Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Ισραήλ 33

Σφραγίδα έγκρισης

Μετάφραση: Απολλόδωρος

2 Οκτωβρίου, 2024 | Inverted Reality  | Διαβάστε το εδώ



Αυτή είναι μια σύντομη ανάρτηση για το Ισραήλ, επειδή είναι τόσο “καυτό” αυτή τη στιγμή. Στη σεναριακή μας πραγματικότητα το σημερινό Ισραήλ πρέπει να καταστραφεί (κυρίως ο ναός του), επειδή το Ισραήλ προορίζεται να υπάρχει μόνο ΜΕΤΑ την έλευση του Μεσσία τους. Ο άλλος μεσσίας δεν ήταν καλός, ξέρετε, αυτός που πέθανε σε ηλικία 33 ετών, δεν έχουν πολλά καλά πράγματα να πουν για τον συγκεκριμένο μεσσία αλλά θα αφήσω αυτό το θέμα για μια άλλη ανάρτηση.

Δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για έναν μεσσία, όχι... Εδώ πρόκειται για τη γέννηση του Ισραήλ και ποιος θα το φανταζόταν,

Άαα, μάλιστα..κατάλαβα, 33 χώρες ψήφισαν υπέρ και 13 κατά. Τι σύμπτωση που ο ΟΗΕ πρέπει να έχει ένα 33 στο λογότυπό του (συν 2 φορές το 13 στα φύλλα).

Ως μια ενδιαφέρουσα προσθήκη- ο κύριος αντίπαλος του Ισραήλ ήταν πάντα το Ιράν. Τώρα ρίξτε μια ματιά στο κτίριο του κοινοβουλίου του Ιράν (Majlis),

Το σχήμα μιας πυραμίδας και 33 παράθυρα στην επικλινή πλευρά. …Κλείσιμοτε του ματιού…

Η Ν̶έ̶α̶ ̶ Τάξη Πραγμάτων, που σφραγίζει τα σημάδια, τα σύμβολα και τους αριθμούς της σε οτιδήποτε αγγίζει. Όλα αυτά μου θυμίζουν το 911.

Λοιπόν, άνθρωποι! Ετοιμαστείτε για περισσότερη πολεμοκαπηλεία, περισσότερες απεχθείς ενέργειες από το Ισραήλ (ως επί το πλείστον ψεύτικες) και μια αλλαγή στα δυτικά μέσα ενημέρωσης που ξαφνικά καταδικάζουν το Ισραήλ όλο και πιο έντονα. Ο στόχος είναι να βάλουν τους μουσουλμάνους να πολεμήσουν τους ανθρώπους στη Δύση (και το Ισραήλ) και αυτό θα το κάνουν με ψεύτικα μαχαιρώματα από «διαταραγμένους» μουσουλμάνους (ηθοποιούς), ενώ ταυτόχρονα θα απελάσουν κάποιους από αυτούς, κάνοντας τους υπόλοιπους να μεγαλώσει το μίσος τους και ο θυμός τους προς τις χώρες υποδοχής τους. Στη συνέχεια, όταν η ένταση θα είναι στα ύψη, θα πατήσουν το κουμπί και θα καταρρεύσει η κοινωνία. Άδεια σούπερ μάρκετ, χωρίς ρεύμα, χωρίς καύσιμα και ούτω καθεξής. Ποιος νομίζετε ότι θα ευδοκιμήσει σε μια χαοτική, άνομη κοινωνία;

Αναρωτιέμαι αν η «ολομέτωπη μουσουλμανική επίθεση στο Ισραήλ» θα γίνει πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από αυτά τα προβλήματα στη Δύση. Νομίζω πριν, αλλά ας περιμένουμε να δούμε, ενδιαφέρουσες εποχές έρχονται.

Εσείς τι νομίζετε; Βλέπουμε μια σεναριακά σχεδιασμένη πραγματικότητα, υπάρχει θεϊκή επιρροή ή είναι όλα μια μεγάλη σύμπτωση;

  • ** Μοιράζετε = Νοιάζεστε! **

πηγή    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.