Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Επιστήμη, θρησκεία & εμβόλια! Λίγοι φαντάζονται τι ειπώθηκε από τον Βασιλακόπουλο, vid

 Απλά δείτε...

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, τα «σενάρια συνωμοσίας», όπως αποκαλείται γενικά η όποια άποψη διαφωνεί με την επίσημη κρατική ιατρική, έχουν οδηγήσει στο να κάνουν όλο και λιγότεροι Έλληνες εμβόλια, όχι μόνο του COVID αλλά και για την γρίπη!

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος!

Όταν η συζήτηση πήγε βέβαια στις παρενέργειες και στις διαβεβαιώσεις, πριν τις παραδοχές για αυτές, προφανώς περί «ασφαλών εμβολίων», ο κ. Βασιλακόπουλος απάντησε πως η «επιστήμη δεν είναι όπως η θρησκεία, αλλά διαρκώς εξελίσσεται»!

Δηλαδή, η (κρατική) επιστήμη αλλάζει συνεχώς απόψεις ή απλά ελίσσεται όταν τα δεδομένα είναι εναντίον όσων με «ζέση» κατά καιρούς προωθεί, ενώ η θρησκεία αναγκαστικά παραμένει εγκλωβισμένη σε δόγματα, τα οποία έχουν αποδομηθεί;

Μήπως λοιπόν η διαφορά (κρατικής) επιστήμης και θρησκείας είναι απλά η αδυναμία ελιγμών της δεύτερης; Ποιός ο λόγος να επικαλεστεί την θρησκεία στην κουβέντα ο κ. Βασιλακόπουλος;

Θεωρείται εξέλιξη της επιστήμης η παραδοχή των παρενεργειών, ενώ

αρχικά απορρίπτονταν όσοι επιστήμες προειδοποιούσαν για πιθανούς κινδύνους του εμβολίου COVID και πλήρωναν πρόστιμο όσοι άνω των 60 δεν έκαναν;

Δείτε στο 2.30:

το είδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »