Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Από την ομιλία του Dr Pasquale Bacco, Ιταλού Ιατροδικαστή, στις 19/9/20

Ιπποκράτειον
Από την ομιλία του Dr Pasquale Bacco, Ιταλού Ιατροδικαστή, στις 19/9/20

Είμαι ένας από τους 11 πρώτους γιατρούς που κάνανε τις αυτοψίες στην Ιταλία και διαπιστώσανε ότι τα πρωτόκολλα ή δεν τηρούνταν ή ήτανε λανθασμένα.

Σε όλο τον κόσμο και στην Ιταλία νομίζαμε στην αρχή ότι κύρια παθογενετική δράση αυτού του ιού ήτανε η πνευμονία όμως στην πραγματικότητα διαπιστώσαμε ότι προκαλεί θρομβοεμβολές, δηλ. αποφράξεις των αγγείων στους πνεύμονες ή και σε άλλα όργανα, κάτι που είναι θεραπεύσιμο.

Και ενώ μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε πολλά φάρμακα από την αρχή της επιδημίας που εξάλλου τώρα αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε γιατί είναι πιο αποτελεσματικά, χρησιμοποιούσαμε το οξυγόνο σε μεγάλη συγκέντρωση και πίεση μέσα στους πνεύμονες (διασωλήνωση) που ουσιαστικά σκότωνε τους ασθενείς.
Ένα άλλο μεγάλο λάθος είναι ότι βάζαμε πολλούς ανθρώπους σε γηροκομεία που εκεί συναντούσαν άλλους ασθενείς που πέθαιναν και συνέχεια τους αποτεφρώναμε.

Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται νεκροψίες για να ανακαλύπτουμε τις βασικές αιτίες θανάτου και εφόσον δεν μας είχε δωθεί ελευθερία να το κάνουμε αυτό όλοι οι γιατροί έπρατταν λάθος.
Αυτοί που ευθύνονται για τους θανάτους είναι αυτοί που έδιναν τις κρατικές οδηγίες και ο ίδιος ο ιατρικός σύλλογος διότι εμπόδισε την διεξαγωγή νεκροψιών και εμπόδισε επίσης και την πρωτοβάθμια περίθαλψη στο σπίτι.

Συνειδητοποιήσαμε ήδη από τον Μάρτιο ότι είχαμε να κάνουμε με έναν αδύναμο ιό που ήτανε σαν τον ιό της γρίππης.
Ο κορονοϊός δεν είναι ανησυχητικός διότι είναι ένας από τους χιλιάδες ιούς που συμβιώνουνε μαζί μας.

Μελετώ εδώ και 25 χρόνια τους ιούς και ξέρω πολύ καλά ποιοι είναι επικίνδυνοι ιοί. Ένας επικίνδυνος ιός, πολύ πιο επικίνδυνος από αυτόν τον κορονοϊό ήτανε ο Sars-Cov-1 ο οποίος κυκλοφόρησε σαν πανδημία τα προηγούμενα χρόνια.

Εδώ και 40 χρόνια προσπαθούμε να φτιάξουμε εμβόλια για RNA ιούς και δεν μπορούμε να το κάνουμε γιατί έχουνε πολύ μεγάλο αριθμό μετάλλαξης. Είναι πολύ παράξενο που περιμένουμε να φτιάξουμε ένα εμβόλιο μέσα σε λίγους μήνες για έναν RNA ιό. Το μόνο εμβόλιο που μπορεί να υπάρξει είναι το φυσικό εμβόλιο δηλ η ανοσία αγέλης.

Οι μάσκες είναι πάρα πολύ επικίνδυνες.
Η μάσκα κάνει πιο όξινο το ph του αίματος και μειώνει το οξυγόνο όχι μόνο στο αίμα αλλά και σε όλα τα όργανα.
Στα παιδιά αυτό είναι ακόμη πιο σοβαρό γιατί η όξινση που προκαλείται από τις μάσκες αυξάνει τον κίνδυνο για πολλές παθολογίες. Είναι απαράδεκτο να φορούν μάσκες τα παιδιά, η κυβέρνηση εγκληματεί.

Σήμερα έχουμε πολλά και φτηνά θεραπευτικά μέσα στη διάθεσή μας όπως τα αντιφλεγμονώδη, κορτιζόνη, αντιπηκτικά, αντιβιοτικά για επιλοιμώξεις και την υδροξυχλωροκίνη που στην α' φάση της ασθένειας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη.

Πρόκειται για πολιτική τρομοκρατία και για όλα αυτά τα εγκληματικά λάθη θα πρέπει η κυβέρνηση να απολογηθεί.
Αυτός είναι ένας πόλεμος και πρωτίστως οι γιατροί θα πρέπει να επανακτίσουν την αξιοπρέπειά τους και τον ρόλο τους στην κοινωνία συνεπικουρούμενοι από τους πολίτες. Ο Δάντης έχει θέσει τους ουδέτερους στο χειρότερο μέρος της κόλασης. Πρεπει να δράσουμε αμέσως και αποφασιστικά και να μην είμαστε ουδέτεροι.

Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο, Επιστήμη & Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας, 19/9/20.

---‐----------------------------------
Μετάφραση κειμένου φωτογραφίας:
"O αριθμός των θανάτων είναι ψευδής. Αυτός ο ιός δεν είναι θανατηφόρος"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »