Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

The Infectious Myth


Αναδημοσιεύουμε την κεντρική σελίδα ενός πολύ ενδιαφέροντος ενημερωτικού ιστοτόπου του David Crowe για την κρίση του κορωνοϊού.

Βλέπε: The Infectious Myth: A Book Project by David Crowe 

Ο Ντέιβιντ είναι κριτικός της βιοϊατρικής επιστήμης, ιατροδικαστικός σύμβουλος  τηλεπικοινωνιών.

Ακολουθεί μηχανική μετάφραση της σελίδας:
Βλέπε: Μετάφραση 

Ο μολυσματικός μύθος

Ένα έργο βιβλίου του David Crowe

Ο μολυσματικός μύθος

Σπίτι Ενημερώσεις ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Χρονοδιάγραμμα

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι κάθε ασθένεια στον ακόλουθο κατάλογο έχει μολυσματική αιτία:
Υπάρχουν σημαντικές επιστημονικές ενδείξεις ότι αυτές οι ασθένειες δεν έχουν μόνο μη μολυσματικούς συντελεστές, αλλά ότι είναι περιβαλλοντικής φύσης και όχι μολυσματικές.
Στην πραγματικότητα, με ιούς, είναι δυνατόν να αμφισβητηθεί η ύπαρξή τους (επίσης στα ισπανικά ).
Το βιβλίο «Ο μολυσματικός μύθος» θα ερευνήσει παρέχει τα επιστημονικά στοιχεία ότι η κανονικά αποδεκτή μολυσματική αιτία δεν είναι στην πραγματικότητα έγκυρη και, θα εντοπίσει πιο εύλογες περιβαλλοντικές αιτίες.
Το βιβλίο θα γραφτεί από τον David Crowe.
Μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις. Το έργο ξεκίνησε το 2006 και συνεχίζεται.
Δείτε τη ραδιοφωνική εκπομπή και το podcast που ξεκίνησε το 2014 και έχει πλέον πάνω από 250 επεισόδια.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον David Crowe, συμπεριλαμβανομένης της εκτενούς γραφής του για ιατρικά θέματα, ανατρέξτε στο DavidCrowe.ca .

Χρονοδιάγραμμα

Συνεισφέρουν

Μπορείτε να συνεισφέρετε στο έργο του David σε ένα βιβλίο και ραδιοφωνική εκπομπή στη διεύθυνση patreon.com/InfectiousMyth ή liberapay.com/InfectiousMyth ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω PayPal στο David.Crowe@theinfectiousmyth.com

Κοινωνικά δίκτυα

Ίνσταγκραμ

Πνευματικά δικαιώματα 3 Σεπτεμβρίου 2020 από τον David Crowe .  

------------------------------------------------------------------


The Infectious Myth

A Book Project by David Crowe

The Infectious Myth



Home Updates Email Timelines

Most people believe that every disease on the following list has an infectious cause:
There is considerable scientific evidence that these diseases do not just have non-infectious co-factors, but that they are environmental in nature, not infectious.
In fact, with viruses, it is possible to question their very existence (also in Spanish).
The book “The Infectious Myth” will investigate provide the scientific evidence that the normally accepted infectious cause is not, in fact, valid and, in will identify more plausible environmental causes.
The book will be written by David Crowe.
Stay tuned for updates. The project started in 2006 and is still ongoing.
Check out my radio show and podcast that started in 2014 and is now over 250 episodes.
For more information on David Crowe, including his extensive writing on medical topics, please see DavidCrowe.ca .

Timelines

Contribute

You can contribute to David's work on a book and radio show at patreon.com/InfectiousMyth or liberapay.com/InfectiousMyth or email funds via PayPal to David.Crowe@theinfectiousmyth.com

Social Networks

Instagram

Copyright September 2, 2020 by David Crowe .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »