Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Εκστρατεία φίμωσης του youtube από το Avaaz!


Σαν να μην έφταναν όλες οι άλλες προσπάθειες να φιμωθεί κάθε άποψη που αντιτίθεται στην "ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή" και την "υπερθέρμανση του πλανήτη, τώρα το Avaaz ζητά από το youtube να "θάψει" τα βίντεο που κυκλοφορούν σχετικά με αυτό το ζήτημα!

Το Avaaz συστηματικά, ανάμεσα σε διάφορες "αθώες" καμπάνιες, παίρνει θέση και κάνει καμπάνιες προπαγάνδισης καθαρά πολιτικών ζητημάτων, πάντα από την πλευρά του κυρίαρχου πολιτικού συστήματος. Και πάντα, φέρνοντας την καταστροφή, στην περίπτωση που δεν υπερισχύσει αυτό που υποστηρίζουν. Να θυμηθούμε ενδεικτικά: 



  • 3 μέρες για να σώσουμε τη Βρετανία, καμπάνια κατά του BREXIT.
  • Τα πυρηνικά των ΗΠΑ ήταν "αθώα" επί Ομπάμα, και έγιναν επικίνδυνα τώρα, με τον "τρελό" Τραμπ.
  • Φυσικά, άφθονη προπαγάνδα εναντίον του "αιμοσταγούς δικτάτορα" Άσσαντ, που σκοτώνει τους ίδιους τους πολίτες του... (πχ εδώ, εδώ, εδώ κλπ)
  • Και, με μεγάλη υπερηφάνεια, πάλι σε email, κοκορεύονταν μετά τις Ευρωεκλογές, γιατί κατάφεραν να επιβάλουν λογοκρισία στο facebook, για να καταπολεμήσουν την... άνοδο της ακροδεξιάς: "Και δεν τα αποκαλύψαμε απλά. Τους βάλαμε λουκέτο -- σε Ισπανία, Ιταλία, Πολωνία, Ολλανδία, Βρετανία, Γαλλία και Γερμανία! Το Facebook αναγκάστηκε να κλείσει σελίδες που είχαν συγκεντρώσει 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ προβολές μέσα σ’ ένα χρόνο!! (Που αντιστοιχεί σε 20 προβολές για κάθε Ευρωπαίο ψηφοφόρο!)"
Τώρα, στο email που στέλνουν στα "μέλη" τους για να προωθήσουν την καμπάνια τους, αναφέρουν με... ιερή αγανάκτηση ότι:
"Κάνοντας αναζήτηση για «υπερθέρμανση του πλανήτη» και «κλιματική αλλαγή», οι ερευνητές του Avaaz ανακάλυψαν ότι ο αλγόριθμος του YouTube τους πρότεινε βίντεο με παραπληροφόρηση. Τα βίντεο αυτά, που έχουν μάλιστα πολλά εκατομμύρια προβολές, υποστηρίζουν ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι «απάτη», ότι οι επιστήμονες κάνουν λάθος και το ότι ευθύνεται ο άνθρωπος είναι «ψέμα»..."
Πράγματι, υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο, πάρα πολλά επιχειρήματα εναντίον της θεωρίας της ανθρωπογενούς κλιματικής καταστροφής. Τα Μαντάτα δεν είναι επιστημονικό ιστολόγιο, και γι' αυτό δεν θα μπούμε στη διαδικασία να κρίνουμε την επιστημονική βάση των επιχειρημάτων εκατέρωθεν.

Αυτό όμως που γνωρίζαμε από τα παλιά, καλά χρόνια, προτού επικρατήσει το καθεστώς λογοκρισίας της "πολιτικής ορθότητας", είναι ότι η επιστήμη προχωρά μέσω της αμφισβήτησης, της αμερόληπτης έρευνας και του ελεύθερου, επιστημονικού διαλόγου. Αυτό πλέον όχι μόνο έχει ξεχαστεί, αλλά επιπλέον θεωρείται ανεπίτρεπτο και "έγκλημα καθοσιώσεως" το να τολμήσει κάποιος να προβάλει και να προσπαθήσει να τεκμηριώσει μια άποψη η οποία αντιτίθεται στο κυρίαρχο αφήγημα!

Οι πρακτικές αυτές ταιριάζουν περισσότερο σε θεολογικές αντιπαραθέσεις, και μάλιστα μεσαιωνικού τύπου, παρά σε συζήτηση για επιστημονικά θέματα. Η ανθρωπότητα έδωσε αγώνες για να απαλλαγεί από αυτές και τα είχε καταφέρει, αλλά, να τώρα που ξαναγυρίζουν, με απίστευτη ένταση, και δεν αφορούν μόνο την "κλιματική αλλαγή" αλλά έναν μεγάλο αριθμό κοινωνικών ζητημάτων. Ο νέος Μεσαίωνας έχει ανατείλει, εν τω μέσω του 21ου αιώνα!



Για Avaaz δες και,

AVAAZ: ΟΙ ΠΑΡΑΚΙΝΗΤΕΣ


Πώς η Avaaz και οι ΜΚΟ του Τζορζ Σόρος χρηματοδοτούν και τις δυο πλευρές στο Συριακό χάος

Avaaz: Ήρωες «κλικτιβιστές» ή λύκοι του Σόρος με προβιά;

Ὁ Soros καί ἡ CIA πίσω (καί) ἀπό τήν avaaz;

Avaaz : Online ακτιβισμός στο πλευρό της Υπερεθνικής Ελίτ και οι σχέσεις με τον George Soros


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ