Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Απέκλεισαν για 30 μέρες από την σελίδα του στο facebook τον δικηγόρο Ν.Αντωνιάδη οι αλήτες των hoaxes που συνεχίζουν τον φασισμό στο διαδίκτυο

1Παραθέτουμε παρακάτω κείμενο που βρίσκεται στον προσωπικό λογαριασμό facebook του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη,

Τον απέκλεισαν για 3ο μέρες από την σελίδα του οι αλήτες των hoaxes  – Συνεχίζουν τον φασισμό στο διαδίκτυο


ΚΑΤ’ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΓΙΟΖΕΦ ΠΕΡΔΙΚΟΠΟΥΛΟΣ (ELLINIKA HOAXES): “Ερευνώντας ήρθαμε σε επικοινωνία με την χρήστρια (αρχική πηγή) που ανάρτησε τις φωτογραφίες στο Facebook, και η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της. Μας επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για ασθενή που είχε στην επίβλεψή της τον Μάιο 2020”

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΑΔΗΣ:


“Ερευνώντας ήρθα σε επικοινωνία με αυτούς που κρύβονται πίσω από τον Θανάση Περδικόπουλο και τα Ellinika Hoaxes, οι οποίοι επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους. Μου επιβεβαίωσαν ότι έβαλαν τον απόφοιτο να γράψει ό,τι παραμύθι του κατέβει, να ξεράσει όσο εμετό μπορεί να βγάλει, να πει ότι οι ακτινογραφίες ήταν του 2020, τον ασθενή να τον βγάλει ασθενή κόβιντ και την είδηση ότι οι ακτινογραφίες είναι του 2015 ψευδή και παραπληροφόρηση. Και όταν τους είπε ότι αυτή τη φορά πραγματικά δεν βγαίνει με τίποτα, αυτοί του είπαν ‘σκάσε και μη μιλάς, γι αυτό σε πληρώνουμε’”.


Γκεμπελίσκε Περδικόπουλε:


-Όταν εσύ μας αποκαλύψεις την “ανώνυμη χρήστρια” και αποδείξεις ότι οι ακτινογραφίες είναι πράγματι του 2020, γιατί

και αυτό που έβγαλες άλλες έξι ημερομηνίες του 2015 έχει, η μία κοντά στην άλλη, και καμία του 2020,
τότε θα σου αποκαλύψω και εγώ τους δικούς μου ανώνυμους που μου επιβεβαίωσαν ότι σε πληρώνουν για να γράφεις τα εμετικά αρθράκια σου και να σκορπάς τις συκοφαντίες σου.


Α, και κάτι ακόμα:
Οι ανώνυμοι πληροφοριοδότες μου μού είπαν ακόμη ότι είσαι αναλώσιμος. Και εσύ και οι υπόλοιποι της συμμορίας.


Όταν έρθει η ώρα σας, μου είπαν, θα σας αφήσουν στην τύχη σας.


Ίσα που προλαβαίνεις να γράψεις ότι δεν έχω πτυχίο Νομικής και ότι ανώνυμη πηγή σού επιβεβαίωσε ότι με πληρώνει ο Τραμπ…”



IMG_1268
IMG_1274
IMG_1272
IMG_1273
IMG_1271


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »