Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Basil Zaharoff: «Έμπορος θανάτου» και «παιδί» των Rothschild

Ο Βασίλειος Ζαχάρωφ ήταν δήθεν Έλληνας, που λένε ότι έγινε ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στην Ευρώπη πουλώντας όπλα κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Βέβαια, εμπόριο όπλων σε χώρες που χρωστούν στους Rothschild …δεν μπορεί να κάνει σε καμία περίπτωση κάποιος άσχετος.

Το εμπόριο όπλων απαιτεί χρήματα (βλέπε Rothschild) και πυρομαχικά (βλέπε Nobel). Οι δύο οικογένειες συμπλήρωναν η μία την άλλη κι έκαναν τα πάντα ώστε να πεθάνει πολύς κόσμος κατά τον Α’ Π.Π. Οι δύο οικογένειες είχαν συνεταιριστεί και στην εξόρυξη των πετρελαίων του Baku στο Αζερμπαϊτζάν. Οι Nobel είχαν 90 εργοστάσια κι εργαστήρια πυρομαχικών ή εκρηκτικών… κι έτσι σκέφτηκαν και τα βραβεία Nobel για την Ειρήνη …όπως ο Soros έγινε «φιλάνθρωπος». Τα μεγαλύτερα εγκλήματα γίνονται πάντα με
το σωστό «περιτύλιγμα».



Ο Βασίλειος Ζαχάρωφ ποζάρει με τον Μεγαλόσταυρο του Μπαθ, τον οποίο του απένειμε η Βρετανία το 1919.
Στη βιογραφία του Ζαχάρωφ που έγραψε ένας Αμερικανός το 1934 …αναφέρεται ότι ο Ζαχάρωφ ήταν εβραϊκής καταγωγής κι ότι έφυγαν οικογενειακώς από την Οδησσό προκειμένου να μην καταταχθεί στον Ρωσικό Στρατό.


Όμως αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον είναι το ποιοι τον χρηματοδότησαν και ποιοι ήταν οι «πνευματικοί» του αδερφοί.


Οι Rothschild τον χρηματοδότησαν, στους Rothschild είχε αναθέσει τη φύλαξη των χρημάτων του και οι Nobel αναφέρονται ως πνευματικοί του αδερφοί. Και αυτός, όπως όλοι οι μεγάλοι εγκληματίες έκανε κάποια φιλανθρωπικά έργα με τα λεφτά που άρπαξε από τα κράτη στα οποία πουλούσε όπλα.


Έχουμε δηλαδή ακόμα μία κλασική περίπτωση ανθρώπου-βιτρίνα των τοκογλύφων, οι οποίοι δάνειζαν στα κράτη χρήματα με την αυστηρή προϋπόθεση να αγοράσουν όπλα από τον συγκεκριμένο δικό τους άνθρωπο που οι ίδιοι χρηματοδοτούσαν.


Έτσι δεν κέρδιζαν μόνο από τους τόκους που πλήρωναν τα κράτη αλλά έβαζαν στην τσέπη και το εμπορικό κέρδος από την πώληση των όπλων.


Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με τις φρεγάτες του Cochrane που ποτέ δεν παραλάβαμε. Η Ελλάδα πήρε δάνειο από τους γνωστούς τοκογλύφους αλλά υποχρεώθηκε να αναθέσει την ναυπήγηση των πλοίων στον Ναύαρχο κι όχι ναυπηγό Cochrane o οποίος ήταν μπλεγμένος και σε μεγάλο Χρηματιστηριακό Σκάνδαλο στην Αγγλία. Δεν ήταν δηλαδή καθόλου τυχαία η επιλογή του και προφανώς τον επέβαλλαν οι ξένοι δανειστές στην Ελληνική Επανάσταση.


Τη βιογραφία του Ζαχάρωφ στα Αγγλικά μπορείτε να την κατεβάσετε από ΕΔΩ.

Πηγή: Guiles Davenport “Zaharoff — High Priest of War”, 1934

Βλέπε επίσης:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3706598/The-birthplace-dynamite-Inside-crumbling-remains-Scottish-factory-renowned-chemist-Alfred-Nobel-produced-explosive-1870.html
Πηγή: dailymail.co.uk

http://www.branobelhistory.com/themes/oil-production/the-war-over-the-oil-market/
Πηγή: branobelhistory.com

https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Stock_Exchange_Fraud_of_1814Πηγή: wikipedia.org

https://antizitro.blogspot.gr/2016/03/1849-1936.html
Πηγή: AntiZitro


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »