Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : Η τελική ευθεία για τη νίκη – Για την Ελλάδα !!

Τα παρακρατικά Hoaxes, κολλημένα στον τοίχο με το τελεσίγραφο που τους έστειλα να ανεβάσουν σε 30 λεπτά την χρονολογία της ακτινογραφίας, πάνω στην ακτινογραφία, και να αποδείξουν ότι είναι του 2020, αντί να ανεβάσουν την ακτινογραφία, κατέβασαν εμένα.

Τους έδωσα 30 λεπτά να αποδείξουν ότι δεν είναι κοινοί απατεώνες και ελεεινοί ψεύτες και συκοφάντες. 30 λεπτά διορία τους έδωσα, 30 μέρες αποκλεισμό μου έδωσαν.

Και μέχρι το τέλος του χρόνου να τους έδινα διορία, δεν μπορούσαν να αποδείξουν τίποτα. Γιατί είναι πράγματι ψεύτες. Eίναι πράγματι συκοφάντες. Ψεύτες και συκοφάντες που έπρεπε να γράψουν  οτιδήποτε, προκειμένου να ζητήσουν από την Facebook να μπλοκάρει την διάδοση της απάτης. Να την μπλοκάρουν σε όλο το διαδίκτυο.

Λίγο μετά το κακό που τους έκανα με την μήνυση που κατέθεσα κατά του Ευαγγελάτου και το σήμα που δόθηκε σε όλες τις αστυνομικές μονάδες για τη σύλληψή του, μέχρι που
ο εισαγγελέας Αντωναράκος εξαίρεσε σκανδαλωδώς τον Ευαγγελάτο και τους γιατρούς από την αυτόφωρη διαδικασία. 

H ανάρτηση για την αναζήτηση του Ευαγγελάτου ξεπέρασε τις 17.000 αντιδράσεις, αυτή για το εισαγγελικό σκάνδαλο τις 10.000.



Και έγραψαν για την αρχική χρήστρια, την νοσηλεύτρια του βρετανικού συστήματος υγείας, που κάνει αναρτήσεις στα Ελληνικά, που δεν μας λένε ποια είναι, γιατί ήθελε, λέει, να κρατήσει την ανωνυμία της, και η οποία τους διαβεβαίωσε ότι η ακτινογραφία είναι του 2020 και όχι του 2015.

Και τους έδωσε, λέει, την καθαρή ακτινογραφία, και αυτοί, οι ψεύτες, μας υποδείκνυαν, μετά, την ημερομηνία που δημιούργησε την “παρεξήγηση”, που ήταν, λέει, από το ιστορικό του ασθενή, και που ήταν, λέει, η ημερομηνία μίας αξονικής του 2015 και όχι της ακτινογραφίας, αλλά που αριστερά και δεξιά από αυτήν υπάρχουν άλλες έξι ημερομηνίες και πάλι του 2015 και η χρονολογία της ίδιας αυτής της ακτινογραφίας δεν υπάρχει πουθενά. Καθώς, ως γνωστόν, όταν βγάζεις ακτινογραφία, το σύστημα σου βγάζει τυπωμένο το ιστορικό σου αλλά την χρονολογία της ίδιας αυτής της ακτινογραφίας σου την κρατάει κρυφή.

Τους προκάλεσα λοιπόν να ανεβάσουν την χρονολογία του 2020 πάνω στην ακτινογραφία. Και κρύφτηκαν στα λαγούμια τους, και με την προσωρινή και με ημερομηνία λήξεως εξουσία που τους έχει δώσει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων και την συνεργασία τους με την αμαρτωλή Facebook, κατέβασαν τη σελίδα μου στο facebook.

Ο κορυφαίος χάκερ όμως, ο Γεράσιμος Μπαρχαμπάς, την ώρα που τα φασιστάκια αποφάσιζαν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση με μένα και φίμωναν την φωνή μου, ολοκλήρωνε την κατασκευή της ιστοσελίδας αυτής.



Δημιουργήθηκε και το κανάλι στο Youtube, το οποίο βρίσκεται εντός του site. Προσωρινή η επιλογή του Youtube. 

Εξετάζουμε και άλλες λύσεις.

Οπότε, σήμερα, από εδώ, αρχίζει η τελική ευθεία στη δύσκολη και επικίνδυνη αυτή διαδρομή για την αποκατάσταση της νομιμότητας, της αλήθειας και της λογικής στη χώρα μας.

Στην Ελλάδα!

Την ένδοξη πατρίδα μας!



Πάμε!

Υ.Γ. Και όπως έγραψα στην απαγορευμένη σελίδα μου στο facebook, δια της δημοσίευσης της Μαριάννας στο χρονολόγιό μου, η φωτογραφία μου εδώ είναι συμβολική:
Όλους αυτούς που με κυνηγάνε, και κανονικά δεν θα ήθελα να τους πιάνω στο στόμα μου (εξού και η κίνηση με τα χέρια στο πουκάμισο), κοιτάζω για να τους βρω κάτω. Χαμηλά.

Αλλά δεν τους βλέπω.

Είναι πολύ μικροί για μένα.

nikosantoniadis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »