Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Αίσχος. Μείζων κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια οι τεράστιες παραχωρήσεις στις ΗΠΑ. Καταργούν ουσιαστικά το ελληνικό κράτος


Δώρο 40 χρόνια κάνει η κυβέρνηση στον Αμερικανικό Στόλο!

Για να ελλιμενίζεται ο Αμερικανικός Στόλος στην Αλεξανδρούπολη

Δεν μιλάμε για τίποτα πενταροδεκάρες… αλλά για μάτσο εκατομμύρια ευρώ! Με τροπολογία που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών από τον υπουργό Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκη, παρατείνονται οι συμβάσεις παραχώρησης που έχει υπογράψει κάθε Οργανισμός Λιμένος από τα 20 στα 60 χρόνια!

Ο λόγος; Δεν τον κρύβουν: Για να αυξηθούν οι περίοδοι απόσβεσης των επενδύσεων που θα κάνουν υποχρεωτικά οι επενδυτές και να αποκτήσει μεγαλύτερη αξία η παραχώρηση για τους παραχωρησιούχους!

Το… κλειδί είναι το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, που
θα είναι πλέον ο… Ναύσταθμος του Αμερικανικού Στόλου για να ελέγχει στα κρίσιμα Δαρδανέλια και στον Εύξεινο Πόντο ό,τι πλέει από τουρκικά και ρωσικά πλοία. Πρόσφατα, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζ. Πάιατ είχε πάει στην Αλεξανδρούπολη για… επιθεώρηση.

Τα λιμάνια που παραχωρούμε είναι της Αλεξανδρούπολης, του Βόλου, της Ελευσίνας, της Ηγουμενίτσας, του Ηρακλείου, της Καβάλας, της Κέρκυρας, του Λαυρίου, της Πάτρας και της Ραφήνας. Λιμάνια όπου… κυκλοφορεί ο Έκτος Στόλος…

Πηγή: https://www.paron.gr/2020/02/19/doro-40-chronia-kanei-i-kyvernisi-ston-amerikaniko-stolo/
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »