Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Ο ισραηλινός στρατός λανσάρει το ρατσισμό και τη γενοκτονία των Παλαιστινίων

Από αριστερά: «1 βολή 2 νεκροί» - «Τα μικρότερα είναι και τα ζωηρότερα»


Για να στρέψεις το όπλο σου ενάντια σ’ ένα μωρό …χρειάζεται ψυχολογική προετοιμασία. Μπλουζάκια που κυκλοφόρησαν στις τάξεις του Ισραηλινού Στρατού …συμβαδίζουν απόλυτα με τις δολοφονίες που διαπράττουν δεκαετίες τώρα εναντίον μικρών παιδιών.

Κατέλαβαν τη γη τους, γκρεμίζουν τα σπίτια τους, τους αφήνουν χωρίς νερό και τροφή …και κάθε τόσο σκοτώνουν τους
πιο ζωηρούς.
Από αριστερά: «Τα μικρότερα είναι και τα ζωηρότερα» — «Μόνο ο Θεός συγχωρεί»


«Κάθε μητέρα Άραβα πρέπει να γνωρίζει ότι η μοίρα του γιου της είναι στα χέρια μου»Η μέρα που το Ισραήλ χρησιμοποίησε ένα αγόρι ηλικίας 13 ετών ως ανθρώπινη ασπίδα.
Πηγή: Daily Mail
«Τα μικρότερα είναι και τα ζωηρότερα»
Από αριστερά: «1 βολή 2 νεκροί» — «Τα μικρότερα είναι και τα ζωηρότερα»

 
Το Ισραήλ διαφημίζει τη δολοφονία εγκύων γυναικών. «1 βολή 2 νεκροί». Ακόμη σκέφτεστε ότι πρόκειται για άμυνα; Ξυπνήστε! Αριστερά: Αγέννητο μωρό που δολοφονήθηκε μαζί με την μητέρα του στη Γάζα. Δεξιά: Ισραηλινό μπλουζάκι που περιττεύουν τα σχόλια!

http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/7960071.stm

Πηγή: bbc.co.uk

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5183539/Palestinian-suicide-belt-shot-knifing-soldier.html
Πηγή: dailymail.co.uk


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »