Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΟ “ΜΠΑΛΑΚΙ” ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

η εικόνα προφίλ του Νίκος Αντωνιάδης, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Νίκος Αντωνιάδης

ΤΟ “ΜΠΑΛΑΚΙ” ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
______________
ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΠΩΣ “ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ” ΤΟΝ Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ
Π Ρ Ω Τ Η ΦΟΡΑ ,
ΚΑΙ ΠΩΣ Ο Π.Ο.Υ. ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ “ΓΝΩΜΗ” ,
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΧΥΔΑΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥΣ
___________
Στις 2 Σεπτεμβρίου είχα στείλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Βασίλη Κικίλια αίτηση για χορήγηση αντιγράφου της εισήγησης των λοιμωξιολόγων για τις μάσκες στα παιδιά μας.
Χθες το απόγευμα στις 7:02 μ.μ., μετά από 12 ημέρες, και ενώ εγώ ήμουν καθ' οδόν για το μοναστήρι για τη σημερινή ανάκριση στο Μεσολόγγι (παρεμπιπτόντως, πετύχαμε την 7η στη σειρά ποινική νίκη κατά του εκκλησιαστικού -και όχι μόνο- συστήματος, και ο Σπυρίδων Λογοθέτης αφέθηκε ελεύθερος άνευ όρων από ανακρίτρια και εισαγγελέα, προδικάζοντας την απαλλαγή του -για μία ακόμη φορά- από το δικαστικό συμβούλιο), εστάλη στην
ηλεκτρονική διεύθυνσή μου ηλεκτρονικό μήνυμα από την Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Υγ. Περιβάλλοντος – Τμήμα Μεταδοτικών Νοσημάτων, με το οποίο μου υποδεικνύεται να απευθυνθώ απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της επιτροπής των Τσιόδρα, Σύψα & ΣΙΑ.
Τους απάντησα :
______________
Κύριοι,
Θα "απευθυνθώ απευθείας στο μέιλ" της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας, σύμφωνα με την υπόδειξή σας, πλην όμως οφείλω να εκφράσω την απορία μου για την καθυστέρηση στην ανταπόκρισή σας στην αίτησή μου, ήτοι μετά την πάροδο 12 ημερών από την υποβολή της, και ενώ το μόνο που πράττετε είναι να με παραπέμψετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Επιτροπής, ώστε το μεγάλο αυτό διάστημα που παρήλθε ουδόλως δικαιολογείται, ενώ σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι θα μπορούσε και η Διεύθυνσή σας να μου αποστείλει την εισήγηση της Επιτροπής, δεδομένου ότι αυτή αυτονοήτως βρίσκεται στην κατοχή σας.
Νίκος Αντωνιάδης
_______________
Ακολούθως, απέστειλα στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων το εξής ηλεκτρονικό μήνυμα, προωθώντας την αίτηση προς Κικίλια :
______________
Κύριοι,
Kατόπιν σχετικής υποδείξεως της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Υγ. Περιβάλλοντος - Τμήμα Μεταδοτικών Νοσημάτων, σας προωθώ την αίτηση που υπέβαλα προ 12 ημερών -ώστε είναι απορίας άξιον γιατί η ανωτέρω Διεύθυνση μου απάντησε με τόση καθυστέρηση- στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Υπουργού Υγείας κ. Βασιλείου Κικίλια, και αιτούμαι την άμεση χορήγηση αντιγράφου της από 20.8.2020 εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοϊού COVID-19, επί της οποίας εκδόθηκε η υπ' αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 53452 / 31.8.2020 (ΦΕΚ Β΄ / 3630) Κ.Υ.Α.

----- Προωθημένο μήνυμα -----
Από: Nikos Antoniadis
Προς: Vassilis Kikilias
Στάλθηκε: Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020, 03:34:53 μ.μ. EEST

Θέμα: ΑΙΤΗΣΗ
ΑΙΤΗΣΗ
Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494.
ΠΡΟΣ
Βασίλειο Κικίλια, Υπουργό Υγείας.
Παρακαλώ για την άμεση χορήγηση αντιγράφου της από 20.8.2020 εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοϊού COVID-19, επί της οποίας εκδόθηκε η υπ' αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 53452 / 31.8.2020 (ΦΕΚ Β΄ / 3630) Κ.Υ.Α.

Με την απόφαση αυτή επιβάλλεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας από τα παιδιά όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, από την έναρξη λειτουργίας του νέου εκπαιδευτικού έτους.
Με την ιδιότητα του γονέα ανήλικου τέκνου που πρόκειται να φοιτήσει στη Β΄ Λυκείου, έχω άμεσο έννομο συμφέρον να λάβω αντίγραφο της ανωτέρω εισηγήσεως, επί της οποίας εκδόθηκε η υπ' αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 53452 / 31.8.2020 Κ.Υ.Α.
Το περιεχόμενο της εν λόγω Κ.Υ.Α. θα έχει άμεσες επιπτώσεις στην καθημερινή ζωή του ανήλικου τέκνου μου, καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο σχολείο από την έναρξη του εκπαιδευτικού έτους, ώστε καθίσταται αυτονόητη η εκ του νόμου υποχρέωσή σας να μου χορηγήσετε αντίγραφο του εγγράφου με το οποίο τα είκοσι έξι μέλη της ανωτέρω επιτροπής εισηγήθηκαν την υποχρεωτική χρήση μάσκας και από το ανήλικο τέκνο μου.
Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Αιτών Δικηγόρος & Γονέας
Νικόλαος Ι. Αντωνιάδης

__________________
Τα ψέματα τελειώνουν. Το αντίγραφο της εισήγησης θα μου το στείλουν. Πίσω δεν μπορούν να κάνουν πια. Ούτως ή άλλως το αίτημα είναι απολύτως νόμιμο και αυτοί υποχρεωμένοι να το ικανοποιήσουν, πλέον όμως η Διεύθυνση του Υπουργείου Υγείας δέχθηκε εμπράκτως τη νομιμότητα του αιτήματος και απλώς με παρέπεμψε στην “αρμόδια” ηλεκτρονική διεύθυνση.

Οπότε θα έχουμε την εισήγηση. Να τα δούμε και γραπτώς τα τερατώδη περί “εκπαιδευτικού” χαρακτήρα των μασκών στα παιδιά μας. Να δούμε ποιος είπε και τι. Και πώς “κατάπιανε” τις σαφείς οδηγίες του Π.Ο.Υ., για πρώτη φορά στην ιστορία της πανδημίας τους, και ξαφνικά ο Π.Ο.Υ. έγινε απλώς μία “γνώμη”, ταυτίζοντάς τον με τους υπόλοιπους “αντάρτες” γιατρούς, τους οποίους συλλήβδην χαρακτηρίζουν συνωμοσιολόγους και επικίνδυνους. Και οποίοι φυσικά μέχρι τώρα ήταν επικίνδυνοι γιατί κυρίως πήγαιναν κόντρα στον Π.Ο.Υ. Αλλά τώρα πάνε κόντρα οι Σύψες και οι Τσιόδρες. Για να εφαρμόσουν το πείραμα. Αν δεχθούμε το έγκλημα σε βάρος των παιδιών, θα δεχθούμε τα πάντα.

Ελάτε. Μετρημένα είναι τα ψωμιά σας. Το ανθελληνικό πείραμα θα γίνει η ταφόπλακά σας.
Γιατί;
Γιατί “ακουμπήσατε” τα παιδιά. Και για τα παιδιά του ο Έλληνας είναι ικανός να φτάσει στα άκρα.
Και μπορεί σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία των γονέων, είτε από φόβο, είτε γιατί δεν έχουν πού να αφήσουν τα μικρά κυρίως παιδιά, καθώς πρέπει να εργαστούν για να τα ζήσουν, είτε γιατί όταν σε μία τάξη πάνε τα 29 από τα 30 παιδιά, το ψυχολογικό βάρος στο 30ο παιδί είναι και αυτό ψυχολογική βία στα παιδιά ,
η πραγματική μάχη όμως θα δοθεί από αύριο και κάθε μέρα στις επόμενες.
Και τη μάχη αυτή εναντίον των σύγχρονων “Μένγκελε” θα την κερδίσουμε.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »