Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΠΙΔΟΘΗΚΑΝ. Η εξώδικη αναφορά-αίτημα επιδόθηκε στη Νίκη Κεραμέως.
























ΕΠΙΔΟΘΗΚΑΝ
_____________
Η εξώδικη αναφορά-αίτημα επιδόθηκε στη Νίκη Κεραμέως.
Επιδόθηκε και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Τα επιδοθέντα εξώδικα αποστέλλονται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Βασίλη Κικίλια, στον Θεόδωρο Τσούχλο, στον Αθανάσιο Κικινή και στον Μιχαήλ Κουρουτό.
_____________
Δέκα μέρες πριν την έναρξη του σχολικού έτους. Δέκα μέρες πριν στείλουν τα παιδιά μας στο στόμα του λύκου. Στο στόμα του κορωνοϊού. Σύμφωνα με αυτά που μας λένε αυτοί. Ότι ο κορωνοϊός περιμένει τα παιδιά μας για να τα μολύνει. Γιατί η μάσκα που θέλουν να τους φορέσουν δεν αποκλείει την πιθανότητα να αρρωστήσουν και να πεθάνουν. Μόλις χθες ο Σωτήρης Τσιόδρας είπε ότι η μάσκα θα περιορίσει τη μετάδοση. Δεν θα την αποκλείσει. Και θα την περιορίσει, αλλά δεν θα την αποκλείσει, μόνο αν τα παιδιά τηρήσουν τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. Αυτές που ούτε ο ίδιος ούτε η Κεραμέως μπορούν να τηρήσουν. Τις οδηγίες για τη χρήση μίας μάσκας που οι ίδιοι αυτοί οι επιστήμονές τους μέχρι χθες βεβαίωναν ότι είναι επικίνδυνη. Πριν χορέψουν όλοι μαζί το χορό του Ζαλόγγου και πέσουν στον γκρεμό της επιστημονικής ανυποληψίας.

Οι ώρες είναι κρίσιμες. Αναμένεται με αγωνία από όλους τους γονείς η αντίδραση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Αναμένεται η αντίδραση της Κεραμέως και του Μητσοτάκη. Κυρίως του Μητσοτάκη. Στην πράξη. Όπως προχθές, όταν μίλησε για το πολύ χαμηλό positivity rate και τη θετική εξέλιξη. Δεν μένει παρά να πέφτει κι άλλο το rate και η εξέλιξη να παραμένει θετική.
Την άλλη εβδομάδα θα μεγιστοποιήσω την πίεση. Προτροπή για συμμετοχή σε συγκεντρώσεις όμως δεν θα διαβάσετε στις δημοσιεύσεις μου. Ένα τέτοιο δώρο από μένα περιμένει το σύστημα να του δώσω. Παρακαλάει γι αυτό το δώρο. Δεν θα τους το δώσω. Να διεγείρω σε ανυπακοή. Τη μάχη αυτή θα τη δώσω χωρίς να κάνω ούτε ένα λάθος. Γιατί στο σύστημα επιτρέπονται εκατό λάθη. Σε μας κανένα. Το σύστημα θα συνεχίσω να το πολεμάω με τα δικά του όπλα. Όπως έκανα πάντα. Και χαμένος δεν βγήκα.
Σωτήρας δεν είμαι. Ούτε θαυματοποιός. Τη δουλειά μου κάνω. Αυτό που ξέρω καλά να κάνω, αυτό κάνω.
Για το παιδί μου και τα παιδιά σας.
Για όλους.

Υ.Γ.1 Οι επικεφαλής των συλλόγων και των ομάδων των γονέων θα επικοινωνήσουν μαζί μου την άλλη εβδομάδα, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που θα δημοσιοποιήσω, για να τους στείλω σε pdf το επιδοθέν εξώδικο. Το κείμενό του εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οι γονείς δεν θα στείλουν τα παιδιά τους.

Υ.Γ.2 Όσοι είστε αποφασισμένοι να στείλετε τα παιδιά σας στα σχολεία μόνο όταν ανακληθεί η απόφαση για την υποχρεωτικότητα της χρήσης μάσκας, αλλά και όσοι για δικούς σας, σεβαστούς λόγους, έχετε αποφασίσει να στείλετε τα παιδιά σας στις 14 Σεπτεμβρίου με μάσκα, εφόσον δεν ανακαλέσει η κυβέρνηση την απόφασή της, πρέπει να γίνει σαφές ποια θα είναι η στάση σας απέναντι στους διευθυντές των σχολείων.

Διαβάζω και ακούω π.χ. διάφορες ανοησίες για υπεύθυνες δηλώσεις τις οποίες, λέει, θα ζητήσουν οι γονείς από τους διευθυντές να τις υπογράψουν, ότι αναλαμβάνουν τη μία ή την άλλη ευθύνη για ό,τι συμβεί στο παιδί τους.
Πρέπει να καταλάβετε ότι οι διευθυντές εκτελούν εντολές στο πλαίσιο του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα. Είναι υποχρεωμένοι να απαγορεύσουν τη φοίτηση σε μαθητές που δεν φοράνε μάσκα. Είναι υποχρεωμένοι να επιβάλουν τη χρήση μάσκας από τους μαθητές στους εσωτερικούς χώρους των σχολείων. Δεν έχουν καμία ευθύνη εάν μαθητής υποστεί βλάβη της υγείας του λόγω της χρήσης της μάσκας. Έχει όμως ευθύνη, ούτως ή άλλως και όπως και όλοι οι εκπαιδευτικοί, και αυτό είναι το έγκλημα της κυβέρνησης σε βάρος τους, σε περίπτωση που ένας μαθητής μολυνθεί -σύμφωνα πάντα με το σύστημα και τη θεωρία συνωμοσίας περί φονικού ιού- λόγω μη τήρησης των αυστηρών οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ., την επίβλεψη της οποίας εκ του νόμου έχουν.

Αυτό όμως που σε κάθε περίπτωση πρέπει να απαιτηθεί από τους διευθυντές, με την απειλή νομικών ενεργειών σε βάρος τους από τους γονείς -θα ανεβάσω την άλλη εβδομάδα σχετικό κείμενο- είναι η υποχρεωτική ενημέρωσή τους σε περίπτωση που οποιοσδήποτε επιχειρήσει να διενεργήσει ιατρικές πράξεις στα παιδιά τους.

Ακόμη, επεξεργάζομαι, σε συνεργασία και με κορυφαίους γιατρούς, την αντιμετώπιση των περιπτώσεων εκείνων που κάποιο παιδί αισθανθεί αδιαθεσία και επιχειρηθεί να αντιμετωπιστεί ως “κρούσμα” Covid-19, με ό,τι αυτό συνεπάγεται αναφορικά με τις διατάξεις του νόμου-τρομοκράτη 4682/2020. Δεν θα επιτρέψω να μεταφερθούν στα σχολεία τα εγκλήματα των ψευδών κρουσμάτων, νοσηλειών και θανάτων λόγω “Covid-19” που έχουν διαπραχθεί στα δημόσια νοσοκομεία σε όλη την επικράτεια, και διερευνώνται από την Εισαγγελία Αθηνών.

Τέλος, εις ό,τι αφορά στα τεστ, και εφόσον υποχρεωτικά ενημερώνονται οι γονείς, ώστε μετά ισχύει και η υποχρεωτικότητα της ιατρικής πράξης σύμφωνα με τον νόμο 4682/2020 (το έχω εξαντλήσει το θέμα), πρέπει να σας πω παρά ταύτα ότι επεξεργάζομαι τρόπους για τη νόμιμη άρνηση διενέργειας τεστ στα παιδιά μας -αλλά όχι μόνο- με βάση και νέα στοιχεία που έχουν προκύψει.
Γιατί, πρέπει να γνωρίζετε, η περισσότερη δουλειά που κάνω είναι η αθόρυβη...
Καλό Σαββατοκύριακο. Να περάσετε καλά. Μας περιμένει καυτή εβδομάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »