Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΕΨΗΣ – Οι πράκτορες της Βουλής έσπευσαν να ποινικοποιήσουν την αμφισβήτηση της καθεστωτικής εκδοχής του ολοκαυτώματος!

Η δράση της Χρυσής Αυγής κι άλλων δημιουργημάτων της CIA … έστρωσε το χαλί για την ποινικοποίηση του λόγου …όταν αυτός άπτεται των συμφερόντων των τοκογλύφων.

Οι πράκτορες εντός Βουλής έσπευσαν να ποινικοποιήσουν την αμφισβήτηση της καθεστωτικής εκδοχής του ολοκαυτώματος αλλά ξέχασαν να ποινικοποιήσουν την αμφισβήτηση εκατοντάδων άλλων πολύ μαζικότερων εγκλημάτων που διέπραξαν οι τοκογλύφοι χρησιμοποιώντας για βιτρίνα διάφορους καταχρεωμένους και διεφθαρμένους εξουσιαστές.

Εγκλήματα που σβήστηκαν σκόπιμα από όλα τα βιβλία της Ιστορίας (Κονγκό, Ινδία , Γαλλική Επανάσταση, Ρωσική Επανάσταση κοκ) .

Ο Ρουβίκωνας με τις άσκοπες , κλούβιες και καθαρά επικοινωνιακές μαρκετίστικες δράσεις … έστρωσε το χαλί στην κυβέρνηση να μετατρέψει την ρίψη 5 φειγ-βολάν και την αναγραφή συνθημάτων με σπρέι σε κακούργημα.

Άλλες περίεργες οργανώσεις στο παρελθόν προσέφεραν στην
εξουσία τα κατάλληλα προσχήματα ώστε να γεμίσει η Αθήνα κάμερες επιτήρησης κλπ.
Σε όλες τις περιπτώσεις οι δράσεις τις οποίες έλαβαν υπόψη τους οι χαφιέδες της Βουλής για να νομοθετήσουν σκληρότερα μέτρα κατά της ελευθερίας της έκφρασης … ήταν από γελοίες έως πολύ γελοίες. Δράσεις καθαρά επικοινωνιακές … καθαρά για τη δημιουργία συμπάθειας σε συγκεκριμένες ομάδες καταναλωτών «επαναστατικών προϊόντων» .
Ακριβώς όπως κάνουν οι χαφιέδες εντός Βουλής…

Βγάζουν πύρινους επαναστατικούς αντιστασιακούς λόγους και την ίδια μέρα υπογράφουν Μνημόνια 3500 σελίδων , αγοράζουν σκουπίδια για τον Στρατό με εικονικά τιμολόγια αξίας δισεκατομμυρίων κι υπογράφουν τη δημιουργία νέων στρατιωτικών βάσεων ξένων δυνάμεων.
Όλοι παίζουν σε επίπεδο δημιουργίας εντυπώσεων για να κερδίσουν την προσοχή και την εμπιστοσύνη των πολιτών-τηλεθεατών-χορηγών τους.
Στα παρασκήνια αλλάζουν χέρια βαλίτσες με λεφτά και κωδικοί από τραπεζικούς λογαριασμούς σε offshore στον Παναμά.

Οι 5 φωτοτυπίες που έριξαν οι Ρουβίκωνες σε μία πυλωτή ..έγιναν 1η είδηση στον Τύπο και το ότι το Ισραήλ απέκτησε βάση σε Ελληνικό Έδαφος κι ότι η Μοσάντ προστάτευσε άνθρωπο της 17Νοε από τυχαία σύλληψη είναι πράγματα που δεν τα ξέρει κανείς … Αυτό και μόνο θα έπρεπε να προβληματίσει τους ίδιους τους Ρουβίκωνες … όσους από αυτούς δεν δουλεύουν για τα γνωστά ξένα συμφέροντα.

Όποιος γνωρίζει πόσο κοστίζει κάθε δευτερόλεπτο τηλεοπτικής προβολής … καταλαβαίνει ότι αυτό δεν παρέχεται σε 5 παιδάκια που πετούν φωτοτυπίες ….επειδή ανησύχησε το City του Λονδίνου αλλά επειδή η εξουσία χρειάζεται προσχήματα για να μας περάσει περισσότερες αλυσίδες ως «φυσικό επακόλουθο» κάποιας «απειλής» εναντίον του πολιτεύματος και της «δημοκρατίας» .

Πρώτα είχαμε την απειλή δέκα μπατίρηδων της Χρυσής Αυγής , τώρα έχουμε την απειλή δέκα μπατίρηδων του Ρουβίκωνα.
«Τρέμει το Σύμπαν» για άλλη μία φορά.


ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΕΨΗΣ - Οι πράκτορες της Βουλής έσπευσαν να ποινικοποιήσουν την αμφισβήτηση της καθεστωτικής εκδοχής του ολοκαυτώματος!ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΕΨΗΣ - Οι πράκτορες της Βουλής έσπευσαν να ποινικοποιήσουν την αμφισβήτηση της καθεστωτικής εκδοχής του ολοκαυτώματος!3ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΕΨΗΣ - Οι πράκτορες της Βουλής έσπευσαν να ποινικοποιήσουν την αμφισβήτηση της καθεστωτικής εκδοχής του ολοκαυτώματος!4ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΕΨΗΣ - Οι πράκτορες της Βουλής έσπευσαν να ποινικοποιήσουν την αμφισβήτηση της καθεστωτικής εκδοχής του ολοκαυτώματος!ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΕΨΗΣ - Οι πράκτορες της Βουλής έσπευσαν να ποινικοποιήσουν την αμφισβήτηση της καθεστωτικής εκδοχής του ολοκαυτώματος!6

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ