Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Η Μοσάντ στο πόδι να στηρίξει Μπουτάρη που τον στηρίζει κι όλη η πολιτική και η δημοσιογραφική μαφία


Πέτρος Κωνσταντίνου του ΚΕΕΡΦΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Η Μοσάντ στο πόδι να στηρίξει Μπουτάρη που τον στηρίζει κι όλη η πολιτική και η δημοσιογραφική μαφία για να μην γυρίσει η Θεσσαλονίκη στον «Μεσαίωνα» . Τόση «ανιδιοτέλεια» από όλους αυτούς βρε παιδί μου ποιος να την περίμενε;
Να τους δέρνουμε εμείς οι «φασίστες» κι αυτοί οι «δημοκράτες» να θέλουν να μας «υπηρετήσουν» και να μας «σώσουν» με αυτοθυσία κι αυταπάρνηση … παρά τη θέλησή μας…και «χωρίς» όφελος …Και μετά λένε δεν υπάρχουν Άγιοι άνθρωποι στις μέρες. Ποιος Παίσιος; Εδώ ο Μπουτάρης έφτασε ένα βήμα από τον θάνατο , αγνόησε τον Παράδεισο και γύρισε πίσω για να μας σώσει από τον Σκοταδισμό!
Άγιοι υπάρχουν παντού γύρω μας αλλά δεν
θέλουμε να τους δούμε … Στην παράταξη Μπουτάρη , στο ΚΕΕΡΦΑ, στη Μοσάντ , στη CIA, στο ΝΑΤΟ, στην Ε.Ε, στη Λίστα Λαγκάρντ, στη λίστα Μπογιάρνς, στα Panama Papers, στα θαλασσοδάνεια των Τραπεζών …
Γύρω μας …δουλεύουν όλοι για το καλό μας… και μην απελπίζεστε.Καβαλήστε γυμνοί το ποδήλατο γιατί χωρίς σκατό στη σέλα …κινδυνεύουμε να γυρίσουμε στον Μεσαίωνα …

Εσείς εκεί στη ΝΔ … για να ξαναβγεί ο Διαφωτιστής … να ανακοινώσετε τον υποψήφιό σας … 2 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες… Κάντε ότι μαλώνετε για την καρέκλα, ρίξτε καμιά δέκα άσχετα ονόματα , παρουσιάστε εικόνα τσίρκου … ώστε να εκλεγεί ο Μπουτάρης και με 150 ψήφους.

Κι αν προκύψει κάποιο κώλυμα για την υποψηφιότητά του …ανοίξτε τη Βουλή μετά τα μεσάνυχτα και περάστε έναν φωτογραφικό νόμο ώστε να μην χάσουμε το κελεπούρι.
Δεν γίνεται να στεναχωρήσουμε το Ισραήλ…

Συνωμοτεί το Σύμπαν λέμε … και μας επιβάλλουν τον Μπουτάρη από παντού για το καλό μας … αχάριστοι !

Μετά που ταυτοποιήθηκαν οι «φασίστες» πρέπει κι εμείς να κάνουμε ταυτοποίηση στους «διαφωτιστές αντιφασίστες» που μαζεύτηκαν στον Λευκό Πύργο… Δεν είναι σωστό να κρατάμε αποστάσεις…πηγή
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »