Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Βίκτωρ Όρμπαν: η μετανάστευση είναι οργανωμένη εισβολή

Οι πρωθυπουργοί της Ουγγαρίας Βίκτωρ Όρμπαν και της Σλοβακίας Πίτερ Πελεγκρίνι, επιθεώρησαν τον φράχτη στα σύνορα Ουγγαρίας – Σερβίας, το τελευταίο εμπόδιο για τους μετανάστες που προσπαθούν να εισέλθουν στην Ευρώπη από τον Βαλκανικό διάδρομο.

Ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός επαναβεβαίωσε την δέσμευσή του για παροχή βοήθειας στην φύλαξη των συνόρων της Ουγγαρίας, εάν χρειαστεί.

Μιλώντας στα ΜΜΕ κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης των συνόρων, ο Βίκτωρ Όρμπαν είπε πως η Ουγγαρία δεν προστατεύει μόνο τα δικά της σύνορα, αλλά και της Σλοβακίας. Με τον ήπιο καιρό την άνοιξη, οι ροές αναμένεται να ενταθούν στα σύνορα Ουγγαρίας – Σερβίας, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας.

Ο Βίκτωρ Όρμπαν τόνισε πως τα διεθνή ΜΜΕ διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, καθώς το 95% των παράνομων μεταναστών είναι άνδρες σε στρατεύσιμη ηλικία.

Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός πρόσθεσε πως μπορεί στην Ευρώπη να είναι απαγορευμένο να ειπωθεί, όμως πρόκειται για «οργανωμένη μετανάστευση».

Και ενώ
η Ουγγαρία δαπανά πολλά χρήματα για την προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, δεν λαμβάνει οικονομική βοήθεια γι’ αυτό, επειδή η χώρα βρίσκεται στην «λάθος λίστα» επειδή ήταν η πρώτη που ύψωσε φράχτες στα σύνορά της.


Η Ουγγαρία έστησε φράχτη στα σύνορά της τον Αύγουστο του 2015 ο οποίος φρουρείται από αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις.


Ο Πρωθυπουργός της Σλοβενίας Πίτερ Πελεγκρίνι είπε πως ενώ η Σλοβακία υπερασπίζεται τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ με την Ουκρανία, χρειάζεται την Ουγγαρία να υπερασπίζεται τον νότο και επιβεβαίωσε την άποψη του Όρμπαν για αύξηση των μεταναστευτικών ροών εξαιτίας του ήπιου καιρού και στη Σλοβακία.


Ο Βίκτωρ Όρμπαν είπε επίσης πως οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας του παρακολουθούν στενά την κατάσταση και επιβεβαιώνει πως τους μετανάστες βοηθούν «υπάνθρωποι οργανωμένοι διακινητές που αποκαλούν του εαυτούς τους ΜΚΟ».


Ο Όρμπαν είπε στους δημοσιογράφους πως τα σύνορα της Ουγγαρίας δεν είναι κλειστά, αλλά οι επισκέπτες πρέπει πρώτα να χτυπάνε την πόρτα και να ακολουθούν τις σχετικές διαδικασίες.


Οι μετανάστες θα τοποθετούνται σε μια περιοχή μετάβασης και εάν η αίτησή τους για είσοδο στην Ουγγαρία εγκριθεί, θα τους επιτρέπεται η είσοδος. Στην αντίθετη περίπτωση, θα φεύγουν από την περιοχή μετάβασης.


Πηγή: Cosmostatus
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »