Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Δείτε τι ετοιμάζουν όσο ΞΕΣΠΙΤΩΝΟΥΝ τους Έλληνες

Δεν πρόκειται για μία «διαβολική συγκυρία», αλλά για ένα καλά μελετημένο σχέδιο στις πλάτες των Ελλήνων.

Του Άρη Δημόπουλου

Όσο οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί συνεχίζονται περνώντας στην «επόμενη φάση» τους, ο μεγαλύτερος πληθυσμιακά Δήμος της χώρας, προέβη σε επίσημο αίτημα για την χορήγηση κονδυλίων για την στέγαση των προσφύγων. 

Ο λόγος για τον Δήμο Αθηναίων, που μέσω του Γιώργου Καμίνη υπέβαλλε αίτημα για ένταξη των ελληνικών Δήμων στην κοινοτική πρόταση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν για τη στέγαση των προσφύγων.

Στην πράξη, μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο
Δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε την απευθείας χορήγηση πόρων στον Δήμο του από τις Βρυξέλλες για την φιλοξενία, στέγαση και περίθαλψη των μεταναστών.

«Οι πόλεις που γνωρίζουν τα προβλήματα, πρέπει να έχουν ρόλο και λόγο στη διαμόρφωση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και την εφαρμογή τους», δήλωσε ο κ. Καμίνης.

Υπενθύμισε παράλληλα ότι η Αθήνα ήταν η πρώτη ελληνική πόλη που διεκδίκησε πόρους από το πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, με αποτέλεσμα να έχει καταφέρει να προσφέρει προσωρινή στέγη σε 4.000 άτομα, σε 300 διαμερίσματα στην πόλη.

Ενώ λοιπόν η «επόμενη φάση» για την δωρεάν στέγαση των προσφυγικών πληθυσμών στις ελληνικές πόλεις (βλ. Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Λάρισα, Αθήνα κ.α.) έχει ήδη αρχίσει, κατά…διαβολική σύμπτωση, οι πλειστηριασμοί σε σπίτια και επιχειρήσεις Ελλήνων είναι πλέον αρμοδιότητα ΚΑΙ των Δήμων!

Για αυτή την εξέλιξη σας ενημερώσαμε με άρθρο μας μέσα από το el.gr :

Θυμηθείτε : Αρπάζουν ακόμα και τραπέζια για χρέη – Πρωτόγνωρες σκηνές – Με δάκρυα στα μάτια Έλληνες πολίτες

Ήδη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διεξαγωγής πλειστηριασμών έχουν ήδη αναρτηθεί 9.198 πλειστηριασμοί ακινήτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων, με τον αριθμό να αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω.

Το πρώτο βήμα είναι οι Δήμοι να βγάζουν στο σφυρί κινητά περιουσιακά στοιχεία επιχειρήσεων και δημοτών τους και στη συνέχεια να προχωράνε σε εκποίηση και της ακίνητης περιουσίας.

Καλωσήρθατε στην Ελλάδα της νέας εποχής, όπου κάθε τι που συντελείται είναι «δίκαιο και γίνεται πράξη», πόσο μάλλον όταν αυτό έχει να κάνει με το ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ των Ελλήνων και την χορήγηση δωρεάν στέγης, τροφής και εισοδήματος στους «στοκ ανθρώπους».

Και τα χειρότερα έπονται!

πηγή




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »