🤔 άρα η σκλήρυνση κατά πλάκας ευθύνονταν για την εγκάρσια μυελιτιδα και φυσικά αποφάνθηκαν ότι το εμβόλιο που στοχεύει φυσικά το ανοσοποιητικό σύστημα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ (ως συνήθως).

Η δεύτερη περίπτωση εγκάρσιας μυελιτιδας ήταν αυτή που μαθεύτηκε και ξεκίνησε το πανηγύρι.

Η δεύτερη περίπτωση εμφανίστηκε μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου. Αυτή τη φορά δεν διέγνωσαν όμως κάποια άλλη ασθένεια που μπορεί να προϋπήρχε!!!! αλλά δεν την είχαν δει!!!! απλά σταμάτησαν τη κλινική δοκιμή (επειδή έγινε γνωστό μάλλον από κάποιο ρουφιάνο) για 6 ημέρες για να προσποίηθουν ότι "ερευνούν" τη περίπτωση και φυσικά ΠΑΛΙ ΑΠΟΦΆΝΘΗΚΑΝ ότι το εμβόλιο δεν είχε καμία σχέση και η κλινική δοκιμή συνεχίζεται κανονικά εκτός από την ομάδα της Αμερικής (Γιατί το σκέφτονται λίγο περισσότερο μάλλον) βλέπε δηλώσεις εκατέρωθεν.

Από Αμέρικα.....

"Ο Δρ Mark Goldberger, ειδικός σε μολυσματικές ασθένειες στην Παγκόσμια Εταιρική Έρευνα και Ανάπτυξη Αντιβιοτικών και πρώην αξιωματούχος της FDA, δήλωσε ότι διαπίστωσε ότι η ταχεία επανεκκίνηση των δοκιμών στο εξωτερικό είναι" λίγο ενοχλητική ", ειδικά δεδομένης της έλλειψης λεπτομερειών γύρω από τους ασθενείς «συμπτώματα και αμφισημία σχετικά με τη σύνδεσή τους με το εμβόλιο.« Ίσως αυτό είναι το καλύτερο που θα μπορούσαν να κάνουν - μπορεί να μην είναι δυνατόν να υπάρξει μεγαλύτερη βεβαιότητα αυτή τη στιγμή », είπε.« Είναι ένα ερωτηματικό για το τι συμβαίνει "


"Ο Δρ Paul Offit, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια και μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής του FDA για τα εμβόλια, δήλωσε ότι δεν είναι σαφές πώς η εταιρεία - ή η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου - διαπίστωσε ότι η δεύτερη περίπτωση δεν σχετίζεται με το εμβόλιο" "Αυτός και άλλοι ειδικοί σημείωσαν ότι η εγκάρσια μυελίτιδα είναι σπάνια, η οποία διαγιγνώσκεται σε περίπου έναν στους 236.000 Αμερικανούς το χρόνο. Η κλινική δοκιμή στη Βρετανία αφορούσε μόνο περίπου 8.000 εθελοντές, δήλωσε εκπρόσωπος των ερευνητών της Οξφόρδης τον περασμένο μήνα."

Ενημερωτικά Νο1

Η εγκάρσια μυελιτιδα (Transverse Myelitis) είναι μια ΑΥΤΟΑΝΟΣΗ ΠΑΘΗΣΗ σε γενικές γραμμές ΑΓΝΏΣΤΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ, μια πάθηση φυσικά όπου το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στους ιστούς του σώματος.


Ενημερωτικά Νο2

Την ασθένεια εγκάρσια μυελιτιδα (Transverse Myelitis) θα τη βρείτε γραμμένη δυνητικά ως παρενέργεια σχεδόν σε ΟΛΑ τα ΦΟΧ των υπαρχόντων εμβολίων (από FDA κατεβάζετε τα Package Inserts)


Ενημερωτικά Νο3

To screenshot "A Guide to interpreting the Causality question" είναι από το πρωτόκολλο της Astrazeneca για την κλινική δοκιμή και αφορά το ΠΩΣ ελέγχουν αν το εμβόλιο σχετίζεται αιτιολογικα με οποιοδηποτε πρόβλημα υγείας εμφανισθεί. Η διαδικασία Αυτή ΔΕΝ έχει καμία σχέση με την επιστημονική μεθοδολογία, είναι μια τυπική διαδικασία ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ και ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ευθυνών που ακολουθείται τυφλά πάντα σε όλες τις κλινικές δοκιμές, ειδικά για εμβολια.


Όταν δηλώνουν πως ελέγχουν την Ασφάλεια απλά παραπλανούν αφού ουδέποτε δεν έχουν και δεν βρίσκουν "αποδείξεις". Σε γενικές γραμμές η μεθοδολογία ελέγχου της ασφάλειας αυτών των προϊόντων ανέκαθεν ήταν τέτοια ώστε να αποκρύπτονται οι βλάβες και τα προβλήματα υγείας που προκαλουν. ΑΝΕΚΑΘΕΝ και αν δεν αρχίσετε να διαβάζετε την προβληματική επιστήμη τους απλά θα συνεχίσετε να χτυπάτε ενέσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την ΥΓΕΙΑ αλλά και την Ιατρική ως "πρωτίστως μη Βλαψεις"

Ενημερωτικά Νο4

ΔΕΝ υφίσταται έλεγχος του εμβολίου (Και ΟΛΩΝ των υπαρχόντων) ως προς
Pharmacokinetics
Pharmacodynamics
Carcinogenesis
Mutagenesis
Immune-modulation effect
Immuno-deregulation effect
Human microbiome dysbiosis effect
etc.


Σε γενικές γραμμές ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕTΑΙ ως προς την επίδραση του στη λειτουργία του ανοσοποιητικού αλλά και του τόσο σημαντικού για την υγεία ανθρώπινου μικροβιωματος. 

Τυπικά ΔΕΝ έχουν ιδέα ΤΙ κάνει ή ΤΙ μπορεί να κάνει το κάθε ένα εμβόλιο (Αν και η γνώμη μου ότι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν σε αρνητικό βαθμό=Δημιουργία μόνιμων πελατών, για αυτό τα σπρώχνουν αβέρτα), απλά γιατί σχεδόν ποτέ δεν έχουν ελέγξει και όσες φορές έχουν ελέγξει κάτι, τα ευρήματα τους κρύφτηκαν κάτω από το χαλί μιας απύθμενης βιβλιογραφίας ή αγνοήθηκαν επιδεικτικά.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ Νο5

Παρακαλείσθε όσοι έχετε σώας τας φρένας να κατανοήσετε ότι κάθε ένεση, κάθε προϊόν που ΣΤΟΧΕΎΕΙ το ανοσοποιητικό ΔΥΝΑΤΑΙ να ευθύνεται εκ φύσεως για οποιασδήποτε αυτοανοση, ιδιοπαθης, χρόνια, εξ από δω ασθένεια εμφανιστεί μεταγενέστερα. Η δήθεν ιατρική δογματική παραδοχή (που ακούτε συνέχεια από τη πλειονότητα και ειδικά από παιδίατρος) ότι δεκάδες (και λίαν συντόμως εκατοντάδες ενέσεις) που στοχεύουν ΆΜΕΣΑ το ανοσοποιητικό παρεμβαίνοντας στη ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΉ του λειτουργία ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με οποιαδήποτε ασθένεια εμπεριέχει δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού, καταλύει όχι μόνο την Ιατρική αλλά ακόμα και την ΛΟΓΙΚΗ.


Ενημερωτικά Νο6 και το κερασάκι.

Επιπρόσθετα ο κατασκευαστής έχει δηλώσει ότι το εμβόλιο στοχεύει σε 50% δραστικότητα όταν η αποτελεσματικότητα του ανοσοποιητικού μας είναι πάνω από 99.9% απέναντι στο Φαντομα Ιό αν και κάνεις δεν έχει αποδείξει όπως θα έπρεπε αν προκαλεί όντως κάποια συγκεκριμένη ασθένεια.


Προς μασκοφορους..... παρακαλείστε να σταθείτε στην ουρά για το σούπερ ντουπερ εμβόλιο😉 του 50% και να απενεργοποιήσετε το 99% του ανοσοποιητικού σας.




Nick Kilo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »