Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ε.Ε.: Συνεχίζονται οι κυρώσεις εναντίον της Συρίας

REUTERS/ Omar Sanadiki
Οι άθλιοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου ένα ιερατείο αποφασίζει και οι Υπουργοί απλά υπογράφουν ό,τι τους πουν οι τοκογλύφοι …συνεχίζουν το έγκλημα κατά του Συριακού Λαού.

Επειδή δεν χόρτασαν αίμα από τους 500.000 νεκρούς που προκάλεσαν, επειδή δυσαρεστήθηκαν που ο Άσαντ νίκησε το ISIS που το Ισραήλ κατασκεύασε …τώρα που η Συρία παλεύει να σταθεί στα πόδια της …οι Ευρωπαίοι συνεχίζουν τις κυρώσεις εναντίον της για ένα ακόμα έτος. Για να συνεχίσει η έλλειψη τροφίμων και φαρμάκων, για να συνεχίσουν να πεθαίνουν παιδάκια από τις πιο απλές ασθένειες, για να συνεχίσει το κύμα προσφυγιάς προς την Ευρώπη…

Με αυτόν τον πρόστυχο τρόπο η «πολιτισμένη» Ευρώπη προσπαθεί να δημιουργήσει δυσαρέσκεια κατά του Άσαντ. Ακριβώς όπως
έκαναν και με την Ελλάδα την περίοδο της κατοχής. Προκάλεσαν χιλιάδες θανάτους από πείνα οι «σύμμαχοί» μας, θανάτους για τους οποίους προσπάθησαν να ενοχοποιήσουν τους Γερμανούς. Το ίδιο κάνουν και στη Βενεζουέλα από την οποία με κυρώσεις στερούν βασικά αγαθά, ώστε η έλλειψη να δημιουργήσει αντιδράσεις εναντίον του Μαδούρο.


Οι «πολιτισμένοι» προκαλούν τον θάνατο σε όσες χώρες δεν ψηφίζουν τους αγαπημένους των «αγορών» …και μετά αναλαμβάνουν τα σιωνιστικά ΜΜΕ να πείσουν τους άσχετους …ότι φταίει ο Μαδούρο για τις ελλείψεις στη Βενεζουέλα κοκ.


Για τα εγκλήματα αυτά της Δύσης …ΚΑΝΕΝΑΣ και ΠΟΤΕ δεν έχει τιμωρηθεί.

https://www.trtworld.com/mea/eu-extends-sanctions-on-syrian-regime-17805
Πηγή: trtworld.com


Πηγή: nytimes.com

https://www.newsbeast.gr/world/arthro/1873607/o-poutin-kalese-na-arthoun-i-kirosis-se-varos-tou-iran
Πηγή: newsbeast.gr

http://www.news247.gr/ekloges/voyltepsi-i-venezoyela-den-echei-charti-ygeias-soy-synisto-na-agoraseis.6320458.html
Πηγή: news247.gr

aznews


Για κυρώσεις εναντίον του Ισραήλ ούτε ...κουβέντα από την "δημοκρατική και ανθρωπιστική" Ευρωπαϊκή Ένωση για όλα αυτά που γίνονται χρόνια τώρα στην Παλαιστίνη... 


υ.γ.
Γιατί άραγε δεν υπάρχει κάποιο βίντεο με παροχή βοήθειας, διάσωση αμάχων και τραυματιών Παλαιστινίων από τους μουσουλμάνους "ανθρωπιστές και ακτιβιστές" της οργάνωσης «Λευκά Κράνη» ;;;
Μήπως γιατί ενοχλεί τους εργοδότες των αλληλλέγγυων «Λευκά Κράνη»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »